Jastrebe trk po kartu stizu 'Momo i Dodir' na Baniju.Najpoznatiji hit 'Cik Franjo Cik'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Jastrebe trk po kartu stizu 'Momo i Dodir' na Baniju.Najpoznatiji hit 'Cik Franjo Cik'
https://www.dnevno.hr/domovina/voda-orkestra-vojske-rsk-dolazi-u-hrvatsku-pukovnik-rh-bijesan-zabranite-zlotvoru-nastup-pa-poslusajte-mu-pjesme-1354225/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jastrebe trk po kartu stizu 'Momo i Dodir' na Baniju.Najpoznatiji hit 'Cik Franjo Cik'
Majku ti jebem pa kakve smo mi ustase kad ovakvi slobodno dolaze u hrvatsku pjevati..i onda se pitaju budale odakle pizdarije...odakle bijes i slicno..evo odakle..sto moras sve pretrpjeti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jastrebe trk po kartu stizu 'Momo i Dodir' na Baniju.Najpoznatiji hit 'Cik Franjo Cik'
uvesti vize, pa ovakvima reci...'nalevo krug'
ako ima domovnicu, ukinuti
ako ima domovnicu, ukinuti
Izgleda da samo bejzbol palice u ovoj državi funkcioniraju. Sad ga naprokidat kad dođe pa nek se Pupovac opet drveni pred kamerama.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vi cete nekome vize
exserci :)
lepo pevaju
gospodine franjo
sve regularno :)
hrvatska slavlja su izrazito
antisrpska
hrvati jedino znaju da slave
iskazivanjem mrznje prema srbima.
normalno da su neke reakcije neminovne.
bezbolka ima 2 kraja.
exserci :)
lepo pevaju
gospodine franjo
sve regularno :)
hrvatska slavlja su izrazito
antisrpska
hrvati jedino znaju da slave
iskazivanjem mrznje prema srbima.
normalno da su neke reakcije neminovne.
bezbolka ima 2 kraja.
Guest- Guest
Ova mu jedna od najjačih.
2014-04-11
Dnevno.hr opet hrani govnima nezasite konzumente.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Vi u Srbiji sigurno ne bi pustili Thompsona da pjeva. Eto to ti je Hrvatska država i tolerancija ne sve i svašta i onda na kraju pukne nekome po kostima i eto kako Hrvati ustaše.dzango wrote:Dnevno.hr opet hrani govnima nezasite konzumente.
Pa nek piva slobodno , sutra će in pucat po kostima.
2014-04-11
Može da proba u nekom selo u kome ima Hrvata, ali to mu se ne isplati. Njegovo domoljublje radi na evre i tako se ne kupuje penthaus u centru Zagreba. Siguran sam i da bi Informer jedva dočekao takvu priliku i isto tako nahranio govnima ovdašnje konzumente. Dotle, prijatno vam bilo uz Dnevno.hr.RayMabus wrote:Vi u Srbiji sigurno ne bi pustili Thompsona da pjeva. Eto to ti je Hrvatska država i tolerancija ne sve i svašta i onda na kraju pukne nekome po kostima i eto kako Hrvati ustaše.dzango wrote:Dnevno.hr opet hrani govnima nezasite konzumente.
Pa nek piva slobodno , sutra će in pucat po kostima.
2014-04-19
Kad se desi sranje onda se nemojte meni žalit. Sami ste ga pozvali , sami pali sami se ubili.
2014-04-11
Sranje je neizbežno u zemlji gde se smatra normalnim i opravdava prebijanje žena i dece u kafićima gde se gleda neka fudbalska utakmica.
Dobro su prošli.dzango wrote:Sranje je neizbežno u zemlji gde se smatra normalnim i opravdava prebijanje žena i dece u kafićima gde se gleda neka fudbalska utakmica.
2014-04-11
Slažem se. Mnogo bolje nego 1941.RayMabus wrote:Dobro su prošli.dzango wrote:Sranje je neizbežno u zemlji gde se smatra normalnim i opravdava prebijanje žena i dece u kafićima gde se gleda neka fudbalska utakmica.
2014-04-19
I bliže. Ovo je devedestih samo zolja u kafić dolečivala. Ja ti kažen da su oni dobro prošli s obzirom na biografiju dotičnoga.dzango wrote:Slažem se. Mnogo bolje nego 1941.RayMabus wrote:Dobro su prošli.dzango wrote:Sranje je neizbežno u zemlji gde se smatra normalnim i opravdava prebijanje žena i dece u kafićima gde se gleda neka fudbalska utakmica.
2014-04-11
Dnevno.hr i narod.hr-lektira za imbecile i undeadove...
Guest- Guest
U zemlji potpunih idiota i ne možeš ništa drugo da očekuješ do zolju u kafić.RayMabus wrote:I bliže. Ovo je devedestih samo zolja u kafić dolečivala. Ja ti kažen da su oni dobro prošli s obzirom na biografiju dotičnoga.dzango wrote:Slažem se. Mnogo bolje nego 1941.RayMabus wrote:Dobro su prošli.dzango wrote:Sranje je neizbežno u zemlji gde se smatra normalnim i opravdava prebijanje žena i dece u kafićima gde se gleda neka fudbalska utakmica.
Može i kašikara. To ti je za vrime rata bilo ko dobar dan. Dobro je on proša i sad će pokupit ženu i dicu jer nema ode života sad kad ga su svi saznali tko je i šta je. Samo će ga maltretirat dok se sam ne pokupi.dzango wrote:U zemlji potpunih idiota i ne možeš ništa drugo da očekuješ do zolju u kafić.RayMabus wrote:I bliže. Ovo je devedestih samo zolja u kafić dolečivala. Ja ti kažen da su oni dobro prošli s obzirom na biografiju dotičnoga.dzango wrote:Slažem se. Mnogo bolje nego 1941.RayMabus wrote:Dobro su prošli.dzango wrote:Sranje je neizbežno u zemlji gde se smatra normalnim i opravdava prebijanje žena i dece u kafićima gde se gleda neka fudbalska utakmica.
2014-04-11
Sad će me dežurnio domoljubi napadati,ali normalno je bilo da 90-tih svak pjeva za svoje.
Pa i Pejaković je pjevao ustaške pjesme pa nesmetano nastupa po Srbiji i RS.
Zečić je pjevao ustaške pjesme i nitko ga ne osuđuje.
Bio je rat i svako je iz toga nastojao nešto ušićariti.
I ja ću ukoliko dođe do rata iskoristiti svoj pjesnički i pjevački talenat.
Pisat ću pjesme za sve strane,a pjevat ću samo za "svoj klub".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Napit će se rakije pa će opet četovat.
2014-04-11
Daj nabaci koju od tih njihovih ustaškihjastreb wrote:Sad će me dežurnio domoljubi napadati,ali normalno je bilo da 90-tih svak pjeva za svoje.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izgubljen dodir sa stvarnošću Bidena
» Momo kokarda dobio pedalu
» Baniju neće imati tko obnoviti
» Jastrebe, kradja?
» Davorko Vidovic:'Ja sam branio Baniju a ne Banovinu'
» Momo kokarda dobio pedalu
» Baniju neće imati tko obnoviti
» Jastrebe, kradja?
» Davorko Vidovic:'Ja sam branio Baniju a ne Banovinu'
Page 1 of 2