Pritužbe
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Pritužbe
darth_vader wrote:Hvala Niels... Kroz par dana
To je ovima is astrologije ko da si in do broj kartice, sa te moru hakirati
aben- Posts : 35492
2014-04-16
nije niti čudo što vas libertarijance šamaraju na svakom koraku i imate bilo gdje u svijetu manje glasova nego radnička fronta u imotskom
AssadNaPodmornici wrote:nije niti čudo što vas libertarijance šamaraju na svakom koraku i imate bilo gdje u svijetu manje glasova nego radnička fronta u imotskom
Libertarijanci ne sudjeluju u demokraciji, stevo
2014-04-16
naravno da ne lazem, obriso je moju reakciju na njegov upisu kojem on eru naziva bolesnikom a svoj di on naziva forumasa bolesnikom nije obriso. Da ponovim, mozda budem jasniji. Na njegovoj temi mi je obriso 3 upisa i to tako brzo da se upis nije stigo ni ohladit, a nije bio spam (mozda je to zato sto je tupav ili ima PMS ili zato sto mozda gaji neke animozitete prema meni pa koristi priliku). Prvi je vratio nakon mog objasnjenja da nije spam, drugi di mu objasnjavam zasto to nije spam nije vratio, i treci kojim sam backup prvi upis. Al ajde, to sam prihvatio tako kontajuci covo fura cistocu. Medutim, na temi koja nije njegova po ko zna koji put taj cistunac bez ikakvog povoda proziva ljude ludim i bolesnim, i to bez obzira jel cova na temi ili nije. I to traje mjesecima. U prevodu - on kao cistunac otvorio je sezonu sranja ljudima po glavi, sto sam ja prihvatio i pokazo smradu kako to izgleda kad se po njemu izasere. U tom mom sranju po njemu naravno ima i istine, kao ono da je glup, sto on jest, i malo kreativnosti u svrhu opisa njegovog karaktera koji je takode prilicno pogoden. Sve ovo je nebitno, ono sto je bitno nek mi ne brise upise a na njegovoj temi necu pisat. Kad bude bezobrazan dobice isto nazadkic wrote:
pregledavajući log za 9.mj, ne vidim da je assad obrisao ijedan post izvan svoje teme..
ne kažem da lažeš, prckov, ali samo to je ono što vidim.
Kažu da je nojtežje ubiti prvog čovika i istrti prvi post... Tako je možda i stevi....
2014-04-16
darth_vader likes this post
Izbrisa sam ti jedan post prestani plakat ko pičkica
kmeci ko crvenko, sramotno:)AssadNaPodmornici wrote:Izbrisa sam ti jedan post prestani plakat ko pičkica
dijagram-
2015-08-09
Yoda je woke, 100%.
U potpunosti je usvojio sve postulate CRT-a, kao i svaki ekonomist, računica, normalno. Prckov kolateralno zgažen.
Sine, bravo, ići ćeš mi u prvo u velezločinačku pa u ECB, implementirati kriptoeuro i na mrtvo opljačkati EU, da onaj OLAF neće imati ni za krafnu, a kamoli istragu.
U potpunosti je usvojio sve postulate CRT-a, kao i svaki ekonomist, računica, normalno. Prckov kolateralno zgažen.
Sine, bravo, ići ćeš mi u prvo u velezločinačku pa u ECB, implementirati kriptoeuro i na mrtvo opljačkati EU, da onaj OLAF neće imati ni za krafnu, a kamoli istragu.
niels-
2021-04-26
aben wrote:darth_vader wrote:Hvala Niels... Kroz par dana
To je ovima is astrologije ko da si in do broj kartice, sa te moru hakirati
Oli još tamo itko piše još? A nek nosu sve... Ionako svaki pravi domoljub drži sve u madracu
darth_vader-
2014-04-17
kic wrote:
aj dobro je
Baš ste našli temu za trolanje svi...
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:kic wrote:
aj dobro je
Pritužbe su zanji bastion slobode!
2014-04-16
Pa istina, tu yoda ne može brisat postove...aben wrote:darth_vader wrote:kic wrote:
aj dobro je
Pritužbe su zanji bastion slobode!
