Exterijeri iz snova
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Exterijeri iz snova
Ovi Švedi koje sam upoznala bili su tek nešto umjereniji od Norvežana i Finaca pa sam ih valjda zato zaboravila spomenuti.Vegvísir wrote:To je zajednička crta Skandinavcima. U Švedskoj sam nekoliko puta ostala iznenađena količinama koje uspiju konzumirati.
Guest- Guest
dudette wrote:I jedan Breakfast at Tiffany's...
jack_reacher-
2014-04-14
evo nešto za dvoje supružnika koji spavaju\žive odvojeno no još uvijek imaju neke zajedničke interese da ostanu povezani,ako nista drugo barem rješava problem hrkanja..
jack_reacher-
2014-04-14
Pogledom na stanje travnjaka i spaljenost trave (Ethiopia), prvo što mi pada na pamet po pitanju zajedničkog interesa je dozivanje kiše.
Guest- Guest
dudette wrote:Pogledom na stanje travnjaka i spaljenost trave (Ethiopia), prvo što mi pada na pamet po pitanju zajedničkog interesa je dozivanje kiše.
tu se već doziva snijeg,ljudima dosadila južina..
jack_reacher-
2014-04-14
taj yakuzi me podsjeća na big brother,oke dok je vruća voda al valjanje u snijegu mi bzvz,najbolji su bazeni s pogledom na more..
jack_reacher-
2014-04-14
Pogotove oceane u kojima ne možeš plivat, što zbog prejakih i previsokih valova, što zbog morskih pasa.bobster wrote:najbolji su bazeni s pogledom na more..
Guest- Guest
dudette wrote:
Pogotove oceane u kojima ne možeš plivat, što zbog prejakih i previsokih valova, što zbog morskih pasa.
jack_reacher-
2014-04-14
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» dnevnik snova
» dnevnik snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» dnevnik snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti