Tuđman: Cvijeće smo skupo plaćali
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Tuđman: Cvijeće smo skupo plaćali
Cvijeće smo skupo plaćali
Predsjednik Tuđman je završno rekao:- Neću dopustiti pogreške. Nisam ni ovaj sastanak ni druge slučajno sazvao i inicirao, i bilo je, gospodo, znači to je pokazala i današnja rasprava, bilo je dvojbe u odnosu na politiku hrvatsku prema BiH. I zato što to jeste zamršen problem, i zato što nam je Starčević u tom svom hrvatstvu ostavio nešto što smo plaćali, da su muslimani najbolji Hrvati, cvijet hrvatskog naroda. Taj cvijet je i Pavelić ostavio itd. A meni je bilo jasno gledajući te nacionalne probleme ne samo na našem tlu, nego i u svjetskom, da je ovo etničko čišćenje i etnička homogenizacija je užas, ali od biblijskih vremena, čitajte Bibliju, pa od biblijskih vremena pa do danas je toga bilo. I poslije Prvog svjetskog rata dva i pol milijuna ljudi je preseljeno, poslije Drugoga svjetskog rata dvanaestak milijuna. I ovo zlo koje se zbiva ima u sebi i dobra jer stvara pretpostavke za dugotrajnu normalizaciju...
[size=12]foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Upitno je kako će na objavu ovih Tuđmanovih riječi reagirati Zlatko Hasanbegović. Riječi “taj cvijet je i Pavelić ostavio” vjerojatno neće prihvatiti s oduševljenjem, kao i ocjenu da smo Starčevićevu ocjenu o “muslimanima kao cvijetu” plaćali, kako kaže Tuđman.
[/size]
https://www.24sata.hr/news/nismo-izazvali-rat-sa-srbima-na-istoku-manolic-i-mesic-lazu-530817
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Tuđman: Cvijeće smo skupo plaćali
Hektorović wrote:Cvijeće smo skupo plaćali
Predsjednik Tuđman je završno rekao:
- Neću dopustiti pogreške... to jeste zamršen problem, i zato što nam je Starčević u tom svom hrvatstvu ostavio nešto što smo plaćali, da su muslimani najbolji Hrvati, cvijet hrvatskog naroda. Taj cvijet je i Pavelić ostavio itd. A meni je bilo jasno gledajući te nacionalne probleme ne samo na našem tlu, nego i u svjetskom, da je ovo etničko čišćenje i etnička homogenizacija je užas, ali od biblijskih vremena, čitajte Bibliju, pa od biblijskih vremena pa do danas je toga bilo. I poslije Prvog svjetskog rata dva i pol milijuna ljudi je preseljeno, poslije Drugoga svjetskog rata dvanaestak milijuna. I ovo zlo koje se zbiva ima u sebi i dobra jer stvara pretpostavke za dugotrajnu normalizaciju...
immortal-
2014-04-16
Kbk što to Haso ima misliti o Tudjmanu...gore sve piše, potpisujem.
£otk@-
2019-02-12
Hasanče je o Tuđmanu rekao da je bolje da mu crkne RH, te da je Tuđman rušio džamije.
Za razliku od Pavelića.
Ali govorimo o pravašima i crnoj desnici, znači poremećenom, radikalnom i filoislamskom dijelu politike.
Za razliku od Pavelića.
Ali govorimo o pravašima i crnoj desnici, znači poremećenom, radikalnom i filoislamskom dijelu politike.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kako si ti glup i zlocest covjekepikur37 wrote:Hasanče je o Tuđmanu rekao da je bolje da mu crkne RH, te da je Tuđman rušio džamije.
Za razliku od Pavelića.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:kako si ti glup i zlocest covjekepikur37 wrote:Hasanče je o Tuđmanu rekao da je bolje da mu crkne RH, te da je Tuđman rušio džamije.
Za razliku od Pavelića.
što sam krivo rekao.
jesi se našao prozvan?
2015-08-06
daj jebi se glupa bosancino odi na tuzlansko more i baci se na glavu mozda dođes sebi...jebote zelis biti nesto drugo nego ono sto jesi...tebe bi trebalo biti sram..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:kako si ti glup i zlocest covjekepikur37 wrote:Hasanče je o Tuđmanu rekao da je bolje da mu crkne RH, te da je Tuđman rušio džamije.
Za razliku od Pavelića.
što sam krivo rekao.
jesi se našao prozvan?
2015-09-08
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/video-hasanbegovic-brutalno-o-tudmanu-evo-sto-je-govorio-o-pokojnom-predsjedniku-1158458/
2015-08-06
vuksadinare wrote:daj jebi se glupa bosancino odi na tuzlansko more i baci se na glavu mozda dođes sebi...jebote zelis biti nesto drugo nego ono sto jesi...tebe bi trebalo biti sram..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:kako si ti glup i zlocest covjekepikur37 wrote:Hasanče je o Tuđmanu rekao da je bolje da mu crkne RH, te da je Tuđman rušio džamije.
Za razliku od Pavelića.
što sam krivo rekao.
jesi se našao prozvan?
Ja za tebe direktor svemira.