T.- Posts : 17592
2014-04-14
ja pickica, aj dobroAssadNaPodmornici wrote:Izbrisa sam ti jedan post prestani plakat ko pičkica
samo da ti jos jednom ponovim posto si tupast pa nes skontat
nemoj mi brisat postove
stevo
niels wrote:Yoda je woke, 100%.
deda, mene samo auto moze zgazit
dosad ljudska pojedinacna sila to nije uspjela
ni retoricki cak
prckov wrote:naravno da ne lazem, obriso je moju reakciju na njegov upisu kojem on eru naziva bolesnikom a svoj di on naziva forumasa bolesnikom nije obriso. Da ponovim, mozda budem jasniji. Na njegovoj temi mi je obriso 3 upisa i to tako brzo da se upis nije stigo ni ohladit, a nije bio spam (mozda je to zato sto je tupav ili ima PMS ili zato sto mozda gaji neke animozitete prema meni pa koristi priliku). Prvi je vratio nakon mog objasnjenja da nije spam, drugi di mu objasnjavam zasto to nije spam nije vratio, i treci kojim sam backup prvi upis. Al ajde, to sam prihvatio tako kontajuci covo fura cistocu. Medutim, na temi koja nije njegova po ko zna koji put taj cistunac bez ikakvog povoda proziva ljude ludim i bolesnim, i to bez obzira jel cova na temi ili nije. I to traje mjesecima. U prevodu - on kao cistunac otvorio je sezonu sranja ljudima po glavi, sto sam ja prihvatio i pokazo smradu kako to izgleda kad se po njemu izasere. U tom mom sranju po njemu naravno ima i istine, kao ono da je glup, sto on jest, i malo kreativnosti u svrhu opisa njegovog karaktera koji je takode prilicno pogoden. Sve ovo je nebitno, ono sto je bitno nek mi ne brise upise a na njegovoj temi necu pisat. Kad bude bezobrazan dobice isto nazadkic wrote:
pregledavajući log za 9.mj, ne vidim da je assad obrisao ijedan post izvan svoje teme..
ne kažem da lažeš, prckov, ali samo to je ono što vidim.
Neka si i ti progledao,bash mi je drago da si uochio da takozvani domoljubi nisu ono chime se kite,neko su razni mutikeshe i smutljivi tipovi sa kojima polemizirash i branish svoj stav argumentima to ne prolazi jer sa njima mozesh diskutirati tako da uvijek budu u pravu i po njihovom glupom nachinu razmishljanja.Plus toga valjda si do sada vidio da su intelektualno podkapacitirani da im je osnovni stil pisanja ,shutanje raznim floskulama.Ai nashao si crkvu gdje cesh se moliti bogu.Kitch glumi budalu namjerno jer mu je ovaj forum postao opterecenje pa nalazi korisne budale da ga koliko toliko odrzavaju na zivotu svojim provokacijama.Onda da bi prema njima ispao poshten mene iskljuchuje sa foruma jer sam odgovorio idiotu ono shto ga spada mada ih u zadnje vrijeme izbjegavam ,ali tvoji "zemljaci" vole kad im tako primitivno odgovarash poshto se onda osjecaju sretno i zadovoljno.Ona vreca govana nichim isprovocirana napishe kako sam nastao iz odnosa sestre i brata ,a onda se onaj nepismeni zidarski idiot nadoveze uvredom i dobije zasluzeni odgovor pa se pojavi ova pederchina Kitch i kikne me na par dana.Ma boli me kurac shto me kiknuo jer se odmorim od idiota ali nemoj mi pederchino glumiti pravednika.Eto mi smeta,a ne zato shto me kikne kao i tebe shto smeta kada ti brishu postove kao shto su i meni a ni to me ne smeta jer time dokazuju svoju intelektualnu "moc"pa odmah znash sa kakvim bolesnicima imash posla.Mislim onojebo te kao da cesh brisanjem nechijeg posta automatski izbrisati nechije mishljenje iz njegove glave,bolesno jarane.Ali jebi ga nije bog svakome dao pamet pa ih morash razumjeti i takvima oprostiti.Krshcanski je:::::)))
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
A vama jebem mater rusofilsku, crkli dabogda@
Sve ovo shto sam napisao gore opet se potvrdilo.Pa jebo te bog coravi ,ili se namjerno pravish takvim.
