Milanović neda mjesto premijera ....i u pravu je
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milanović neda mjesto premijera ....i u pravu je
I najmanje košta. Ako SDP i HDZ odbace svoje parazitske prirepke (HNS, Hrast, BUZ...), a ionako svoje ljude već imaju raspoređene po javnim i državnim službama i poduzećima, moguće su i racionalizacije. Tim prije što kao najveće stranke imaju jednake šanse dobiti ili izgubiti iduće izbore, budući da su zajedno provodili reforme. A ako reforme izostanu, do idućih se izbora Most može probraziti u stranku i dobiti većinu. Kako god okrenemo, neka će korist biti.marcellus wrote:Ja ne vidim izlaza za milanovića i karamarka osim da međusobno odu u koaliciju - programski i svjetonazorski su te dvije stranke uostalom puno sličnije nego bilo koja od njih i most.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
A zakaj bi HR trebala spašavat Karamarka i Milanovića? Tko su oni, čime su zadužili narod da nekog boli k za njihvom budućom sudbinom. U HR toliko sirotinje, pa trebaju baš ovu dvojicu tetošit i jaja im titrat. Kaj se mene tiče mogu odmah na burzu u Zvonimirovu.Regoč wrote:I najmanje košta. Ako SDP i HDZ odbace svoje parazitske prirepke (HNS, Hrast, BUZ...), a ionako svoje ljude već imaju raspoređene po javnim i državnim službama i poduzećima, moguće su i racionalizacije. Tim prije što kao najveće stranke imaju jednake šanse dobiti ili izgubiti iduće izbore, budući da su zajedno provodili reforme. A ako reforme izostanu, do idućih se izbora Most može probraziti u stranku i dobiti većinu. Kako god okrenemo, neka će korist biti.marcellus wrote:Ja ne vidim izlaza za milanovića i karamarka osim da međusobno odu u koaliciju - programski i svjetonazorski su te dvije stranke uostalom puno sličnije nego bilo koja od njih i most.
Guest- Guest
Ne kažem da ih treba spašavati, već da bi to s pozicije Milanovića i Karamarka bilo racionalno. Ova sitnež nas reketari, dogovorimo se nas dvojica.Eva wrote:A zakaj bi HR trebala spašavat Karamarka i Milanovića? Tko su oni, čime su zadužili narod da nekog boli k za njihvom budućom sudbinom. U HR toliko sirotinje, pa trebaju baš ovu dvojicu tetošit i jaja im titrat. Kaj se mene tiče mogu odmah na burzu u Zvonimirovu.Regoč wrote:I najmanje košta. Ako SDP i HDZ odbace svoje parazitske prirepke (HNS, Hrast, BUZ...), a ionako svoje ljude već imaju raspoređene po javnim i državnim službama i poduzećima, moguće su i racionalizacije. Tim prije što kao najveće stranke imaju jednake šanse dobiti ili izgubiti iduće izbore, budući da su zajedno provodili reforme. A ako reforme izostanu, do idućih se izbora Most može probraziti u stranku i dobiti većinu. Kako god okrenemo, neka će korist biti.marcellus wrote:Ja ne vidim izlaza za milanovića i karamarka osim da međusobno odu u koaliciju - programski i svjetonazorski su te dvije stranke uostalom puno sličnije nego bilo koja od njih i most.
Nek oni idu u BB kuću, tam buju se super uklopilil.Regoč wrote:Ne kažem da ih treba spašavati, već da bi to s pozicije Milanovića i Karamarka bilo racionalno. Ova sitnež nas reketari, dogovorimo se nas dvojica.Eva wrote:A zakaj bi HR trebala spašavat Karamarka i Milanovića? Tko su oni, čime su zadužili narod da nekog boli k za njihvom budućom sudbinom. U HR toliko sirotinje, pa trebaju baš ovu dvojicu tetošit i jaja im titrat. Kaj se mene tiče mogu odmah na burzu u Zvonimirovu.Regoč wrote:I najmanje košta. Ako SDP i HDZ odbace svoje parazitske prirepke (HNS, Hrast, BUZ...), a ionako svoje ljude već imaju raspoređene po javnim i državnim službama i poduzećima, moguće su i racionalizacije. Tim prije što kao najveće stranke imaju jednake šanse dobiti ili izgubiti iduće izbore, budući da su zajedno provodili reforme. A ako reforme izostanu, do idućih se izbora Most može probraziti u stranku i dobiti većinu. Kako god okrenemo, neka će korist biti.marcellus wrote:Ja ne vidim izlaza za milanovića i karamarka osim da međusobno odu u koaliciju - programski i svjetonazorski su te dvije stranke uostalom puno sličnije nego bilo koja od njih i most.
