ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere - Page 2 Empty Re: Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere

Post by RayMabus 12/9/2019, 14:36

Roditelj koji te zajebe za 25 tisuća eura pod izlikom kako je njen plan bolji a dogovorili se nešto drugo i onda se još počme svađat s tobom kako je ona u pravu pa kad san se ja povuka onda me počela maltretirat da se oženim jer je ona to tako zamislila pa na kraju mi upala s malim nečakom da ako neš ti on će sve nasljedit.

To je bolest. Bolesno ambiciozna osoba koja je umisllia da može radit i govorit šta god oče i da će je svak trpit zato šta je moj otac ok lik i tolerantan pun k pa je onda naučila da če sve bit po njenome u životu.

Glupača koja nije mogla svatit da se obitelji danas raspadaju dok rečeš keks. Bila je uvjerena da njoj nitko ništa ne može i zato se osokolila i postala zločesta i radila protiv mene i mojih interesa i mene zakinila i laglala i mislila da neće bit posljedica jer je moj stari pasivan i tolerantan pa joj jje sve pušta.

Naletila na minu. Odletila.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere - Page 2 Empty Re: Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere

Post by RayMabus 12/9/2019, 14:46

Ja nisam moj otac. Imamo dosta sličnosti ne mislim samo fizički i karakterno jer smo obojica mirni i tolerantni jako al nisan njihova generacija koja smatra da je obitelj svetinja čak i ako je disfunkcionalna.

Ja san ova mlađa generacija koja to neće trpit nego odma raskid il rastava.

Je problem ekonomski i emocionalno al bolje i to nego da te udavi u takoj disfunkcionalnoj zajednici di će one samo zapovidat.

Obitelj nije svetinja. Nismo mi sijamski blizanci.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2019, 14:53

Uglavnom neman ti ja mater. Ona je meni problem jer ima pravno šemu da su nekretnine u postocima i njene ako ih otac ne prepiše tj ostavi samo meni no brige mene jer ja njoj neću dat da ih ona koristi jer iman ja pravo na sve te nekretnine pa će radije vrata bit zatvorena nego da ih itko od nas eskploatira.

Žena je zlo. Priča jedno a sve šta radi samo gleda kako će ona imat sve pod kontrolom.

Ona je sa svojim ponašanjem u opasnosti velikoj ako sama ne odustane od toga da će vladat. Zato ja oca ništa neforsiran nego sam shvati ok a ako ne pa ne ostavi samo meni ja sam mu već nagovjestija da će to bit problem koji ću ja rješit nečijm ubojstvom jer neman više šta izgubit jer neman ni žene ni dice a ova me misli maltretirat dok san god živ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2019, 15:00

Žena je bolesna. Ona i dalje misli da san ja njen sin i da će ona meni uzet nekretnine i mene dovest na neki ispravan put koji je ona zamislila a ne kuži da je ona problem zbog kojeg se ja neću ženit dok god ona to misli da će bit dio moje familije.

Nije joj ni dan danas jasno da ju se sin može odreć. Misli da će bit nekakva baka mojoj djeci pa da će se uvalit tu.

Nećeš.

Neću imat dice.

Jednostavno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2019, 15:03

I ovo je razlog zbog kojeg me moš nazvat frajer a ne zato šta san je izmlatija jer nije frajer oni koji mlati žene.

Frajer je čovik koji ti kaže Neće bit tako kako ti oćeš.

Bit će sve drugo pa i mrtvih ako triba samo neće biti to šta ti očeš.

Zašto ?

Zato šta san ja muško. To mi je funkcija u životu da kreiram svijet.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2019, 15:06

Pa ćete se naučit da niste jedine i ić držat sva četir kantuna kuće šta oče reč izbacit muške iz upravljanja nego da vam mogu napravit pakao od života.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2019, 15:22

Ja ne želim ljude u svojoj obitelji koji me zajebu za 25 tisuća eura i to namjerno i onda posli pričaju priče kako je njen plan odličan a moj nije.

Super. Šaka u glavu. Vrata su ti tamo. Nevraćaj se više.

Super ti je plan.

Bez krčmara.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2019, 16:20

Ima san dva blaga potresa mozga od šoka kad mi je to napravila. Počeja san se zadebljivat u licu jer san kiptija od bisa. Dobija san obraze , oči napuvane , fizičke promjene doživija jer to je šok da osoba kojoj viruješ te tako zajebe i još ti objašnjava kako je ona super i njen plan bolji. Počele su eskalacije po kući tako da je morala otič živit u svoj stan a dolazila bi samo vikendom.

Da je bija netko drugi tko nema ovoliko znanja o psihologiji taj bi je bija zakla. Ona je tribala bit mrtva po svim parametrima tada. Sriča pa ja iman veliko znanje o psihologiji pa san to izbjega da ne poleti nož u prsi.

Odnos prema ženama mi se prominija jer kad te mater zajebe to počmeš gledat njih drukčije. Nulta tolerancija prema njihovom mušicama. Onda mi se to sve sjebalo i onda jedan vikend dođd ona s nečakom i mrtva ladna da ako se ja ne oženim da če on sve nasljedit a reka san joj da ne miša sestrinu obitelj u naše svađe.

Tu večer san je tako isprokida da je morala ić na hitnu. Nije se više nikad u kuću vratila jer su to take batine bile da je jedva živa ostala.

Da to nisan napravija danas bi nastavila okrećat nečake protiv mene a ovako san odma to prikinija. 

Žena je bolesna. Preambiciozna a to je posta problem kad me zajebala jer je pokazala da ona misli da je cila kuća i sve nekretnine samo njeno vlasništvo a da ja nemam pravo glasa.

Eto nit je u kući , nit će dobit moje nekretnine , nit ima sina nit unuka s moje strane.

Sve je izgubila. Stvorila od normalnog sina čudovište.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/9/2019, 16:35

Sad mi je odlično kad nje nema. Opravija san se skroz kakvi san bija. 

Ostale su posljedice al san se spasija. Bija san skroz u kurcu i psihički i fizički.

Nateka san u licu od bisa koji je kiptija jer je nisan moga organski više vidit u svojij blizini. Ne mogu ni danas al nema je više. Dobila crveni karton. Ne smi prismrdit više vamo jer je shvatila da san spreman ič do kraja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics