Zbačena vlada Portugala
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zbačena vlada Portugala
Pa ja jesam, ali moji potencijalni ljubavnici nisu baš te sreće.
Guest- Guest
Jesi se ikad pitala zašto riječ ljubavnik sadrži riječ ljubav?Eva wrote:Pa ja jesam, ali moji potencijalni ljubavnici nisu baš te sreće.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Ne. Zato što se ogromna većina zajebu i završe u braku s pogrešnima a ljubav nadju tek kasnije.Eva wrote:Zato kaj je bez obaveza?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Pa svaki par su prvo ljubavnici, pa onda tek muž i žena. Brak, obveze, računi i život, lagano te razjebu, ali zato se treba veselit sitnicama. Na kraju život i je hrpa sitnica, krupne stvari su rijetkost, i tko sam to čekao, završil bu kao Godoto.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» Ko vlada u Hrvatskoj?
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» Ko vlada u Hrvatskoj?
Page 3 of 3