Chovjek jebe mater svima koji se ne slazu sa njime a ja samo njemu uzvracam pozdrave i zelje koje on nama shalje i ti mene kiknesh a njega ostavish.P a pichko jedna nepravedna ako me mrzish shto vam otvaram ochi reci mi fino ,nece niko znati pa cemo drugachije razgovarati.Jer ako se ja zainatim ovo cu ti smece od foruma zatvoriti pa cesh onda moci trenirati svoju pravdu na nekom koji ti je blizi.Ili izadji na verbalni dvoboj ako smijesh da vidimo tu tvoju intelektualnu velichinu:::)))Jebo te smijeshan si! Koliko imash godina?Da te biskup mozda nije zlostavljao?Gukni golube da vidimo gdje je tvoj problem .Ne smijesh jer se vadish na onu glupu rvatsku floskulu da me bolje ignorirati.Pichkica si od chovjeka::::))
To sto oni zovu rusofilstvom I nije pravo rusofilstvomentalitet wrote:
Sve ovo shto sam napisao gore opet se potvrdilo.Pa jebo te bog coravi ,ili se namjerno pravish takvim.
Chovjek jebe mater svima koji se ne slazu sa njime a ja samo njemu uzvracam pozdrave i zelje koje on nama shalje i ti mene kiknesh a njega ostavish.P a pichko jedna nepravedna ako me mrzish shto vam otvaram ochi reci mi fino ,nece niko znati pa cemo drugachije razgovarati.Jer ako se ja zainatim ovo cu ti smece od foruma zatvoriti pa cesh onda moci trenirati svoju pravdu na nekom koji ti je blizi.Ili izadji na verbalni dvoboj ako smijesh da vidimo tu tvoju intelektualnu velichinu:::)))Jebo te smijeshan si! Koliko imash godina?Da te biskup mozda nije zlostavljao?Gukni golube da vidimo gdje je tvoj problem .Ne smijesh jer se vadish na onu glupu rvatsku floskulu da me bolje ignorirati.Pichkica si od chovjeka::::))
Pricam na Skype Sa prijateljem u Njemackoj
Pitam ga - je li istina da su Nijemci u bivsoj Istocnoj Njemackoj Rusofil
Kaze mi on - nisu Rusofili nego anti-Americki nastrojeni
I to je to, prava dijagnoza, mnogima je pun kitomir Americke hegemonije Koja je svima dozlogrdila
Vise Ni Holivud ne pomaze
I onda podrzavaju Rusiju pa I Kinu Jer se odupiru americkoj globalnoj svevlasti Koja dovodi svijet na rub propasti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:To sto oni zovu rusofilstvom I nije pravo rusofilstvomentalitet wrote:
I to je to, prava dijagnoza, mnogima je pun kitomir Americke hegemonije Koja je svima dozlogrdila
I onda podrzavaju Rusiju pa I Kinu Jer se odupiru americkoj globalnoj svevlasti Koja dovodi svijet na rub propasti
Ma ne smeta mene kako me zovu nego dvostruka mjerila a kurchi se nekakvim pravilima koja bi trebala da vaze za sve.Pazi ovo ,netko dodje i razbije ti shofershajbu na autu a sudija te kazni zato shto ti je bila prljava pa je iziritirala budalu .Tako i ovaj kretenko,kome ne bi dao dvije zavezane kokoshi da chuva jer bi ih svojom logikom u najmanju ruku ocherupo i izjavio da mu se tako vishe svidjaju.
sa teznjom da oni zamjene amere u hegemoniji..aj da to traze filipinci..ali njemci..pa oni i jesu u eu nametnuli hegemoniju ekonomsku..sjetimo se kako prcaju one koji se ne zele podvrci njihovoj ekonomskoj hegemoniji..drugo...normalno da smeta onim hegemonima glavni hegemon jer ga zele zamjeniti da oni izvlace najvecu korist - za sebeRingo10 wrote:To sto oni zovu rusofilstvom I nije pravo rusofilstvomentalitet wrote:
vuksadinare- Posts : 100309
2015-09-08
od kad je covjeka i vijeka..pokusaj hegemoniziranja od strane jednih naspram drugih postoji samo razlika je u vremenu i aktetima toga
vuksadinare- Posts : 100309
2015-09-08
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Page 8 of 11