ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenkovic sere u UN-u

Go down

Plenkovic sere u UN-u Empty Plenkovic sere u UN-u

Post by RayMabus 27/9/2024, 20:06

Hrvatski premijer Andrej Plenkovic istakao je u govoru pred Generalnom skupštinom UN-a da je Hrvatskoj "od posebnog značaja stabilnost Bosne i Hercegovine" koja je moguća, kako kaže, punom ravnopravnošću konstitutivnih naroda.

Plenkovic: Hrvatskoj je od posebnog značaja stabilnost BiH

Neka si ti njima reko al oni ti podržavaju Komšića i graDŽansku BiH a u praksi islamski vilajet meni poviše glave.

To uključuje i taj desni njemački centar kojem i sam politički pripadaš jer je podržao rezoluciju da se Hrvatska nema šta miješati u BiH jer je Komšić njihov favoriti.

Samo ti seri al ja znam da kad su oni meni rekli na onom EU sastanku 20.02.2022 godine iako se Hrvatska s pravom žali i jedina od svih tih članica EU ima granicu s BiH i to najdužu da mi odjebemo da je to pošto je četvrti put onda nije neka slučajnost nego im je to trajna agenda a ako je tako ide im metak u čelo.

Seri ti i dalje al je bitno kome govoriš a oni su tamo kabala koja podržava Komšića.

Ja s takvima ne pričam nego ih sve ubijem a ti seri i dalje svoje floskule.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Plenkovic sere u UN-u Empty Re: Plenkovic sere u UN-u

Post by RayMabus 27/9/2024, 20:18

Sad su ti izbori u nedilju u Austriji a taj tvoj gubavac iz Austrije koji je desni centar kojem i sam pripadaš je na tom sastanku diga ruku za Komšića, dakle nama reka da odjebemo.

Jebi ti mater svoju partizansku s tim svojim gubavcem iz desnog centra u Austriji i u Njemačkoj.

https://en.wikipedia.org/wiki/Opinion_polling_for_the_2024_Austrian_legislative_election
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Službenik 28/9/2024, 16:36

Plenkošenko rekao svojoj familiji - snimajte me za povijest kako ližem gu'icu Amerima i Britima.

Slava!

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics