Tuđman: Cvijeće smo skupo plaćali
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Tuđman: Cvijeće smo skupo plaćali
...najvise su ljuti hercegovci...nisu zavrsili u hravtskoj...bas ih ne gotive ni u hrvatskoj zapravo su kriminalizirani..ni mimo ni vrit...jedan hercegovac mi je znao reci..'brajo moj mi smo ti rođeni da preko nasih leđa svatko profitira onda mi oberemo na kraju najlosije grožđe'....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...najvise su ljuti hercegovci...nisu zavrsili u hravtskoj...bas ih ne gotive ni u hrvatskoj zapravo su kriminalizirani..ni mimo ni vrit...jedan hercegovac mi je znao reci..'brajo moj mi smo ti rođeni da preko nasih leđa svatko profitira onda mi oberemo na kraju najlosije grožđe'....
Završit će u Srbiji a i to nije loše...u ostalom bit će zapadni dio i imati izlaz na more. Procvjetat će.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..a jedan hercegovac mi je znao reci isto..'e moj rođo da hercegovina ima makar dobar komad mora ili dobar komad ravnice da vidis kako bi se za nas trgali ovako ovaj krš,koji komad zemljice nikog ni ne zanima jebe se njima za krš'
2015-09-08
Pa normalno. ZDS.epikur37 wrote:Eroo wrote:Pa ti sad Srbima i Muslimanima objasni da Hrvati i NDH nisu isto.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Stav čovika o muslimanima koji je vodija promašenu politiku u BiH me ne zanima.
Pavelić je majka znanja za Tuđmana.
evo još jednog :D
a baš :D
al posebno ovaj kalibar...niskoprofilnih...nema samo ZDS..srblji i opleti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
prika hercegovac ce ti se prije ubit nego biti dio srbije...vjeruj mi...prije neka verzija hercegovacke drzave..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:...najvise su ljuti hercegovci...nisu zavrsili u hravtskoj...bas ih ne gotive ni u hrvatskoj zapravo su kriminalizirani..ni mimo ni vrit...jedan hercegovac mi je znao reci..'brajo moj mi smo ti rođeni da preko nasih leđa svatko profitira onda mi oberemo na kraju najlosije grožđe'....
Završit će u Srbiji a i to nije loše...u ostalom bit će zapadni dio i imati izlaz na more. Procvjetat će.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..a jedan hercegovac mi je znao reci isto..'e moj rođo da hercegovina ima makar dobar komad mora ili dobar komad ravnice da vidis kako bi se za nas trgali ovako ovaj krš,koji komad zemljice nikog ni ne zanima jebe se njima za krš'
dobro ali opet su vrjedniji a i obrazovaniji od vas vlaja... ljepše kuće, uređeniaj sela, poduzetni
2015-08-06
isti je to kurac...bolji su u mulji to priznajem..ali motika im je vise strana..oni su za sverc,biznis...motika je za bosance..pa bolje kuce imaju akd ih 70% radi vani i imaju njemacke mirovine...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..a jedan hercegovac mi je znao reci isto..'e moj rođo da hercegovina ima makar dobar komad mora ili dobar komad ravnice da vidis kako bi se za nas trgali ovako ovaj krš,koji komad zemljice nikog ni ne zanima jebe se njima za krš'
dobro ali opet su vrjedniji a i obrazovaniji od vas vlaja... ljepše kuće, uređeniaj sela, poduzetni
2015-09-08
Sve šta je Tuđman reka o Bosni moš zgužvat i bacit u smeće. Na kraju krajeva njegova politika u BiH je proglašena zločinačkom od strane međunarodne zajednice. Pametnom dovoljno.
Tito i Pavelić su jedina dva aktera koji se kuže u BiH.
1) građžanska država
2) zds
Tito i Pavelić su jedina dva aktera koji se kuže u BiH.
1) građžanska država
2) zds
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..a jedan hercegovac mi je znao reci isto..'e moj rođo da hercegovina ima makar dobar komad mora ili dobar komad ravnice da vidis kako bi se za nas trgali ovako ovaj krš,koji komad zemljice nikog ni ne zanima jebe se njima za krš'
općenito vlajland je na razini pasivnih krajeva bosne...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:Hasanče je o Tuđmanu rekao da je bolje da mu crkne RH, te da je Tuđman rušio džamije.
