3 hrvata, 4 foruma...
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 3 hrvata, 4 foruma...
Noc sekice, lijepo spavaj, jos lipse snivajMaggie19 wrote:Ostarismo svi i postasmo meteoropati 8-)dijagram wrote:zna biti, trenutno nijeMaggie19 wrote:nema babljeg ljeta kod vas?dijagram wrote:je, nema vise ljetne sparine, prelomiloMaggie19 wrote:
sve mi iskoordiniramo ;-))
Je li zahladilo tu kod vas?
ide jesen, kise, klasika
Steta, najljepsi dio godine ;-)
mozda je kicolinjo zato na aparatima:)
Idem u krpe, rano dizanje..
Mi se ne damo ,-))
Lnoc, braco :-)
dijagram- Posts : 18933
2015-08-09
Koje sranje je ovaj Kic napravija naprasnim ukidanjem VIPa. Sad spamaju po drugim pdfovima. Ko ovisnici koji su naglo ostali bez droge.
A stvarno je u kurcu ovi Kic. Oduzeja in zvečku i sad je galama.
A stvarno je u kurcu ovi Kic. Oduzeja in zvečku i sad je galama.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Hvalimtebože. Konačno, netko. :)T. wrote:Jbt. nitko da napiše jebeno 'hvala kic' što si uložio vremena, truda i novaca da 5 i po godina imamo gdje pisati, družiti se, ubijat vrijeme i srati bez ikakvih posljedica...
Guest- Guest
Kic je oke admin..pisao sam iskljucivo skoro na vIP-u odnosno zajebavao se uglavnom...
Razmazena telad je sve radila samo ne diskutirala argumentirano i zrelo..osobni napadi,nesimpatije,kompleksi,vrijedjanje,.....sve ono sto obiljezava balkansko kmetje je izislo na povrsinu,cim im se dopustila sloboda izrazavanja,odnosno cim se telad pustila iz obora..
njukanje VIP-a je cisto bio normalni slijed dogadjaja,koji cudo da se nije dogodio prije..
Kakogod,ostajem ovdje,ali malo visim i na longijevom forumu..forum je ipak mjesto opustanja i zajebancije zdrave(bar bi trebao biti)
Kic je bio pretolerantan,a kad se stoci pusti na volju,drugacije ne moze niti ispasti..
Razmazena telad je sve radila samo ne diskutirala argumentirano i zrelo..osobni napadi,nesimpatije,kompleksi,vrijedjanje,.....sve ono sto obiljezava balkansko kmetje je izislo na povrsinu,cim im se dopustila sloboda izrazavanja,odnosno cim se telad pustila iz obora..
njukanje VIP-a je cisto bio normalni slijed dogadjaja,koji cudo da se nije dogodio prije..
Kakogod,ostajem ovdje,ali malo visim i na longijevom forumu..forum je ipak mjesto opustanja i zajebancije zdrave(bar bi trebao biti)
Kic je bio pretolerantan,a kad se stoci pusti na volju,drugacije ne moze niti ispasti..
Guest- Guest
Ajme opet sam se odao časkanju da ženom... Oče li to Kic više, fale mi longijeve analize, jodina proročanstva, vukova budnost,....
Još ćeš se zaljubit u ženu, sad pod stare dane...mutava baštarda wrote:Ajme opet sam se odao časkanju da ženom... Oče li to Kic više, fale mi longijeve analize, jodina proročanstva, vukova budnost,....
T.- Posts : 17590
2014-04-14
I to u svoju vlastitu.T. wrote:Još ćeš se zaljubit u ženu, sad pod stare dane...mutava baštarda wrote:Ajme opet sam se odao časkanju da ženom... Oče li to Kic više, fale mi longijeve analize, jodina proročanstva, vukova budnost,....
Guest- Guest
Ne minjan je dok mi je zuba u glavi... Prava ognjštarka...Ra wrote:I to u svoju vlastitu.T. wrote:Još ćeš se zaljubit u ženu, sad pod stare dane...mutava baštarda wrote:Ajme opet sam se odao časkanju da ženom... Oče li to Kic više, fale mi longijeve analize, jodina proročanstva, vukova budnost,....
mutava baštarda wrote:Ajme opet sam se odao časkanju da ženom... Oče li to Kic više, fale mi longijeve analize, jodina proročanstva, vukova budnost,....
Vuk je one man SOA :D Ništa mu u Srbiji ne promiče, sve prati :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Gasenje foruma
» Smrt Net.hr foruma
» Gasenje foruma
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» Gasenje foruma
» Smrt Net.hr foruma
» Gasenje foruma
Page 3 of 3