Zbačena vlada Portugala
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zbačena vlada Portugala
Pa dobar sam, duševno. To mi svi kažu. Dobar sam i na neke druge načine, samo treba pametna žena da to zna primjetiti.Eva wrote:Dobar si, dobar si:)
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Onda? Kad ćeš me dodati u prijatelje ovdje?Eva wrote:Imaš potencijala. Bu nekaj od tebe
2015-10-07
Njet. Bezdušno i besramno si me odbila.Eva wrote:Pa kaj već nismo?
2015-10-07
Na listu prijatelja sam mislio. Pa da ti mogu nježno šaptati na uho svakakve prostote.Eva wrote:Kak, pa viš da se razgovram s tobom.
2015-10-07
sa'će umjereni komunisti i socijalisti...kao Syriza...procvjetat' će Portugal...barem su nebitni što se imigrantske politike tiče, pa nećemo gledati natezanja kao ona od prije par mjeseci, samo lagani odjeb
2014-04-15
Odbijaš ljubav svog života a da nisi toga ni svjesna.Eva wrote:Šapći ovdje, ne bu te nitko čul osim mene
2015-10-07
Pa i nije ti ovo baš prvo "ne"Eva wrote:Slaba je ta ljubav koju odbije prvo ne.
2015-10-07
Ne laži da ti je najdraži. Možda poslije mene.Eva wrote:Mužiću najdraži, si to ti?
2015-10-07
Pa zar ti je muž toliko ljubomoran i posesivan da očekuješ da bi se mogao i na forumu skrivati?Eva wrote:Pa po samouvjernosti ste iste. Tak da nema zabune
2015-10-07
Pa nije da ti toliko ličim na njega da sumnjaš da nisam on?Eva wrote:Sve je moguće, nikome ne treba vjerovat
2015-10-07
Samo jedna stvar me tješi. Meni nikad ne bi učinio niš nažao jer sam majka i trebam djeci, ali mog udvarača ne bi poštedio.
Guest- Guest
Znači neki nasilnik? E baš si se usrećila.Eva wrote:Samo jedna stvar me tješi. Meni nikad ne bi učinio niš nažao jer sam majka i trebam djeci, ali mog udvarača ne bi poštedio.
2015-10-07
Pa ja jesam, ali moji potencijalni ljubavnici nisu baš te sreće.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» Ko vlada u Hrvatskoj?
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» Ko vlada u Hrvatskoj?
Page 2 of 3