Za razliku od Pavelića.
Ali govorimo o pravašima i crnoj desnici, znači poremećenom, radikalnom i filoislamskom dijelu politike.
Tuđman je s pravom izbacio karamarka iz HDZ-a
a Hasi isto nikad nije bilo mjesto u HDZ-u...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..a jedan hercegovac mi je znao reci isto..'e moj rođo da hercegovina ima makar dobar komad mora ili dobar komad ravnice da vidis kako bi se za nas trgali ovako ovaj krš,koji komad zemljice nikog ni ne zanima jebe se njima za krš'
općenito vlajland je na razini pasivnih krajeva bosne...
Istocna hercegovina....prodji kroz bilecu ili han sinjski isto
2015-08-06
vuksadinare wrote:
..ti Vlasi i rišćani sutvoji zemljaci..na istom zraku ste rođeni i prodisali..istu klopu jedete...isto narjecje imate..i mos ga jebat..jedino vjera razlicita...pamet ista
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Oni su više za iznjedriti lidere poput Mamića ili Bandića... Dinarsko Gorski tipovi, plivaju kao riba u vodi u čardaku...vuksadinare wrote:isti je to kurac...bolji su u mulji to priznajem..ali motika im je vise strana..oni su za sverc,biznis...motika je za bosance..pa bolje kuce imaju akd ih 70% radi vani i imaju njemacke mirovine...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..a jedan hercegovac mi je znao reci isto..'e moj rođo da hercegovina ima makar dobar komad mora ili dobar komad ravnice da vidis kako bi se za nas trgali ovako ovaj krš,koji komad zemljice nikog ni ne zanima jebe se njima za krš'
Za taj krš se trgao Susak i njegov sluga Franjo zvano njofravuksadinare wrote:..a jedan hercegovac mi je znao reci isto..'e moj rođo da hercegovina ima makar dobar komad mora ili dobar komad ravnice da vidis kako bi se za nas trgali ovako ovaj krš,koji komad zemljice nikog ni ne zanima jebe se njima za krš'
Ajd razumijrm šuška tu je niklo njegovo zlo,sjeme
Ali budaletinu zagorsku ..koja je žrtvovala hrvatske vojnike, oruzje , Vukovar.
Strasno
Nepojmljivo.
Ludilo.
Golema glad za moci. Fuj.
Za taj krš se trgao Susak i njegov sluga Franjo zvano njofravuksadinare wrote:..a jedan hercegovac mi je znao reci isto..'e moj rođo da hercegovina ima makar dobar komad mora ili dobar komad ravnice da vidis kako bi se za nas trgali ovako ovaj krš,koji komad zemljice nikog ni ne zanima jebe se njima za krš'
Ajd razumijrm šuška tu je niklo njegovo zlo,sjeme
Ali budaletinu zagorsku ..koja je žrtvovala hrvatske vojnike, oruzje , Vukovar.
Strasno
Nepojmljivo.
Ludilo.
Golema glad za moci. Fuj.
U kriminalumutava baštarda wrote:Oni su više za iznjedriti lidere poput Mamića ili Bandića... Dinarsko Gorski tipovi, plivaju kao riba u vodi u čardaku...vuksadinare wrote:isti je to kurac...bolji su u mulji to priznajem..ali motika im je vise strana..oni su za sverc,biznis...motika je za bosance..pa bolje kuce imaju akd ih 70% radi vani i imaju njemacke mirovine...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..a jedan hercegovac mi je znao reci isto..'e moj rođo da hercegovina ima makar dobar komad mora ili dobar komad ravnice da vidis kako bi se za nas trgali ovako ovaj krš,koji komad zemljice nikog ni ne zanima jebe se njima za krš'
To nije nikad poštovalo drzsvu i pravni poredak
Nikad pa ni sad
...pusti njih..oni su snalazljivi mora se priznati..jbg bili primorani...da su ih glupe komunjare uspavali otvorivsi im firme u hercegovini danas se ne bi puno razlikovali od ostalih..ovako ih komunci prisilili represijom da se snalaze i dobro se snasli...mutava baštarda wrote:Oni su više za iznjedriti lidere poput Mamića ili Bandića... Dinarsko Gorski tipovi, plivaju kao riba u vodi u čardaku...vuksadinare wrote:isti je to kurac...bolji su u mulji to priznajem..ali motika im je vise strana..oni su za sverc,biznis...motika je za bosance..pa bolje kuce imaju akd ih 70% radi vani i imaju njemacke mirovine...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..a jedan hercegovac mi je znao reci isto..'e moj rođo da hercegovina ima makar dobar komad mora ili dobar komad ravnice da vidis kako bi se za nas trgali ovako ovaj krš,koji komad zemljice nikog ni ne zanima jebe se njima za krš'
2015-09-08
kojem kriminalu..?..cisto sumnajm da se oni hercegovci u njemackoj,kanadi snalaze kriminalom..tamo je crvena zona kriminal...ili radis ili letis...najajca mafija u njemackoj je bila srpska mafija an celu sa ljubom magasem zemuncom...Sora wrote:U kriminalumutava baštarda wrote:Oni su više za iznjedriti lidere poput Mamića ili Bandića... Dinarsko Gorski tipovi, plivaju kao riba u vodi u čardaku...vuksadinare wrote:isti je to kurac...bolji su u mulji to priznajem..ali motika im je vise strana..oni su za sverc,biznis...motika je za bosance..pa bolje kuce imaju akd ih 70% radi vani i imaju njemacke mirovine...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..a jedan hercegovac mi je znao reci isto..'e moj rođo da hercegovina ima makar dobar komad mora ili dobar komad ravnice da vidis kako bi se za nas trgali ovako ovaj krš,koji komad zemljice nikog ni ne zanima jebe se njima za krš'
To nije nikad poštovalo drzsvu i pravni poredak
Nikad pa ni sad
2015-09-08
Tuđman je u ovom stavu sve objasnio.
Svoju mrznju prema MUSLIMSNIMA vecu nego prema ostalim narodima
Svoj razlog za ratovsnje u BIH : humano preseljenje
Svoju inovaciju u hrvatskpj politici prema muslimanima. Za razliku od Starčevića i RADIĆA i pavelica.
Nije Tuđman niti jedno od te trojice do koljena.
Krivousti se zanosio nečijom podrškom da ce VOJNO PORAZITI MUSLIMANE U BOSNI.
a čijom?
Mozda srpskom ...cudna li cuda.
Govno krivousti je nasjelo mi,osevicevoj smicalici.
Srbi su dobili svoj dio a njofra ..pušionu.
Svoju mrznju prema MUSLIMSNIMA vecu nego prema ostalim narodima
Svoj razlog za ratovsnje u BIH : humano preseljenje
Svoju inovaciju u hrvatskpj politici prema muslimanima. Za razliku od Starčevića i RADIĆA i pavelica.
Nije Tuđman niti jedno od te trojice do koljena.
Krivousti se zanosio nečijom podrškom da ce VOJNO PORAZITI MUSLIMANE U BOSNI.
a čijom?
Mozda srpskom ...cudna li cuda.
Govno krivousti je nasjelo mi,osevicevoj smicalici.
Srbi su dobili svoj dio a njofra ..pušionu.
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Skupo i prljavo
» Razvod će ih skupo koštati
» "OVO JE GORE OD TURSKOG HARAČA" Nišlije u šoku: Porez na njivu prošle godine plaćali 4.000 dinara, a sada više od 1.000 EVRA
» Cvijeće u akciji
» Procvijetalo cvijeće
» Razvod će ih skupo koštati
» "OVO JE GORE OD TURSKOG HARAČA" Nišlije u šoku: Porez na njivu prošle godine plaćali 4.000 dinara, a sada više od 1.000 EVRA
» Cvijeće u akciji
» Procvijetalo cvijeće
Page 3 of 6