Milanović neda mjesto premijera ....i u pravu je
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milanović neda mjesto premijera ....i u pravu je
Do idućih izbora proći će par mjeseci a do tada ćemo se napunit Arapima i ekonomske reforme bi pale u drugi plan. Ovo je sad MOSTu ili uzmi ili ostavi. Zahebu li to im je kraj.zgdosada wrote:kaja_333 wrote:Ponovljeni izbori? Ne idu u prilog mostu, isti bi rezultat bio, manje vise.
Ja ti kažem da sada kada su ljudi vidjeli da postoji način da zabiju kurac u dupe i Karamarku i Milanoviću skupa s guštom bi izašli da to naprave. Dosta ljudi nije vjerovala da Most može bilo što i očekivali su max 10 mandata. Sada kada vide da postoji i 3 opcija mislim da bi Most bolje prošao.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hahaha mala Kaja :)kaja_333 wrote:Ponovljeni izbori? Ne idu u prilog mostu, isti bi rezultat bio, manje vise.
Kermit-
2014-04-17
Pa ako se to desi SDP je u kurcu. Jer to će biti isključivo nijihova krivica.
Guest- Guest
Zašto bi bila. Prvo Milanoviću je političko samoubojstvo da nebude premijer i onda mu je bolje ići na izbore pa ako popuši bar je časno popušio i bit će jaka oporba. SDP opčenito zna da za Milanovića trenutno nema zamjene a MOST bi ih rezao tako da je i za njih bolje da HDZ pobjedi pa se neće rezati i uhljebi ostaju.zgdosada wrote:Pa ako se to desi SDP je u kurcu. Jer to će biti isključivo nijihova krivica.
Last edited by RayMabus on 11/11/2015, 09:08; edited 1 time in total
2014-04-11
apsolutno je u pravu, tako se ne pregovara, mi imamo 19 mjesta a vi 59 i mi želimo mjesto premijera jer ne možete bez nas.
SDP mora dovesti ove mulce na svoje mjesto, dakle ili premijera daje veći partner u koaliciji, ili nema koalicije. SDP uvijek može ili s HDZ-om ili u oporbu, HDZ im isto neće dati mjesto premijera.
SDP mora dovesti ove mulce na svoje mjesto, dakle ili premijera daje veći partner u koaliciji, ili nema koalicije. SDP uvijek može ili s HDZ-om ili u oporbu, HDZ im isto neće dati mjesto premijera.
Drugi krug, pa bumo videli tko je najjači. MOST bu ih pomeo, u to se kladim
Guest- Guest
u drugom krugu bi naši aktivisti morali više da udaru na Most, to je lekcija iz prvog dela gde se trošila energija da se ocrni sdp i Karamarko, ko mrzi sdp i Karamarko će ga mrzi i s propagandu i bez, od sad kreće direktiva da se denuncuje Most pojačano.
Last edited by udba on 11/11/2015, 09:12; edited 1 time in total
udba- Posts : 4945
2015-11-10
marcellus wrote:apsolutno je u pravu, tako se ne pregovara, mi imamo 19 mjesta a vi 59 i mi želimo mjesto premijera jer ne možete bez nas.
Zašto se tako ne pregovara ? Most i da propadne sutra što onda. SDP ako izgubi izbore u govnima su do grla. Tako se pregovara kada nemaš što za izgubiti a ovaj drugi ima sve za izgubiti. I Milanović i Karamarko neizmjerno trebaju vlast. Članovi most baš i ne. Jer i Milanović i Karamarko su mrtvi ako izgube izbore. Članovi mosta napravili su više nego što su očekivali njima ništa ne gori.
Guest- Guest
Sumanjam. Recimo u najboljoj varijanti mogu dobit par mandata više al to nisu mandati koje je uzeo HDZu nego SDPu jer dolaze Arapi pa će ekonomske reforme pasti u drugi plan. Dakle Karmarko samo dobiva koji mandat više a možda i toliko više da može i bez njih sastavit vladu.Eva wrote:Drugi krug, pa bumo videli tko je najjači. MOST bu ih pomeo, u to se kladim
2014-04-11
Da al za MIlanovića je bolje časno izgubiti na ponovljenim izborima pa biti jaka oporba nego napraviti političko samoubojstvo sa time da nebude premijer.zgdosada wrote:marcellus wrote:apsolutno je u pravu, tako se ne pregovara, mi imamo 19 mjesta a vi 59 i mi želimo mjesto premijera jer ne možete bez nas.
Zašto se tako ne pregovara ? Most i da propadne sutra što onda. SDP ako izgubi izbore u govnima su do grla. Tako se pregovara kada nemaš što za izgubiti a ovaj drugi ima sve za izgubiti. I Milanović i Karamarko neizmjerno trebaju vlast. Članovi most baš i ne. Jer i Milanović i Karamarko su mrtvi ako izgube izbore. Članovi mosta napravili su više nego što su očekivali njima ništa ne gori.
2014-04-11
RayMabus wrote:Sumanjam. Recimo u najboljoj varijanti mogu dobit par mandata više al to nisu mandati koje je uzeo HDZu nego SDPu jer dolaze Arapi pa će ekonomske reforme pasti u drugi plan. Dakle Karmarko samo dobiva koji mandat više a možda i toliko više da može i bez njih sastavit vladu.Eva wrote:Drugi krug, pa bumo videli tko je najjači. MOST bu ih pomeo, u to se kladim
Mislim da je konstatacija dolaze arapi kao argument stvarno neozbiljna.
Guest- Guest
Očito je da ljudi nekuže da je za Milanovića a i za SDP bolje ići na te izbore pa ako popuše časno su popušili i bit će jaka oporba i HDZ uzima vlast al onda nema rezanja i uhljebi ostaju.
Dakle ovu opciju podržava i MIlanović i SDP.
MOST može ići kuči.
Dakle ovu opciju podržava i MIlanović i SDP.
MOST može ići kuči.
2014-04-11
Milanović ako izgubi izbore "časno" iako mi nije jasno što znači časno izgubiti izbore. Jer nihove kampanje sve sve samo ne časne. Je gotov. Može počiniti pravo samoubojstvo a ne političko. Nakon što si takava bahata budala 4 godine svi ti jebu majku kada dobiju priliku.RayMabus wrote:Da al za MIlanovića je bolje časno izgubiti na ponovljenim izborima pa biti jaka oporba nego napraviti političko samoubojstvo sa time da nebude premijer.zgdosada wrote:marcellus wrote:apsolutno je u pravu, tako se ne pregovara, mi imamo 19 mjesta a vi 59 i mi želimo mjesto premijera jer ne možete bez nas.
Guest- Guest
Let's go, pa bumo onda videli. Btw, Arapi su u tranzitu. Pa nisu ludi da ovdje ostanu. Radije bi se vratili doma nego da ih SDP/HDZ čerečiRayMabus wrote:Sumanjam. Recimo u najboljoj varijanti mogu dobit par mandata više al to nisu mandati koje je uzeo HDZu nego SDPu jer dolaze Arapi pa će ekonomske reforme pasti u drugi plan. Dakle Karmarko samo dobiva koji mandat više a možda i toliko više da može i bez njih sastavit vladu.Eva wrote:Drugi krug, pa bumo videli tko je najjači. MOST bu ih pomeo, u to se kladim
Guest- Guest
Kako možeš od ranog jutra o politici?Eva wrote:Let's go, pa bumo onda videli. Btw, Arapi su u tranzitu. Pa nisu ludi da ovdje ostanu. Radije bi se vratili doma nego da ih SDP/HDZ čerečiRayMabus wrote:Sumanjam. Recimo u najboljoj varijanti mogu dobit par mandata više al to nisu mandati koje je uzeo HDZu nego SDPu jer dolaze Arapi pa će ekonomske reforme pasti u drugi plan. Dakle Karmarko samo dobiva koji mandat više a možda i toliko više da može i bez njih sastavit vladu.Eva wrote:Drugi krug, pa bumo videli tko je najjači. MOST bu ih pomeo, u to se kladim
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Ja ne vidim izlaza za milanovića i karamarka osim da međusobno odu u koaliciju - programski i svjetonazorski su te dvije stranke uostalom puno sličnije nego bilo koja od njih i most.
Odogovori mi na pitanje : Imaš dvije opcije ....prva opcija je možeš pretrčati preko minskog polja pa ako preživiš preživiš a druga je možeš skočiti na minu. Šta bi izabrao ? Za Milanovića je političko samoubijstvo da nakon svega on nebude premijer a SDP se nesviđa to šta bi ga takvi MOST rezao.zgdosada wrote:
Milanović ako izgubi izbore "časno" iako mi nije jasno što znači časno izgubiti izbore. Jer nihove kampanje sve sve samo ne časne. Je gotov. Može počiniti pravo samoubojstvo a ne političko. Nakon što si takava bahata budala 4 godine svi ti jebu majku kada dobiju priliku.
Koji je tvoj odgovor na moje pitanje ?
2014-04-11
Ja mogu svemarcus-t wrote:Kako možeš od ranog jutra o politici?Eva wrote:Let's go, pa bumo onda videli. Btw, Arapi su u tranzitu. Pa nisu ludi da ovdje ostanu. Radije bi se vratili doma nego da ih SDP/HDZ čerečiRayMabus wrote:Sumanjam. Recimo u najboljoj varijanti mogu dobit par mandata više al to nisu mandati koje je uzeo HDZu nego SDPu jer dolaze Arapi pa će ekonomske reforme pasti u drugi plan. Dakle Karmarko samo dobiva koji mandat više a možda i toliko više da može i bez njih sastavit vladu.Eva wrote:Drugi krug, pa bumo videli tko je najjači. MOST bu ih pomeo, u to se kladim
Guest- Guest
ne mogu da drug Milanović kojem je Tita na prvom mestu da bidne s Karamarko ko kaže da treba da se retuđmanizuje, kako bi išli na blajburg i jasenovac i kumrovec i čavoglave i sinjsku alku zajedno, protiv koga bi da držu žestoki govori na te priredbe? Protiv Most? Da im jebu mamu ustašku ili udbašku?
RayMabus wrote:Očito je da ljudi nekuže da je za Milanovića a i za SDP bolje ići na te izbore pa ako popuše časno su popušili
Ako Milanović popuši izbore to je kraj i za njega osobno.
catabbath-
2015-08-22
I najmanje košta. Ako SDP i HDZ odbace svoje parazitske prirepke (HNS, Hrast, BUZ...), a ionako svoje ljude već imaju raspoređene po javnim i državnim službama i poduzećima, moguće su i racionalizacije. Tim prije što kao najveće stranke imaju jednake šanse dobiti ili izgubiti iduće izbore, budući da su zajedno provodili reforme. A ako reforme izostanu, do idućih se izbora Most može probraziti u stranku i dobiti većinu. Kako god okrenemo, neka će korist biti.marcellus wrote:Ja ne vidim izlaza za milanovića i karamarka osim da međusobno odu u koaliciju - programski i svjetonazorski su te dvije stranke uostalom puno sličnije nego bilo koja od njih i most.
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zoran Milanović nudi mjesto premijera Boži Petrovu!
» HDZ BiH preuzima mjesto premijera Federacije BiH
» ako ne stavljate pravu stvar na pravo mjesto 3 000kn kazne
» kako je trosio Milanovic-bakanalije bivseg premijera
» Covicev kriticar:'Milanovic je u pravu!Hrvati nemaju cilj jer nas predstavljaju relikti komunisticke proslosti.'
» HDZ BiH preuzima mjesto premijera Federacije BiH
» ako ne stavljate pravu stvar na pravo mjesto 3 000kn kazne
» kako je trosio Milanovic-bakanalije bivseg premijera
» Covicev kriticar:'Milanovic je u pravu!Hrvati nemaju cilj jer nas predstavljaju relikti komunisticke proslosti.'
Page 2 of 3