Proslo 4 dana od napada a mi nikakve informacije nemamo o napadacima pa cak i onima uhicenima.Zasto?
Page 1 of 1
Proslo 4 dana od napada a mi nikakve informacije nemamo o napadacima pa cak i onima uhicenima.Zasto?
Proslo je cetri dana od napada a mi nemamo gotovo nista.Osim pomalo kliseiziranog motiva da je napad izveden iz nacionalistickih i sovinistickih poriva.Otpao je onaj napad u Djevrskama da je napad bio navijackog karaktera.Ako su to klosari,navijaci i slicno pa zasto tolika potraga danima za njima kao da su profesionalci u najmanju ruku.Da li je Milanovic mozda najblizi istini da napadi nisu izvedeni 'slucajno' i da se mozda radi i o dogovorenom napadu a 'zrtva' ili zrtve nisu nasumice izabrani nego osoba koja itekako ima ne bas sjajnu proslost takodjer nacionalistickih ispada.Pitanje.Kome je trebao takav napad?Izbori su blizu pogodite u koje dvije drzave.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Proslo 4 dana od napada a mi nikakve informacije nemamo o napadacima pa cak i onima uhicenima.Zasto?
Kic,ključaj.
Opet otvara štupidne teme bez linka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Proslo 4 dana od napada a mi nikakve informacije nemamo o napadacima pa cak i onima uhicenima.Zasto?
pa ja bar sa istrazivackog stajalista postavljam pitanja a ne lupetam i svadjam se..pitanja su dobro postavljena..gdje su uhiceni..imena i prezimena..jastreb wrote:Kic, ključaj.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Član kabineta premijera Britanije poručio Zelenskom: Nemamo nikakve je***e avione za vas
» Komora podigla harač, obrtnici očajni: "Ionako nemamo nikakve koristi od njih"
» ''Zašto nemamo zajamčeni minimalni dohodak?''
» Mjesec dana nakon Ruskih napada na ISIS
» U lazi(vucka) kratke noge!Vucicev glavni propagandni medij otvorio ponovno medijski rat protiv Hrvatske a ni mjesec dana nije proslo...
» Komora podigla harač, obrtnici očajni: "Ionako nemamo nikakve koristi od njih"
» ''Zašto nemamo zajamčeni minimalni dohodak?''
» Mjesec dana nakon Ruskih napada na ISIS
» U lazi(vucka) kratke noge!Vucicev glavni propagandni medij otvorio ponovno medijski rat protiv Hrvatske a ni mjesec dana nije proslo...
Page 1 of 1