Sere mi se od ekumene
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sere mi se od ekumene
A eto vidiš...to su ove koji se fataju za srce...završila je mili kitiću naravno i ceci£otk@ wrote:kaya wrote:A zašto bi se trebali ustati, znaš šta ...pun je kurac već ljudima uhljeba i političara koji se ustaju i fataju za srce, već ih živciraju oni koji se ustaju, ovi koji se ne ustaju nisu bitni.Regoč wrote:Nisu istretirani čim se ni danas ne ustaju na hrvatsku himnu.kaya wrote:Oni su 1995 istretirani. Sada ovi razbojnici dolaze na red koji dokolicu skraćuju mlačenjem ljudi. I neće im biti opravdajujuća okolnost vrištanje o četnicima s 30 godina zakašnjenja.RayMabus wrote:
Kako čemo tretirat ove popove iz SCP koji rade i djeluju u Hrvatskoj a veličaju ćića Dražu ?
Jel ovako ;
Ja se prva nisam ustala nedavno na jednoj svadbi, i jesu me malo bljedo gledali neke ere pored al da mi se netko obratio dobio bi janjetinu u glavu otprilike.
Kakva je to svadba gdje se pušta himna? :)
Last edited by kaya on 25/8/2019, 15:54; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Regoč wrote:Ne, nije bilo po mom.epikur37 wrote:Oni su sada tamo gdje su zato sto je bilo po tvom.
Znači moglo je biti i gore.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije utakmica ljudi to je svadba za zds ekipu. Počne himnom završi na ceci..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Himna ne simbolizira lopove, himna simbolizira sve od stoljeća sedmog do danas, himna je znamen zajednice. Ustajanjem na himnu iskazujemo se dielom te zajednice, dielom njezine prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.kaya wrote:A zašto bi se trebali ustati, znaš šta ...pun je kurac već ljudima uhljeba i političara koji se ustaju i fataju za srce, već ih živciraju oni koji se ustaju, ovi koji se ne ustaju nisu bitni.Regoč wrote:Nisu istretirani čim se ni danas ne ustaju na hrvatsku himnu.kaya wrote:Oni su 1995 istretirani. Sada ovi razbojnici dolaze na red koji dokolicu skraćuju mlačenjem ljudi. I neće im biti opravdajujuća okolnost vrištanje o četnicima s 30 godina zakašnjenja.RayMabus wrote:Kako čemo tretirat ove popove iz SCP koji rade i djeluju u Hrvatskoj a veličaju ćića Dražu ?kaya wrote:Slažem se s Paukom, maskirane napadače danas treba tretirati kao svojedobno kninske pobunjenike. I prije sam izjavila da su to teroristi.
Jel ovako ;
Ja se prva nisam ustala nedavno na jednoj svadbi, i jesu me malo bljedo gledali neke ere pored al da mi se netko obratio dobio bi janjetinu u glavu otprilike.
Svojim neustajanjem pljunula si na domaćine, na ljude koji su te zvali na svoju proslavu, njima je himna bitna, inače ju ne bi prjedvidjeli kano diel svoga slavlja.
Glas za HDZ glas je za Pupovca, četnike i Aleksandra Vučića.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Onakva kakva trjeba biti. Himna i molitva su sastavni diel pira.£otk@ wrote:kaya wrote:A zašto bi se trebali ustati, znaš šta ...pun je kurac već ljudima uhljeba i političara koji se ustaju i fataju za srce, već ih živciraju oni koji se ustaju, ovi koji se ne ustaju nisu bitni.Regoč wrote:Nisu istretirani čim se ni danas ne ustaju na hrvatsku himnu.kaya wrote:Oni su 1995 istretirani. Sada ovi razbojnici dolaze na red koji dokolicu skraćuju mlačenjem ljudi. I neće im biti opravdajujuća okolnost vrištanje o četnicima s 30 godina zakašnjenja.RayMabus wrote:
Kako čemo tretirat ove popove iz SCP koji rade i djeluju u Hrvatskoj a veličaju ćića Dražu ?
Jel ovako ;
Kakva je to svadba gdje se pušta himna? :)
Bilo bi puno bolje, kao što si već puno puta mogal pročitati.epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne, nije bilo po mom.epikur37 wrote:Oni su sada tamo gdje su zato sto je bilo po tvom.
Znači moglo je biti i gore.
Regoč-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2