IMAM KOŠMARE OD USTAŠKIH ZVERSTAVA! Izraelski istraživač holokausta užasnut: Srbi u NDH prikivani na panjeve, koža im je guljena, oči kopane, uši, nosevi i jezici odsecani!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Povijest
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: IMAM KOŠMARE OD USTAŠKIH ZVERSTAVA! Izraelski istraživač holokausta užasnut: Srbi u NDH prikivani na panjeve, koža im je guljena, oči kopane, uši, nosevi i jezici odsecani!
Sora wrote:Eto nivoa rasprave na ovom forumu
Jednostavno niste u stanju biti samokritični
Pa jebga
Tko zabije glsvu u pjesak jebu ga u dupe
Odo ja piti
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Re: IMAM KOŠMARE OD USTAŠKIH ZVERSTAVA! Izraelski istraživač holokausta užasnut: Srbi u NDH prikivani na panjeve, koža im je guljena, oči kopane, uši, nosevi i jezici odsecani!
Uvjeri se sama, odi do npr Belgije pa pitaj po ulici ljude znaju li za Cetnike i Ustase. Pitaj i politicare ako vec mislis da su im redovne dnevne teme o tomu. Mozda naletis na nekog Srbina ili Hrvata pa dobijes pozitivan odgovor.Sora wrote:Vise od pol evrope ?omni wrote:Boli kurac svijet za cetnike i ustase, vise od pola Europe ni ne zna o tim barbarskim pokretima a da ne govorimo o ostatku svijeta.Sora wrote:Ne znam fakat
Ovo ozvljavanje ustastva i cetnistva NIJE VISE SMJESNO UOPCE
sad pomalo postaje apsolutni fenomen s kojim je upoznata javnost
I svijet
I to je ono lose jer trazi beziznimno svrstavanje
I jednih i drugih
Svrstavanje u ludilu nacionalistickih pokreta ..
Ha ha ha
Nasmija me msli
omni-
2014-04-12
Više mu je NDH i ustaše u ustima u jednom danu nego srbija u 10 danaomni wrote:Zazvoni mi alarm, uzmem kavu i pogledam malo forum kad ono o zlocinima NDH u 4.30 ujutro, ti sunca, a pizznce odmah komentar o napadima na Srbe i to odmah poslije, rekoh jbt u 4 ujutro je ovima u glavi NDH, kako li je tek u 12 popodne. Onda dodje baba kao spika o nekim takmicenjma. Dobro da se i ona nije pojavila u 4.tre wrote:veliš idem probati nešto napraviti u rano jutro dok se još nije dočepala brljeomni wrote:Takmicenja?Sora wrote:Znaci takmičenja u troskocimaomni wrote:
Baba, zlocin je zlocin, ne moze se iznositi jedan a pravit mutav na drugi. Necemo te spike, izbrisali sve od 91-94 pa serviraju nesto od prije 75 godina. Sve ok al serviraj i drugo. Stoga nek... u troskocima.
A joj blento
lago lažibaba
normalan čovjek bi se sramio pričati besmislice
s druge strane neka se svatko brine za poštenje svoga naroda
druge neka ostavi na miru
ukoliko netko iznosi optužujuće tvrdnje a ne posjeduje dokaze neka ga se kazneno goni
normalan čovjek bi se sramio pričati besmislice
s druge strane neka se svatko brine za poštenje svoga naroda
druge neka ostavi na miru
ukoliko netko iznosi optužujuće tvrdnje a ne posjeduje dokaze neka ga se kazneno goni
immortal-
2014-04-16
3. bataljon, 5.-a proleterska...koji krezubi čarapani. Sore, mesečini da sam i tebe vidio...Sora wrote:I jedni i drugi ste nenadjebivi u ozvljavsnju najgoreg u svom narodu
kad je milosevic objsvio da su Srbi lud narod
Nisam ocekivala da ce se Hrvati potruditi ih stici
No, nije narod kriv.
Narod je stoka sitnog zuba.
Kriv je nacionslizam, politicari sjecikese i pljuvači u daljinu i sijači magle
Kriva je povijest. Nju treba poznavati ali u pravom obliku.
Kriva je povijest jer samu sebe ne isoravlja. Ona se samo kotrlja ..nizbrdo,
Ne znam, zvanični Beograd uvijek priča kako je za normalizaciju i dobre donose, ali svaki mogući razgovor im započinje sa Jasenovce, ustašama i endehazijom.
A to tako ne ide. A posljednjih 30tak godina non stop lupaju kako su Hrvati zapravo pokatoličeni Srbi i slične nebuloze.
Zanimljiva je ta nacionalistička bolest sa tim teorijama kako su Srbi pokatoličavani i da je tako VATIKAN izmislio Hrvate ... iako nije jasno zašto bi izmišljao neki nepostojeći narod ako je već htio nekoga pokatoličiti.
KAd čitaš i slušaš te velikosrpske papazjanije, VAtikan nema nikakav drugi razlog postojanja nego da Srbe zajebava
Evo mapa takozvane Velike Shizme, lijepo se vidi podjela Europe na Zapadnu i Istočnu Crkvu
https://cdn.britannica.com/38/196138-050-F002BCD4/Map-Schism.jpg
Tako da je stvarno smiješno pričati o pokatoličavanju. Prevjeravanja je bilo to je istina i to na svim stranama, ali te teorije su maloumne.
Zna se da su i Bosna i Duklja pa i Mačva bile dio katoličkog svijeta a nakon odlaska Osmanlija je tu tu dominiralo Pravoslavlje.
TAko da se odlično vidi ko je koga više prevjeravao.
PA tako imaš u Bosanskoj Krajini nekadašnjoj Turskoj Hrvatskoj srpsko selo Hrvaćani i prezime Hrvaćanin kod osoba srpske nacionalnosti.
A to tako ne ide. A posljednjih 30tak godina non stop lupaju kako su Hrvati zapravo pokatoličeni Srbi i slične nebuloze.
Zanimljiva je ta nacionalistička bolest sa tim teorijama kako su Srbi pokatoličavani i da je tako VATIKAN izmislio Hrvate ... iako nije jasno zašto bi izmišljao neki nepostojeći narod ako je već htio nekoga pokatoličiti.
KAd čitaš i slušaš te velikosrpske papazjanije, VAtikan nema nikakav drugi razlog postojanja nego da Srbe zajebava
Evo mapa takozvane Velike Shizme, lijepo se vidi podjela Europe na Zapadnu i Istočnu Crkvu
https://cdn.britannica.com/38/196138-050-F002BCD4/Map-Schism.jpg
Tako da je stvarno smiješno pričati o pokatoličavanju. Prevjeravanja je bilo to je istina i to na svim stranama, ali te teorije su maloumne.
Zna se da su i Bosna i Duklja pa i Mačva bile dio katoličkog svijeta a nakon odlaska Osmanlija je tu tu dominiralo Pravoslavlje.
TAko da se odlično vidi ko je koga više prevjeravao.
PA tako imaš u Bosanskoj Krajini nekadašnjoj Turskoj Hrvatskoj srpsko selo Hrvaćani i prezime Hrvaćanin kod osoba srpske nacionalnosti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jel to neka parodija
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ŽIDOVSKI CENTAR OSUDIO VUČIĆEV GOVOR Zloporaba strahota Holokausta u cilju postizanja političkih probitaka je oblik nijekanja Holokausta
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Žutarnji je užasnut istragom FBI-a protiv Hillary
» ~strani jezici~
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Žutarnji je užasnut istragom FBI-a protiv Hillary
» ~strani jezici~
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Povijest
Page 2 of 2