Upozorenje kicu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Upozorenje kicu
živa je debilu srpski i jebe ti sve po spiskuBrat Brale wrote:Šta hoće ova kurvetina ustaška, jebem joj mrtvu majku?
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:šta je Ezek govorijajasambrend wrote:Mortalka otkrila pdf nogomet... a lipo je Ezek govorija...
The end is near i hehehehehehehehe...
darth_vader-
2014-04-17
mortal wrote:živa je debilu srpski i jebe ti sve po spiskuBrat Brale wrote:Šta hoće ova kurvetina ustaška, jebem joj mrtvu majku?
Kao što sam te ja jebao 3 noći zaredom...
A jebaću te dokle god si živa, nakarado klošarska.
Guest- Guest
ti jebo?? ko što je srbija rat dobila i oluju hahahaahBrat Brale wrote:mortal wrote:živa je debilu srpski i jebe ti sve po spiskuBrat Brale wrote:Šta hoće ova kurvetina ustaška, jebem joj mrtvu majku?
Kao što sam te ja jebao 3 noći zaredom...
A jebaću te dokle god si živa, nakarado klošarska.
a jebača miligramskog
immortal-
2014-04-16
bwaaa hahahaBrat Brale wrote:Hej mortal pičko jebemo ti sve...
šta je
znaš da ne možeš sam sad si i druge umiješao
hoćeš da se i drugi svađaju samnom
da me napadaju
nađi se neku svoju čmarguzu
nisam ja za tebe
adio !!
immortal-
2014-04-16
Nekog boli kurac?mortal wrote:nauči se na moje prisustvofridrih_niche wrote:Psihopato, vožnja odavde!mortal wrote:neka ti tvoje postojanje odjebe
MTJ stoke koja ne uvažava
psino nedojebana
Nadji neki bolesni politički forum i tamo pokazuj tragove svoje patologije...
I ne moraš mi jebat mater akronimima...
Budi iskrena, nesritnice!
A sad vozi ca odavde...
:D
sve mi se više tu sviđa
Guest- Guest
Ovi nisu u stanju pročitati više od jedne prosto proširene rečenice.mortal wrote:Ero jesi li ti njima pokazao koliko postova za redom možeš odraditiEroo wrote:jasambrend wrote:A
A
ja znam da možeš i više
imaš moju podršku za ove
Ne znam šta radi milicija, zašto ove ne zatvori?
mozak vas dira u svakom slučajufridrih_niche wrote:Nekog boli kurac?mortal wrote:nauči se na moje prisustvofridrih_niche wrote:Psihopato, vožnja odavde!mortal wrote:neka ti tvoje postojanje odjebe
MTJ stoke koja ne uvažava
psino nedojebana
Nadji neki bolesni politički forum i tamo pokazuj tragove svoje patologije...
I ne moraš mi jebat mater akronimima...
Budi iskrena, nesritnice!
A sad vozi ca odavde...
sve mi se više tu sviđa
immortal-
2014-04-16
dok se tu druže ne rade probleme okoloEroo wrote:Ovi nisu u stanju pročitati više od jedne prosto proširene rečenice.mortal wrote:Ero jesi li ti njima pokazao koliko postova za redom možeš odraditiEroo wrote:jasambrend wrote:A
A
ja znam da možeš i više
imaš moju podršku za ove
bit će da je to razlog
immortal-
2014-04-16
fridrih_niche wrote:Brende?
Jesu li ovo dvoje retarda ljubavni par?
<3
Sačuvaj bože da se bavim gerijatrijom i njihovim seksualnim životima, blaženi scroll i tko ga izmisli, a za ignore sam lin prčkati po postavkama i nekako mi pičkasto...uglavnom, Ero stalka debelu plavušu, ali za razliku od Bafala uopće nema stila pa brijem da ima odavno dobivenu trajnu sudsku zabranu pristupa, a Mortalka...ako joj nisi niz dlaku, onda si jugonostalgičar i sve to, iako joj je prije sve bilo bolje, nego sad kad su ovi udbaški lopovi na vlasti...uglavnom, relativno bezazleni, samo im ne triba dati rukovati ičim oštrijim od pošade...:)
darth_vader-
2014-04-17
Eroo wrote:Ovi nisu u stanju pročitati više od jedne prosto proširene rečenice.mortal wrote:Ero jesi li ti njima pokazao koliko postova za redom možeš odraditiEroo wrote:jasambrend wrote:A
A
ja znam da možeš i više
imaš moju podršku za ove
Odjebi majmune... Dovedi miliciju da joj pičku polupam i tebi i njoj...jebela te milicija,konje. U HR je policija!
I da,jebem i tebi sve po spisku!
Nogometasi, u krpe!
Sutra je dug dan, ceka vas selidba.
Sutra je dug dan, ceka vas selidba.
£otk@-
2019-02-12
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Brende?
Jesu li ovo dvoje retarda ljubavni par?
<3
Sačuvaj bože da se bavim gerijatrijom i njihovim seksualnim životima, blaženi scroll i tko ga izmisli, a za ignore sam lin prčkati po postavkama i nekako mi pičkasto...uglavnom, Ero stalka debelu plavušu, ali za razliku od Bafala uopće nema stila pa brijem da ima odavno dobivenu trajnu sudsku zabranu pristupa, a Mortalka...ako joj nisi niz dlaku, onda si jugonostalgičar i sve to, iako joj je prije sve bilo bolje, nego sad kad su ovi udbaški lopovi na vlasti...uglavnom, relativno bezazleni, samo im ne triba dati rukovati ičim oštrijim od pošade...:)
Guest- Guest
Samo udaraj, Demo!muckodjubre wrote:Eroo wrote:Ovi nisu u stanju pročitati više od jedne prosto proširene rečenice.mortal wrote:Ero jesi li ti njima pokazao koliko postova za redom možeš odraditiEroo wrote:jasambrend wrote:A
A
ja znam da možeš i više
imaš moju podršku za ove
Odjebi majmune... Dovedi miliciju da joj pičku polupam i tebi i njoj...jebela te milicija,konje. U HR je policija!
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Samo udaraj, Demo!muckodjubre wrote:Eroo wrote:Ovi nisu u stanju pročitati više od jedne prosto proširene rečenice.mortal wrote:Ero jesi li ti njima pokazao koliko postova za redom možeš odraditiEroo wrote:
A
ja znam da možeš i više
imaš moju podršku za ove
<3
A jace udara, drobimo vas ko kurve, i to na ''vasem'' pdf.
A dobro, ti jesi navijac Gayduka, osjecaj je poznat.
£otk@-
2019-02-12
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 5