Zaklada Fulbright - Predsjednici nagrada za životno djelo: 'Utjelovljuje izvrsnost liderstva u vrijeme obilježeno krizama'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zaklada Fulbright - Predsjednici nagrada za životno djelo: 'Utjelovljuje izvrsnost liderstva u vrijeme obilježeno krizama'
Jedno je zezanje, a drugo kad ide zaozbiljno.
Najozbiljnije mislim da je KGK po svemu prerasla HR i njene okvire.
Šteta ju je ovu funkciju koju sad obavlja i koju će obavljati i sljedećih 5 godina.
Znam da ima priliku di bi mogla puno više učiniti za narod i državu, ali ništa od toga...
Tvrdoglava je.
Šteta ju je ovu funkciju koju sad obavlja i koju će obavljati i sljedećih 5 godina.
Znam da ima priliku di bi mogla puno više učiniti za narod i državu, ali ništa od toga...
Tvrdoglava je.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Zaklada Fulbright - Predsjednici nagrada za životno djelo: 'Utjelovljuje izvrsnost liderstva u vrijeme obilježeno krizama'
bitna je za svijet jako, toliko je bitna da si svi režu žile.
veća vijest na weltu je bio prolazak dinama negdje, od kolindine nove frizure.
daj si mira i ti i tvoje projekcije.
veća vijest na weltu je bio prolazak dinama negdje, od kolindine nove frizure.
daj si mira i ti i tvoje projekcije.
2014-12-30
Eroo wrote:Jedno je zezanje, a drugo kad ide zaozbiljno.
Tvrdoglava je.
PS: No, isto tako znam da nitko nije bio prorok u svom selu.
I još nešto: Nakon njenog drugog mandata ne vidim nikoga tko bi je mogao adekvatno zamijeniti.
Postoji jedna mlađa dama, ali bi je pametna politika već sada trebala za to pripremit.
Hoće li? Neće, jer je politika kratkovida i bez smisla za planiranje...
Steta stvarnoEroo wrote:I kad se zna da će par mjeseci cepnit...U nas u jamerike nije tako.T. wrote:Za životno djelo se obično daje pred kraj života...
Pa nistaEroo wrote:Eroo wrote:Jedno je zezanje, a drugo kad ide zaozbiljno.
Tvrdoglava je.
PS: No, isto tako znam da nitko nije bio prorok u svom selu.
I još nešto: Nakon njenog drugog mandata ne vidim nikoga tko bi je mogao adekvatno zamijeniti.
Postoji jedna mlađa dama, ali bi je pametna politika već sada trebala za to pripremit.
Hoće li? Neće, jer je politika kratkovida i bez smisla za planiranje...
Lako se planiraju logori, likvidacije ..
Da vidis kako onda bude sve po tvom
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Werner Herzog Stpetić: Nagrada za životno djelo redateljskoj legendi hrvatskih korijena
» Grabar Kitarović u SAD-u dobila nagradu za životno djelo
» Dobrodošli u Hrvatsku. Župnik osuđen zbog diskriminacije dobit će nagradu za životno djelo
» Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere
» Predsjednici uručena nagrada Europske mreže poslovnih anđela EBAN
» Grabar Kitarović u SAD-u dobila nagradu za životno djelo
» Dobrodošli u Hrvatsku. Župnik osuđen zbog diskriminacije dobit će nagradu za životno djelo
» Čime je nagradu za životno djelo nije zaslužila Grabar-Kitarović, po mišljenju islamističke Al Jazeere
» Predsjednici uručena nagrada Europske mreže poslovnih anđela EBAN
Page 2 of 2