Guest- Guest
Pa to je i poanta demokracije. Kad se smijenjuju dvije stranke koje imaju ogromnu većinu u Saboru, samo se rotiraju uhlhebi i poslušnici. Jel problem shvatiti da je ovo što se desilo najbolja stvar za demokraciju u Hrvatskoj od kad ona postoji?Regoč wrote:Ne kažem da ih treba spašavati, već da bi to s pozicije Milanovića i Karamarka bilo racionalno. Ova sitnež nas reketari, dogovorimo se nas dvojica.Eva wrote:A zakaj bi HR trebala spašavat Karamarka i Milanovića? Tko su oni, čime su zadužili narod da nekog boli k za njihvom budućom sudbinom. U HR toliko sirotinje, pa trebaju baš ovu dvojicu tetošit i jaja im titrat. Kaj se mene tiče mogu odmah na burzu u Zvonimirovu.Regoč wrote:I najmanje košta. Ako SDP i HDZ odbace svoje parazitske prirepke (HNS, Hrast, BUZ...), a ionako svoje ljude već imaju raspoređene po javnim i državnim službama i poduzećima, moguće su i racionalizacije. Tim prije što kao najveće stranke imaju jednake šanse dobiti ili izgubiti iduće izbore, budući da su zajedno provodili reforme. A ako reforme izostanu, do idućih se izbora Most može probraziti u stranku i dobiti većinu. Kako god okrenemo, neka će korist biti.marcellus wrote:Ja ne vidim izlaza za milanovića i karamarka osim da međusobno odu u koaliciju - programski i svjetonazorski su te dvije stranke uostalom puno sličnije nego bilo koja od njih i most.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
A to je problem partijskim poslušnicima i uhljebima jer njihova rit ide na šekret. Mislim, nema tu mudrosti. Sad se treba u drugom krugu videt koga ima više u HR, onih koji rade ili ovih kojih ih reketara. Pa da se zna di smo, kakve su nam karte.
Guest- Guest
Marko, sve pet, nisam ja za veliku koaliciju, samo kažem da bi njih dvojica, da je manje prkosa, a više razuma, lako razriešili ovu situaciju na svoju korist. Bi li to bilo dobro za Hrvatsku? Vjerojatno ne bi.marcus-t wrote:Pa to je i poanta demokracije. Kad se smijenjuju dvije stranke koje imaju ogromnu većinu u Saboru, samo se rotiraju uhlhebi i poslušnici. Jel problem shvatiti da je ovo što se desilo najbolja stvar za demokraciju u Hrvatskoj od kad ona postoji?Regoč wrote:Ne kažem da ih treba spašavati, već da bi to s pozicije Milanovića i Karamarka bilo racionalno. Ova sitnež nas reketari, dogovorimo se nas dvojica.Eva wrote:A zakaj bi HR trebala spašavat Karamarka i Milanovića? Tko su oni, čime su zadužili narod da nekog boli k za njihvom budućom sudbinom. U HR toliko sirotinje, pa trebaju baš ovu dvojicu tetošit i jaja im titrat. Kaj se mene tiče mogu odmah na burzu u Zvonimirovu.Regoč wrote:I najmanje košta. Ako SDP i HDZ odbace svoje parazitske prirepke (HNS, Hrast, BUZ...), a ionako svoje ljude već imaju raspoređene po javnim i državnim službama i poduzećima, moguće su i racionalizacije. Tim prije što kao najveće stranke imaju jednake šanse dobiti ili izgubiti iduće izbore, budući da su zajedno provodili reforme. A ako reforme izostanu, do idućih se izbora Most može probraziti u stranku i dobiti većinu. Kako god okrenemo, neka će korist biti.marcellus wrote:Ja ne vidim izlaza za milanovića i karamarka osim da međusobno odu u koaliciju - programski i svjetonazorski su te dvije stranke uostalom puno sličnije nego bilo koja od njih i most.
