Tihomir Dujmović: MOST i njihovi birači ne spadaju u hrvatsku političku 'ljevicu'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tihomir Dujmović: MOST i njihovi birači ne spadaju u hrvatsku političku 'ljevicu'
stenjalica wrote:i onda u ekipu uzmeš 40% deklariranih fašista i šoviniistamarcellus wrote:Fénix wrote:I HDZ je lijevo - po potrebi. Zna se i kako i na koji način je HDZ lijevo.
Usput prodaja magle o desnici a čisti centar, još se qrče Merkelicom koja je dokazani centar u Europi i to sami Nijemci koji su glasovali za nju su rekli. Imamo mi i više problema u glavi nešto što smo svjesni.
Da, HDZ nije desno, to stoji, HDZ je čisti centar.
jebiga glavaš je esdepeov
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Tihomir Dujmović: MOST i njihovi birači ne spadaju u hrvatsku političku 'ljevicu'
Švabo je napiso antipopulistički reformski ekonomski program po kojem svako novorođeno dete dobiva po iljadu evra, onda je sdp ukro taj nepopulistički reformski program i nude iljadu stonevjestin_razbojnik wrote:sdp nema mjera, ali ima populističke poteze i populističku retoriku...ja ne vidim sdp u ikakvim reformama državne i javne uprave, smanjenju pdv-a kada su poreze smao pojačali za svoga mandata i razmišljaju samo o novima...ne vdiim ništa što povezuje SDP i Most, osim Petrine i Tite i to što kažeš mržnju prema adezeu
udba- Posts : 4945
2015-11-10
ne volim ni ja Roglića jer me nisu primili u Orbico
2014-04-15
marcellus wrote:ja vidim, SDP je i do sad pogodovao tajkunčinama i banditima pa ne vidim zašto ne bi išao s mostom
Dobro da HDZ nije. ;)
Guest- Guest
ja sma za da zapadnobalkasni cirkus ode u nove izbore, pa u još jedne, i tako dok nek raspišemo natječaj za Vladu i Sabor...ako prijeti ne uleti plavocrvena koalicija, što je i prirodni slijed stvari...Fénix wrote:Petrov i Prgomet katolici, konzervativci. Prgomet još k tome ex-HDZ igrač. Gdje ćeš gore, ali da jako boli mnoge nikakav pomak - boli.nevjestin_razbojnik wrote:sdp nema mjera, ali ima populističke poteze i populističku retoriku...ja ne vidim sdp u ikakvim reformama državne i javne uprave, smanjenju pdv-a kada su poreze smao pojačali za svoga mandata i razmišljaju samo o novima...ne vdiim ništa što povezuje SDP i Most, osim Petrine i Tite i to što kažeš mržnju prema adezeu
15 godina nisu reformirali javnu upravu, a 4 godine nisu uspjeli Sanaderove i Kosoričine kadrove izbrisati s lista za izbore. Vidi se tko nije radio. To što je Milijan Brkić Vaso pitbull i radoholičar vrijedi kurca kad imaš 200 drugih kretena preostalih od Kosorice.
Treba podsjetiti - 8 stranaka nije uspjelo formirati vlast. OSAM STRANAKA!
uhljebu ekber!
n_razbojnik-
2014-04-15
zgdosada wrote:marcellus wrote:ja vidim, SDP je i do sad pogodovao tajkunčinama i banditima pa ne vidim zašto ne bi išao s mostom
Dobro da HDZ nije. ;)
od deset najbogatijih u hrvatskoj, koji nije povezan s sdp-om i hns-om?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Bit će svoji na svome. Barem će prestati lagati ovaj napaćeni narod.nevjestin_razbojnik wrote:ja sma za da zapadnobalkasni cirkus ode u nove izbore, pa u još jedne, i tako dok nek raspišemo natječaj za Vladu i Sabor...ako prijeti ne uleti plavocrvena koalicija, što je i prirodni slijed stvari...
uhljebu ekber
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tihomir Dujmović: Opstruirajući američke planove Andrej Plenković se igra vatrom
» Ivkošić i Dujmović žestoko opleli po Plenkoviću proglasivši javno da radi za tuđe interese i ljevicu
» Tihomir Dujmović: Ne dovodite čovjeka za kojeg je Hrvatska slučajna država na vrh iste te države!
» Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
» Ivkošić i Dujmović žestoko opleli po Plenkoviću proglasivši javno da radi za tuđe interese i ljevicu
» Tihomir Dujmović: Ne dovodite čovjeka za kojeg je Hrvatska slučajna država na vrh iste te države!
» Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
» Tihomir Dujmović:'Ne braneči Kolindu od pljuvanja i vrijeđanja na čvrst način on je Kolindu pustio niz vodu zbog sna o Velikoj koaliciji sa Milanovićem na Pantovščaku'
Page 2 of 2