Vučic : Srbe i danas love , razumljivo mi je zašto su se pobunili devedesetih
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Vučic : Srbe i danas love , razumljivo mi je zašto su se pobunili devedesetih
Ha ha ha
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/620021/Suljo-srbe-i-danas-ih-love-da-vide-tko-smije-navijati-za-zvezdu-razumljivo-mi-je-zasto-su-se-pobunili-devedesetih
Sad nam još objasni zašto su JNA brodovi pucali po Splitu a avioni raketirali civilne gradove po Hrvatskoj.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/620021/Suljo-srbe-i-danas-ih-love-da-vide-tko-smije-navijati-za-zvezdu-razumljivo-mi-je-zasto-su-se-pobunili-devedesetih
Sad nam još objasni zašto su JNA brodovi pucali po Splitu a avioni raketirali civilne gradove po Hrvatskoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vučic : Srbe i danas love , razumljivo mi je zašto su se pobunili devedesetih
Misliš civilne ciljeve po gradovima u Hrvatskoj.RayMabus wrote:
a avioni raketirali civilne gradove po Hrvatskoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Vučic : Srbe i danas love , razumljivo mi je zašto su se pobunili devedesetih
Da.jastreb wrote:Misliš civilne ciljeve po gradovima u Hrvatskoj.RayMabus wrote:
a avioni raketirali civilne gradove po Hrvatskoj.
2014-04-11
Argument u t.p. materine...
eee, kad bi naša vlada bila pametna i normalna, pa da jednom zauvijek odgovori ovom kljusetu i zalupi vratima za sva vremena
cista istina
zalupite ta vrate
yebem i vas i vasa vrata
nemamo pred kim da
zalupimo vrata
utvara se ne bojimo
zalupite ta vrate
yebem i vas i vasa vrata
nemamo pred kim da
zalupimo vrata
utvara se ne bojimo
Guest- Guest
Jel tebe love ?pizzon wrote:cista istina
2014-04-11
ko da ste vi nesto bitno
pa cete da nas uplasite
pa cete da nas uplasite
Guest- Guest
imam ja tamoRayMabus wrote:Jel tebe love ?pizzon wrote:cista istina
u tvojoj blizini
bliske rodjake
koji su postali katolici
bolje nego lovine
najozbiljnije
Guest- Guest
Odrekli se svetoslavlja da in ne pukne po glavurdi radi Irimeja i slični.pizzon wrote:imam ja tamoRayMabus wrote:Jel tebe love ?pizzon wrote:cista istina
u tvojoj blizini
bliske rodjake
koji su postali katolici
bolje nego lovine
najozbiljnije
Pametni ljudi. Šta će svoju glavu stavljat u torbu jer neki prdonja u Beogradj sere o srpskom moru i srpskoj Dalmaciji.
2014-04-11
ok,
sta mislis da mi puknemo
po glavi one ciji sunarodnici
unistavaju srpski narod..
sta mislis da mi puknemo
Guest- Guest
Pusti to, reci ti nama kako je u Belajstambolu, ima li kiše?pizzon wrote: ok,
sta mislis da mi puknemo
A nemoj bezveze. Budeš ima ovako slučaj da ti netko ustašuje u Srbiji a tu misli živit slobodno ga naprokidaj. A šta Boga ti , živi u Srbiji a piva o NDHa. E pa udri ga slobodno kad je takvi. Moš i u moje ime.pizzon wrote: ok,
sta mislis da mi puknemo
2014-04-11
Ajd al nemoj da te netko natuce, sramota je bre.pizzon wrote: ok,
sta mislis da mi puknemo
omni-
2014-04-12
Sad..pretjerqa ga malo..i malo vise..do 90te su Srbi bili prilicno bahati i arogantni u Er-Ha i radili sto pozele..
Guest- Guest
No dosta o Srbima,Partizanima,Hustašama,ovima i onima...Ionako velmože i vlastelini i nadalje pljackaju drzavu,a kmetju bacaju teme oko koje ce se zabaviti i ispuhati energiju..
-Jab gledo neki dobar mišung horora,esefa,nes u postapokaliptično doba..uglavnom sve pogledao..
-Jab gledo neki dobar mišung horora,esefa,nes u postapokaliptično doba..uglavnom sve pogledao..
Guest- Guest
nisu postali nego se vratili vjeri pradjedovskoj, pametni ljudipizzon wrote:imam ja tamoRayMabus wrote:Jel tebe love ?pizzon wrote:cista istina
u tvojoj blizini
bliske rodjake
koji su postali katolici
bolje nego lovine
najozbiljnije
zar imate još koga pukniti po glavi u srbiji osim srbljova??? Niste li vi to sve već odavno potarcali i rastjerali?pizzon wrote: ok,
sta mislis da mi puknemo
Nisi mi brat jbg..ne zelim te za to..hoces biti samo susjedpizzon wrote:ko da ste vi nesto bitno
pa cete da nas uplasite
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jebi im mater cigansku mladost nam upropastisetre wrote:zar imate još koga koga pukniti po glavi u srbiji osim srbljova ??? Niste li vi da sve već odavno potarcali i rastjerali?pizzon wrote:ok,
sta mislis da mi puknemo
po glavi jedan ciji sunarodnici unistavaju
srpski narod ..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Tko je radio za KOS(kontraobavjestajnasluzba JNA) pocetkom devedesetih?Nece biti puno iznenadjenja a danas ti brojni sudjeluju u oblikovanju javnog i politickog zivota u Hrvatskoj
» SAD JE JASNO ZAŠTO PLJUJE SRBE
» Vučic opet zajebao Srbe : Dobit ćete 100 eura ako mi popušite
» Vučić zabrinut: dolaze teška vremena za Srbe zapadno od Drine
» Tko je radio za KOS(kontraobavjestajnasluzba JNA) pocetkom devedesetih?Nece biti puno iznenadjenja a danas ti brojni sudjeluju u oblikovanju javnog i politickog zivota u Hrvatskoj
» SAD JE JASNO ZAŠTO PLJUJE SRBE
» Vučic opet zajebao Srbe : Dobit ćete 100 eura ako mi popušite
» Vučić zabrinut: dolaze teška vremena za Srbe zapadno od Drine
Page 1 of 4