Pa kaj nisu važnija 4 milijuna ljudi neg ta dva debila?!?!Regoč wrote:Marko, sve pet, nisam ja za veliku koaliciju, samo kažem da bi njih dvojica, da je manje prkosa, a više razuma, lako razriešili ovu situaciju na svoju korist. Bi li to bilo dobro za Hrvatsku? Vjerojatno ne bi.marcus-t wrote:Pa to je i poanta demokracije. Kad se smijenjuju dvije stranke koje imaju ogromnu većinu u Saboru, samo se rotiraju uhlhebi i poslušnici. Jel problem shvatiti da je ovo što se desilo najbolja stvar za demokraciju u Hrvatskoj od kad ona postoji?Regoč wrote:Ne kažem da ih treba spašavati, već da bi to s pozicije Milanovića i Karamarka bilo racionalno. Ova sitnež nas reketari, dogovorimo se nas dvojica.Eva wrote:A zakaj bi HR trebala spašavat Karamarka i Milanovića? Tko su oni, čime su zadužili narod da nekog boli k za njihvom budućom sudbinom. U HR toliko sirotinje, pa trebaju baš ovu dvojicu tetošit i jaja im titrat. Kaj se mene tiče mogu odmah na burzu u Zvonimirovu.Regoč wrote:I najmanje košta. Ako SDP i HDZ odbace svoje parazitske prirepke (HNS, Hrast, BUZ...), a ionako svoje ljude već imaju raspoređene po javnim i državnim službama i poduzećima, moguće su i racionalizacije. Tim prije što kao najveće stranke imaju jednake šanse dobiti ili izgubiti iduće izbore, budući da su zajedno provodili reforme. A ako reforme izostanu, do idućih se izbora Most može probraziti u stranku i dobiti većinu. Kako god okrenemo, neka će korist biti.marcellus wrote:Ja ne vidim izlaza za milanovića i karamarka osim da međusobno odu u koaliciju - programski i svjetonazorski su te dvije stranke uostalom puno sličnije nego bilo koja od njih i most.
Guest- Guest
Kako mislite da bi hdz i sdp radili veliku koaliciju? Išli bi Zoki i Kara zajedno na Blajburg i Jasenovac i govorili kako je lijepo vrijeme tamo da se ne bi neko uvrijedio?
Nakon međusobnih proklinjanja, prozivanja za 45 godišnja komunistička klanja sdp-a s ciljem uništavanja hrvatstva i nazivanja hadezea zločinačkom organizacijom s ciljem otuđenja kompletne imovine svih građana?
Nakon međusobnih proklinjanja, prozivanja za 45 godišnja komunistička klanja sdp-a s ciljem uništavanja hrvatstva i nazivanja hadezea zločinačkom organizacijom s ciljem otuđenja kompletne imovine svih građana?
Vidjela je politika i većih čudah. Odu na Bleiburg i osude sve zločince i iskažu poštivanje nevinim žrtvama pa odu u Jasenovac i iskažu poštivanje nevinim žrtvama i osude sve zločince. Jugoslaviju ne spominju, idu u Brezovicu, osude totalitarizam i pohvale demokraciju, ne idu u Srb i u Šaranovu jamu, idu u Knin, hvale Tuđmana i hrvatske branitelje, slave hrvatsku državnost i neovisnost. Ima načina.udba wrote:Kako mislite da bi hdz i sdp radili veliku koaliciju? Išli bi Zoki i Kara zajedno na Blajburg i Jasenovac i govorili kako je lijepo vrijeme tamo da se ne bi neko uvrijedio?
Sad ti kao i Marko. Naravno da su važnija, samo govorim što bi s pozicije očuvanja moći bilo pametno za Karamarka i Milanovića. Nije da ja to priželjkujem ili se tomu nadam.Eva wrote:Pa kaj nisu važnija 4 milijuna ljudi neg ta dva debila?!?!Regoč wrote:Marko, sve pet, nisam ja za veliku koaliciju, samo kažem da bi njih dvojica, da je manje prkosa, a više razuma, lako razriešili ovu situaciju na svoju korist. Bi li to bilo dobro za Hrvatsku? Vjerojatno ne bi.marcus-t wrote:Pa to je i poanta demokracije. Kad se smijenjuju dvije stranke koje imaju ogromnu većinu u Saboru, samo se rotiraju uhlhebi i poslušnici. Jel problem shvatiti da je ovo što se desilo najbolja stvar za demokraciju u Hrvatskoj od kad ona postoji?Regoč wrote:Ne kažem da ih treba spašavati, već da bi to s pozicije Milanovića i Karamarka bilo racionalno. Ova sitnež nas reketari, dogovorimo se nas dvojica.Eva wrote:A zakaj bi HR trebala spašavat Karamarka i Milanovića? Tko su oni, čime su zadužili narod da nekog boli k za njihvom budućom sudbinom. U HR toliko sirotinje, pa trebaju baš ovu dvojicu tetošit i jaja im titrat. Kaj se mene tiče mogu odmah na burzu u Zvonimirovu.Regoč wrote:I najmanje košta. Ako SDP i HDZ odbace svoje parazitske prirepke (HNS, Hrast, BUZ...), a ionako svoje ljude već imaju raspoređene po javnim i državnim službama i poduzećima, moguće su i racionalizacije. Tim prije što kao najveće stranke imaju jednake šanse dobiti ili izgubiti iduće izbore, budući da su zajedno provodili reforme. A ako reforme izostanu, do idućih se izbora Most može probraziti u stranku i dobiti većinu. Kako god okrenemo, neka će korist biti.marcellus wrote:Ja ne vidim izlaza za milanovića i karamarka osim da međusobno odu u koaliciju - programski i svjetonazorski su te dvije stranke uostalom puno sličnije nego bilo koja od njih i most.
