Je li baš normalno da niti jedna stranka vladajuće koalicije nije podržala Kolindu Grabar-Kitarović?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Je li baš normalno da niti jedna stranka vladajuće koalicije nije podržala Kolindu Grabar-Kitarović?
Dršku metle bi zamotao u 50 slojeva streč folije ili eventualno takvim nečim... ajme Sore...
darth_vader-
2014-04-17
Re: Je li baš normalno da niti jedna stranka vladajuće koalicije nije podržala Kolindu Grabar-Kitarović?
Nisi blizu ''izvora'' pa i ne znaš što se događa...;-)jastreb wrote:Nisam siguran dobija li Zoka izbore,a još manje da će to biti u 1.krugu,ali ono u što sam siguran,bratac,to je da predsjednik sigurno neće biti onaj "svakom loncu poklopac",kojemu "sude zato što svoje voli".red wolf wrote:Zoran dobiva izbore u prvom krugu.jastreb wrote:O tome ti i divanim,drug moj. Tako je bilo i sa Josipovićem. Ono ankete su ga maltene već vidjele kao predsjednika u prvom krugu.red wolf wrote:Zoran Milanović je već prešišao Kolindu i to dosta, samo o tome nećeš ništa pročitati u mainstream medijima...hehehehehehehehehejastreb wrote:Mensčini da bi Kolly mogla pasat ko dr Ivo ono prije 4 godine.
Apsolutni favorit,ankete bruje u njegovu korist,a na kraju...prc Milojka.
Jedino u šta sam siguran je to da izbore neće dobiti onaj šarlatan.
Ali život ume zao biti,pusti suzu ne moraš je kriti...
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tko još pita za Kolindu Grabar-Kitarović?
» Mesić Kolindu Grabar Kitarović usporedio sa Nives Celzijus
» Milanović na put u Ameriku vodi Kolindu Grabar-Kitarović: Zajednički će promovirati Hrvatsku
» Uljanik – Niti jedan od uhićenih nije Hercegovac, niti je Hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je desničar
» Komšić pozvao Kolindu Grabar-Kitarović i Andreja Plenkovića u zvaničnu posjetu Sarajevu
» Mesić Kolindu Grabar Kitarović usporedio sa Nives Celzijus
» Milanović na put u Ameriku vodi Kolindu Grabar-Kitarović: Zajednički će promovirati Hrvatsku
» Uljanik – Niti jedan od uhićenih nije Hercegovac, niti je Hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je desničar
» Komšić pozvao Kolindu Grabar-Kitarović i Andreja Plenkovića u zvaničnu posjetu Sarajevu
Page 2 of 2