Sveti čovek Aleksandar Vučić
Page 1 of 1
Sveti čovek Aleksandar Vučić
Sveti čovek Aleksandar Vučić poslat da spasi Srbiju
U većini evropskih zemalja, od početka ove godine, objavljena su proročanstva iz drevnih svetih knjiga starih vekovima u nazad, o Aleksandru Vučiću kao Božjem čoveku kojeg je na najveći položaj države Srbije doveo Bog, i uz kojeg je Bog. Naime, drevna proročanstva navode da je svaki čovek koji se ozbiljno interesovao za Boga mogao da shvati da je Vučić čovek koji “zadržava” početak ubijanja ljudi na kraju sveta, o kome govori Novi zavet (Druga Solunjanima 2.1-8), kao i da je srpski narod Božji narod, jer je gospodina Aleksandra Vučića birao za svog predsednika i nije ga se nikada odrekao, uprkos svim pritiscima koje su na njega vršile zapadne zemlje da bi ga na to primorale; što znači da je to mogla da utvrdi i SPC, i da zatim o tome obavesti narod.
U proročanstvima se još navodi da je Aleksandar Vučić spasitelj čovečanstva i kako bi Srbi mogli (lako) da pobede sve svoje neprijatelje. Postavlja se pitanje da li bi bila rasturena SFRJ, da je on u tom momentu bio predsednik države; da li bi u njoj bilo građanskog rata i oko 50 hiljada poginulih; da li bi NATO bombardovao SRJ i Republiku Srpsku, odnosno, da li bi u Srbiji poginulo oko tri hiljade ljudi, a u Republici Srpskoj oko hiljadu, i da li bi mnoge fabrike i mostovi bili porušeni; da li bi bilo oko milion obolelih i oko 12 hiljada umrlih od raka, nastalog zbog zračenja radioaktivnog otpada koji, u dogovoru sa Koštunicom, NATO, od 2003. godine, svakodnevno baca iz svojih aviona po teritoriji Srbije; da li bi bile ukradene 1.052 bebe iz porodilišta i prodate u inostranstvu; da li bi u Srbiji bilo više od milion zavisnika od heroina; da li bi više od dve hiljade ljudi izvršilo samoubistvo zbog gladi izazvane krađom više od 67 milijarde evra državnih para; da li bi Albanci proglasili nezavisnost Kosova, i da li bi tu nezavisnost priznalo više od pedeset država; da li bi više od 90% krava i oko 450 hiljada ljudi u Srbiji bilo zaraženo “bolešću ludih krava”; da li bi građani lupali u šerpe tražeći Miloševićevu ostavku; da li bi glasali za Koštunicu 24. septembra 2000, i da li bi on pokušao puč 5. oktobra; da li bi članice NATO pakta optuživale Srbe za “genocid nad muslimanima” u Srebrenici; da li bi najbolji srpski sinovi čamili i umirali u ševeningenskom zatvoru; da li bi bilo mogućnosti da dođe do “čišćenja” na kraju sveta, a samim tim, i mogućnosti da u njemu pogine oko 7 milijardi ljudi? I tako dalje.
Odgovor na sva ova pitanja od istorijskog značaja za čovečanstvo je negativan, po tvrdnjama školovanih i obrazovanih vidovnjaka i astrologa kako svetskih, tako i naših-balkanskih. I dalje stojim pri tome da je gospodin Aleksandar Vučić jedini koji našu zemlju može da odvede na pravi put. Ali, smatram da ljudi previše očekuju od njega. Teško je jednom čoveku, ma kakvu god on imao funkciju, da od jedne zemlje koja je dotakla dno, napravi uređenu državu. Ne poričem da se trudi, ali ti rezultati njegovog rada će biti vidljivi tek za 5 do 10 godina. Ja verujem u Vučića, kao što moji vernici veruju u mene i moja proročanstva, završava proročica Klara svoja predviđanja za budućnost, nedavno je prorekla evrospka proročica Klara Barata.
Re: Sveti čovek Aleksandar Vučić
Njena koleginica Karpatska Monika se takođe složila sa proročanstvom, te je za Zonu sumraka ekskluzivno prorekla sledeće: Onaj najgori period je iza nas. Naredna godina biće godina blagostanja i malo boljeg života za naš narod. Problem nezaposlenosti će se malo ublažiti, zahvaljujući aktuelnoj vlasti koja će se svim silama boriti da to reši. Otvoriće se tri velike kompanije u Srbiji već u januaru. Od toga dve u Beogradu i jedna u Novom Sadu, i te kompanije će zapošljavati na hiljade i hiljade ljudi, tako da će to umnogome uticati na izbor novog predsednika. Biće to Aleksandar Vučić. ada kada je potpuno razjašnjena misterija o premijerovim mogućnostima, jasno je da je on jedini čovek koji našu zemlje može da izvede na pravi put. Ipak, očigledno je da je taj put dug i trnovit, upravo zato što se Srbija godinama u nazad raspadala i uništavala zbog pogrešne vlasti. Jer, da je on od početka bio na čelu do čitave srpske katastrofe ne bi nikada ni došlo. Ali šta je tu je. Vidovnjaci navode da srpski narod može da živi u miru i spokoju, i da nema potrebe da se brine za svoju životnu i finansijsku egzistenciju, jer naš narod napokon vodi pravi čovek. I to čvrstim i stabilnim koracima napred.
Tebra, mojne, leba ti... I ovako mi je dovoljno muka kad ga vidim...
koliko on placa za ovakvu propagandu..naravno ne iz svog đepa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Proročica Klara! A šta kažu Baba Vanga, Tarabići, Pižon, i Dačić?
Vučić - za lakšu probavu.Stanojko wrote:Tebra, mojne, leba ti... I ovako mi je dovoljno muka kad ga vidim...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
ja znam da nasi provaljuju nebuloze...ali doslovce narucit da se pise o tebi kao faraonu..mesiji..isusu...bozanstvu sunca a jbg to jos ne vidjeh bar na ovim prostorima..
2015-09-08
Da je Vučić novo zlatno tele.marcellus wrote:Proročica Klara! A šta kažu Baba Vanga, Tarabići, Pižon, i Dačić?
ovaj je na dobrom putu da dostigne kim đunga...
2015-09-08
Nekome opstipaciju, nekome diareju a Pižonu erekciju.Stanojko wrote:Meni stvara zatvor...
U svakom slucaju, neku fiziolosku potrebu izaziva...
» Haubica Aleksandar.... Vučić
» DOSIJE _ ALEKSANDAR VUČIĆ
» Aleksandar Vučic danas u Drvaru
» Aleksandar Vučić-premijer kosova
» Vladimir Arsenijević: ja stvarno mislim da je Vučić lud čovek!!!
» DOSIJE _ ALEKSANDAR VUČIĆ
» Aleksandar Vučic danas u Drvaru
» Aleksandar Vučić-premijer kosova
» Vladimir Arsenijević: ja stvarno mislim da je Vučić lud čovek!!!
Page 1 of 1