Upetljala se i crkva, zovu i nagovaraju Petrova da se prikloni HDZ-u
Page 1 of 1
Upetljala se i crkva, zovu i nagovaraju Petrova da se prikloni HDZ-u
Piše: I. Ćimić
Objavljeno prije sat vremena
Foto: FaH, Facebook profil KGK
"PREDSTAVNICI crkvene vlasti naumile su preko Bože Petrova spasiti HDZ i Tomislava Karamarka. Tako su sada i krenule ove najnovije igre. Znamo da je Tomislav Karamarko već razgovarao s Petrovom, no mi nismo tu da bismo spašavali Karamarka ili bilo koju drugu stranku. Mi želimo reforme i želimo nešto napraviti", doznaje Index od predstavnika Mosta koji nam otkriva kako je Petrov već primio i poziv iz Crkve!
Naime, nije tajna kako je Petrov dobar s Crkvom, a kako je i sam javno priznao, njegov rođak svećenik posudio mu je novac za kuću koju je kupio bez kredita.
Navodno su glavni lobisti hercegovačka franjevačka provincija gdje HDZ ima veliki utjecaj. Naime, fratar je bez znanja vrha Kaptola tako blagoslovio ured predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, a šefa stranke Tomislava Karamarka nedavno je vjenčao također - fratar. Petrov je htio biti fratar, a nakon završene osnovne škole otišao u sjemenište u Sinju, gdje je završio Klasičnu gimnaziju.
Petrov je isto tako bio angažiran u Hrastu, a HDZ u tome vidi svoju prednost da Most ipak pređe na "desnu stranu". Stoga je navodno zatražena lobistička pomoć Crkve koja nije sklona vladi lijeve političke opcije. Uostalom, kardinal Bozanić jučer je u posjet primio šefa HDZ-a Tomislava Karamarka.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-upetljala-se-i-crkva-zovu-i-nagovaraju-petrova-da-se-prikloni-hdzu/854935.aspx
E Karamarko, Karamarko. Ne pomože tebi više ni crkva ni Bog. Možda da si angažirao Mesića?
Objavljeno prije sat vremena
Foto: FaH, Facebook profil KGK
"PREDSTAVNICI crkvene vlasti naumile su preko Bože Petrova spasiti HDZ i Tomislava Karamarka. Tako su sada i krenule ove najnovije igre. Znamo da je Tomislav Karamarko već razgovarao s Petrovom, no mi nismo tu da bismo spašavali Karamarka ili bilo koju drugu stranku. Mi želimo reforme i želimo nešto napraviti", doznaje Index od predstavnika Mosta koji nam otkriva kako je Petrov već primio i poziv iz Crkve!
Naime, nije tajna kako je Petrov dobar s Crkvom, a kako je i sam javno priznao, njegov rođak svećenik posudio mu je novac za kuću koju je kupio bez kredita.
Navodno su glavni lobisti hercegovačka franjevačka provincija gdje HDZ ima veliki utjecaj. Naime, fratar je bez znanja vrha Kaptola tako blagoslovio ured predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, a šefa stranke Tomislava Karamarka nedavno je vjenčao također - fratar. Petrov je htio biti fratar, a nakon završene osnovne škole otišao u sjemenište u Sinju, gdje je završio Klasičnu gimnaziju.
Petrov je isto tako bio angažiran u Hrastu, a HDZ u tome vidi svoju prednost da Most ipak pređe na "desnu stranu". Stoga je navodno zatražena lobistička pomoć Crkve koja nije sklona vladi lijeve političke opcije. Uostalom, kardinal Bozanić jučer je u posjet primio šefa HDZ-a Tomislava Karamarka.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-upetljala-se-i-crkva-zovu-i-nagovaraju-petrova-da-se-prikloni-hdzu/854935.aspx
E Karamarko, Karamarko. Ne pomože tebi više ni crkva ni Bog. Možda da si angažirao Mesića?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: Upetljala se i crkva, zovu i nagovaraju Petrova da se prikloni HDZ-u
Neprocjenjivo gledat kak se partijci znoje. Koga god MOST odabral, možda čak nikog, vrijedili su ovi izbori radi ovog neodlučenog rezultata.
Guest- Guest
Evo im jedna motivirajuća pjesmica
Guest- Guest
Crkvi je kristalno jasno kako za podršku manjinskoj HDZ-ovoj vladi su uvjet reforme koje je MOST postavio.
Bez toga može bilo tko pjevati , a Petrov će i dalje ići u na svetu misu, slušati i moliti se.
Bez toga može bilo tko pjevati , a Petrov će i dalje ići u na svetu misu, slušati i moliti se.
Guest- Guest
pa možda su se trebali upetljati kada je u prvi plan karamarko stavio one stare lopove i novu lopovicu, mislim tu im je trebalo postati jasno da to nije baš jako privlačno za birače.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dezinformacija.
što, ovo da se petljaju?marcellus wrote:dezinformacija.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sve je pod kontrolom, imamo odavno u Vatikan svoje ljude.
pa, evo Papa je prvi naš, trebalo je dugo da ga instališemo jer onaj Švabo Racinger je bio problem, ali rešilo se eto i to.Eva wrote:Koga?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Mašalah. Prejaki ste.udba wrote:pa, evo Papa je prvi naš, trebalo je dugo da ga instališemo jer onaj Švabo Racinger je bio problem, ali rešilo se eto i to.Eva wrote:Koga?
Guest- Guest
hercegvačka franjevačka provincija...bolest u indexu je uznapredovala, trese ih groznica
2014-04-15
spasio se Božo sjemeništa,ko zna jel guscu sačuvo
stenjalica-
2015-10-18
kaja_333 wrote:što, ovo da se petljaju?marcellus wrote:dezinformacija.
da, crkvu boli kurac gdje će petrov bozanića pogotovo
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
mi smo to nakratko imali kao vijest na naslovnici pa povukli, ispalo je da nije istina. Izgleda da je index pokupio od nas. Zanimljivo sam prgomet ima običaj nazvat medije pa proširit nešto onda kasnije demantirati.kaja_333 wrote:što, ovo da se petljaju?marcellus wrote:dezinformacija.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Niš čudno, pa jučer je šiljio Karamarka.marcellus wrote:kaja_333 wrote:što, ovo da se petljaju?marcellus wrote:dezinformacija.
da, crkvu boli kurac gdje će petrov bozanića pogotovo
Guest- Guest
Similar topics
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Il' se skloni ili se prikloni :D
» Josipović: Ima dosta ljudi koji me nagovaraju na ponovnu kandidaturu za predsjednika
» Suljo:'Iz komsiluka ce doci 3000 spijuna da nagovaraju i podplacuju mlade da glasuju protiv SNS-a'
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Il' se skloni ili se prikloni :D
» Josipović: Ima dosta ljudi koji me nagovaraju na ponovnu kandidaturu za predsjednika
» Suljo:'Iz komsiluka ce doci 3000 spijuna da nagovaraju i podplacuju mlade da glasuju protiv SNS-a'
Page 1 of 1