Ma ne ide, nikak. Marketing im sjebal djelatnost. No, izlaza ima, BB kuće, farme i ostali regionalni projekti, di bi njihov potencijal došel do izraza u punoj snazi, to im se nudi kao plan B
Guest- Guest
Nemoj crnog vraga maljat po zidu.Regoč wrote:Sad ti kao i Marko. Naravno da su važnija, samo govorim što bi s pozicije očuvanja moći bilo pametno za Karamarka i Milanovića. Nije da ja to priželjkujem ili se tomu nadam.Eva wrote:Pa kaj nisu važnija 4 milijuna ljudi neg ta dva debila?!?!Regoč wrote:Marko, sve pet, nisam ja za veliku koaliciju, samo kažem da bi njih dvojica, da je manje prkosa, a više razuma, lako razriešili ovu situaciju na svoju korist. Bi li to bilo dobro za Hrvatsku? Vjerojatno ne bi.marcus-t wrote:Pa to je i poanta demokracije. Kad se smijenjuju dvije stranke koje imaju ogromnu većinu u Saboru, samo se rotiraju uhlhebi i poslušnici. Jel problem shvatiti da je ovo što se desilo najbolja stvar za demokraciju u Hrvatskoj od kad ona postoji?Regoč wrote:Ne kažem da ih treba spašavati, već da bi to s pozicije Milanovića i Karamarka bilo racionalno. Ova sitnež nas reketari, dogovorimo se nas dvojica.Eva wrote:A zakaj bi HR trebala spašavat Karamarka i Milanovića? Tko su oni, čime su zadužili narod da nekog boli k za njihvom budućom sudbinom. U HR toliko sirotinje, pa trebaju baš ovu dvojicu tetošit i jaja im titrat. Kaj se mene tiče mogu odmah na burzu u Zvonimirovu.Regoč wrote:I najmanje košta. Ako SDP i HDZ odbace svoje parazitske prirepke (HNS, Hrast, BUZ...), a ionako svoje ljude već imaju raspoređene po javnim i državnim službama i poduzećima, moguće su i racionalizacije. Tim prije što kao najveće stranke imaju jednake šanse dobiti ili izgubiti iduće izbore, budući da su zajedno provodili reforme. A ako reforme izostanu, do idućih se izbora Most može probraziti u stranku i dobiti većinu. Kako god okrenemo, neka će korist biti.marcellus wrote:Ja ne vidim izlaza za milanovića i karamarka osim da međusobno odu u koaliciju - programski i svjetonazorski su te dvije stranke uostalom puno sličnije nego bilo koja od njih i most.
Guest- Guest
Regoč wrote:Vidjela je politika i većih čudah. Odu na Bleiburg i osude sve zločince i iskažu poštivanje nevinim žrtvama pa odu u Jasenovac i iskažu poštivanje nevinim žrtvama i osude sve zločince. Jugoslaviju ne spominju, idu u Brezovicu, osude totalitarizam i pohvale demokraciju, ne idu u Srb i u Šaranovu jamu, idu u Knin, hvale Tuđmana i hrvatske branitelje, slave hrvatsku državnost i neovisnost. Ima načina.udba wrote:Kako mislite da bi hdz i sdp radili veliku koaliciju? Išli bi Zoki i Kara zajedno na Blajburg i Jasenovac i govorili kako je lijepo vrijeme tamo da se ne bi neko uvrijedio?
znači ništa od lustracije,
tek kada se most sjebe onda ćemo se opet međusobno nazivati zločinačkom i komunjarama i na temelju toga tražiti glasove,
dok je mosta bićemo složna braća koja kuću gradi, a most ruši
halo bre Zoki, ovde Karamarka, ajde da se udružimo, a posle ću da te lustriram
Similar topics
» Zoran Milanović nudi mjesto premijera Boži Petrovu!
» HDZ BiH preuzima mjesto premijera Federacije BiH
» ako ne stavljate pravu stvar na pravo mjesto 3 000kn kazne
» kako je trosio Milanovic-bakanalije bivseg premijera
» Covicev kriticar:'Milanovic je u pravu!Hrvati nemaju cilj jer nas predstavljaju relikti komunisticke proslosti.'
» HDZ BiH preuzima mjesto premijera Federacije BiH
» ako ne stavljate pravu stvar na pravo mjesto 3 000kn kazne
» kako je trosio Milanovic-bakanalije bivseg premijera
» Covicev kriticar:'Milanovic je u pravu!Hrvati nemaju cilj jer nas predstavljaju relikti komunisticke proslosti.'
Page 3 of 3