Boris Petko "Hrvat iz Šibenika" bio je uhićen u Beogradu zbog napada na policiju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Boris Petko "Hrvat iz Šibenika" bio je uhićen u Beogradu zbog napada na policiju
pa da i kapetan draganče kaže da je osuđen samo zato jer je srbin
to ko crnje u americi jebate pričo mi jedan bivši forumaš, u americi je, dok je radio na pumpi, vidi dolazi auto s crnjama, lopovske face, i on ono pritisnuo za zatvaranje svega, moš samo preko prozorčiča kupovat ko u noćnoj apoteci. Naravno, muvali su se, nisu ništa kupili, ukrast nisu mogli, al jasno da su ga pitali zašto je zatvorio pregradom pumpu.
"pa jer mi izgledate ko neko ko je došo krast"
"ti si rasist čovječe"
"aha šta još je novo"
isto kad ih murija pokupi jer dilaju dop i slično onda je "ej to je samo zato jer sam crn"
ovi isto tako, što god se desi "to je samo zato jer su srbi"
to ko crnje u americi jebate pričo mi jedan bivši forumaš, u americi je, dok je radio na pumpi, vidi dolazi auto s crnjama, lopovske face, i on ono pritisnuo za zatvaranje svega, moš samo preko prozorčiča kupovat ko u noćnoj apoteci. Naravno, muvali su se, nisu ništa kupili, ukrast nisu mogli, al jasno da su ga pitali zašto je zatvorio pregradom pumpu.
"ti si rasist čovječe"
"aha šta još je novo"
isto kad ih murija pokupi jer dilaju dop i slično onda je "ej to je samo zato jer sam crn"
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Boris Petko "Hrvat iz Šibenika" bio je uhićen u Beogradu zbog napada na policiju
marcellus wrote:pa da i kapetan draganče kaže da je osuđen samo zato jer je srbin
"ti si rasist čovječe"
"aha šta još je novo"
a pupovac im je ko al sharpton
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Uhićen Hrvat što je zastrašivao ljude po Hrvatskoj
» Uhićen Jasmin Mulahusić, radikalni internet jurišnik koji napada političare i novinare
» UŽIVO HAOS U BEOGRADU! Huligani divljaju, lete baklje i kamenice na policiju ispred Narodne skupštine! (
» Uhićen zbog hita Kung Fu Fighting
» Sin Mirze Delibašića uhićen zbog otmice Turčina
» Uhićen Jasmin Mulahusić, radikalni internet jurišnik koji napada političare i novinare
» UŽIVO HAOS U BEOGRADU! Huligani divljaju, lete baklje i kamenice na policiju ispred Narodne skupštine! (
» Uhićen zbog hita Kung Fu Fighting
» Sin Mirze Delibašića uhićen zbog otmice Turčina
Page 2 of 2