2015-08-06
vuksadinare wrote:daj jebi se glupa bosancino odi na tuzlansko more i baci se na glavu mozda dođes sebi...jebote zelis biti nesto drugo nego ono sto jesi...tebe bi trebalo biti sram..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:kako si ti glup i zlocest covjekepikur37 wrote:Hasanče je o Tuđmanu rekao da je bolje da mu crkne RH, te da je Tuđman rušio džamije.
Za razliku od Pavelića.
što sam krivo rekao.
jesi se našao prozvan?
Ovo je nepotrebno, nula od debate, uvrede na osobnoj razini.
£otk@-
2019-02-12
£otk@ wrote:vuksadinare wrote:daj jebi se glupa bosancino odi na tuzlansko more i baci se na glavu mozda dođes sebi...jebote zelis biti nesto drugo nego ono sto jesi...tebe bi trebalo biti sram..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:kako si ti glup i zlocest covjekepikur37 wrote:Hasanče je o Tuđmanu rekao da je bolje da mu crkne RH, te da je Tuđman rušio džamije.
Za razliku od Pavelića.
što sam krivo rekao.
jesi se našao prozvan?
Ali neka, to je vucina i njegov domet...treba pustiti :)
2015-08-06
ma ti si kurac od ovce...spustio se sa brda onda pametuje i određuje tko ce sto...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:daj jebi se glupa bosancino odi na tuzlansko more i baci se na glavu mozda dođes sebi...jebote zelis biti nesto drugo nego ono sto jesi...tebe bi trebalo biti sram..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:kako si ti glup i zlocest covjekepikur37 wrote:Hasanče je o Tuđmanu rekao da je bolje da mu crkne RH, te da je Tuđman rušio džamije.
Za razliku od Pavelića.
što sam krivo rekao.
jesi se našao prozvan?
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma ti si kurac od ovce...spustio se sa brda onda pametuje i određuje tko ce sto...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:daj jebi se glupa bosancino odi na tuzlansko more i baci se na glavu mozda dođes sebi...jebote zelis biti nesto drugo nego ono sto jesi...tebe bi trebalo biti sram..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
kako si ti glup i zlocest covjek
što sam krivo rekao.
jesi se našao prozvan?
Da, tebi određujem da sada izađeš na balkon i uzmeš malo zraka.
2015-08-06
....tvoj domet je pametovanje a nula od pametiepikur37 wrote:£otk@ wrote:vuksadinare wrote:daj jebi se glupa bosancino odi na tuzlansko more i baci se na glavu mozda dođes sebi...jebote zelis biti nesto drugo nego ono sto jesi...tebe bi trebalo biti sram..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
kako si ti glup i zlocest covjek
što sam krivo rekao.
jesi se našao prozvan?
Ali neka, to je vucina i njegov domet...treba pustiti :)
2015-09-08
gle krepilosa...ti si šonjo...zena ti naređuje jer si gost kod nje..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ma ti si kurac od ovce...spustio se sa brda onda pametuje i određuje tko ce sto...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:daj jebi se glupa bosancino odi na tuzlansko more i baci se na glavu mozda dođes sebi...jebote zelis biti nesto drugo nego ono sto jesi...tebe bi trebalo biti sram..epikur37 wrote:
što sam krivo rekao.
jesi se našao prozvan?
2015-09-08
vuksadinare wrote:gle krepilosa...ti si šonjo...zena ti naređuje jer si gost kod nje..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ma ti si kurac od ovce...spustio se sa brda onda pametuje i određuje tko ce sto...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
daj jebi se glupa bosancino odi na tuzlansko more i baci se na glavu mozda dođes sebi...jebote zelis biti nesto drugo nego ono sto jesi...tebe bi trebalo biti sram..
:D
zds
2015-08-06
pa zar nisi?..prizenio se onda bi šefovao..boze moj
2015-09-08
Dirnulo ti u cvijeće i odmah si neurozan... :D
2015-08-06
daj epi ne seri..određivao bi nekom sto ce i kako..nesto stvarao a doma ne mos uređivati...to cvijece sutvoji zemljaci..na istom zraku ste rođeni i prodisali..istu klopu jedete...isto narjecje imate..i mos ga jebat..jedino vjera razlicita...pamet istaepikur37 wrote:Dirnulo ti u cvijeće i odmah si neurozan... :D
2015-09-08
Da, stvarno se uzjebo.
Fuk, pusti epikura, ima li što u temi sa dnevno.hr što te ljuti?
Fuk, pusti epikura, ima li što u temi sa dnevno.hr što te ljuti?
£otk@-
2019-02-12
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Skupo i prljavo
» Razvod će ih skupo koštati
» "OVO JE GORE OD TURSKOG HARAČA" Nišlije u šoku: Porez na njivu prošle godine plaćali 4.000 dinara, a sada više od 1.000 EVRA
» Cvijeće u akciji
» Procvijetalo cvijeće
» Razvod će ih skupo koštati
» "OVO JE GORE OD TURSKOG HARAČA" Nišlije u šoku: Porez na njivu prošle godine plaćali 4.000 dinara, a sada više od 1.000 EVRA
» Cvijeće u akciji
» Procvijetalo cvijeće
Page 1 of 6