Ogorceni Kninjani:'Znati li vi sto se petkom dogadja u buffetu Petko'
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ogorceni Kninjani:'Znati li vi sto se petkom dogadja u buffetu Petko'
kaya, pametna si žena..nemoj brzatikaya wrote:Ne pazi, tu se stavlja dokaz krivnje činjenica da netko navija za zvezdu ili gleda zvezdu, pa pitam jel to možda ovdje zabranjeno pa ne znam..ili su teže retardiraniepikur37 wrote:kaya wrote:Daj mi nešto reci, jel u ovoj drzavi ne smije nitko navijati za zvezdu ili šta? Misliš da hrvati u srbiji navijaju isto za zvezdu ili za dinamo/ hajdukRayMabus wrote:
Ne smije.
ZDS
znaš dobro da nije u pitanju sportsko navijanje, niti se to kome ovdje brani...ostavi prostora i za nešto što bi, obzirom na milje kojem Petko pripada (vidi slike i članke) tek moglo isplivati kao podloga i okidač
jedino što zamjeram i osuđujem da su stradali žena i dijete, jbg...ali i to nek ide Petku na dušu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ako ne trpimo ustaše, ne trebamo ni četnike, i meni je odnos prema obje takve skupine koji ih osuđuje ok-
pazi malo kad koji srbin napadnut odmah se zna tko,zasto..a kad ej hravt napadnut onda treba sve ispitati,ne brzati...Noor wrote:kaya, pametna si žena..nemoj brzatikaya wrote:Ne pazi, tu se stavlja dokaz krivnje činjenica da netko navija za zvezdu ili gleda zvezdu, pa pitam jel to možda ovdje zabranjeno pa ne znam..ili su teže retardiraniepikur37 wrote:kaya wrote:Daj mi nešto reci, jel u ovoj drzavi ne smije nitko navijati za zvezdu ili šta? Misliš da hrvati u srbiji navijaju isto za zvezdu ili za dinamo/ hajdukRayMabus wrote:
Ne smije.
ZDS
znaš dobro da nije u pitanju sportsko navijanje, niti se to kome ovdje brani...ostavi prostora i za nešto što bi, obzirom na milje kojem Petko pripada (vidi slike i članke) tek moglo isplivati kao podloga i okidač
jedino što zamjeram i osuđujem da su stradali žena i dijete, jbg...ali i to nek ide Petku na dušu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kolji. Hajde kolji, umjesto sto masturbiras po tipkovnici i huskas druge na nedjela i jer si zadnja pizda pa nemas muda da osobno nesto uradis u tom smislu.RayMabus wrote:Petko je četnik.
Kraj priče.
Ti si samo jedna picketina ustaska i nista drugo.
Dok se ustaska posast iz Hrvatske ne iskorijeni Hrvatskoj srece nema.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne, ustase su najveci problem. Cetnici su marginalija bez ikakve snage.kic wrote:
ako ne trpimo ustaše, ne trebamo ni četnike, i meni je odnos prema obje takve skupine koji ih osuđuje ok-
A ustastvo je rak, leukemija koja razara hrvatsko drustvo.
Ustastvo treba zatrijeti.
2015-09-24
Ni partizani ne vole četnike.Ringo10 wrote:Kolji. Hajde kolji, umjesto sto masturbiras po tipkovnici i huskas druge na nedjela i jer si zadnja pizda pa nemas muda da osobno nesto uradis u tom smislu.RayMabus wrote:Petko je četnik.
Kraj priče.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
adisa su anpali ustase ugornjem vakufuRingo10 wrote:Ne, ustase su najveci problem. Cetnici su marginalija bez ikakve snage.kic wrote:
2015-09-08
Ringo10 wrote:Ne, ustase su najveci problem. Cetnici su marginalija bez ikakve snage.kic wrote:
meni je znak jednakosti tu, obje su ideologije mržnje, nema se tu šta iskorijeniti, uvijek će se događati nasilni incidenti jer je ta navijačka subkultura šljam-
Pogledaj onu temu Vuka SD sa predugim naslovom. Kao priopćenje Torcide Knin,a u stvari nikakvog priopćenja nema,već je isti u ime Torcide iznio neka svoja stajališta. Bez linka.kic wrote:Ringo10 wrote:Ne, ustase su najveci problem. Cetnici su marginalija bez ikakve snage.kic wrote:
meni je znak jednakosti tu, obje su ideologije mržnje, nema se tu šta iskorijeniti, uvijek će se događati nasilni incidenti jer je ta navijačka subkultura šljam-
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Cetnistvo u Hrvatskoj moze da rijesi pet policajaca. A ustastvo ne moze ni Vlada, ni policija ni vojska.kic wrote:Ringo10 wrote:Ne, ustase su najveci problem. Cetnici su marginalija bez ikakve snage.kic wrote:
2015-09-24
ma kako ti išta o tome znaš iz australije...šta je problem, a šta marginalija?Ringo10 wrote:Ne, ustase su najveci problem. Cetnici su marginalija bez ikakve snage.kic wrote:
bolje pripazi na svoje armadase i ne nabijaj drugom na nos sto se cini u tvom dvoristujastreb wrote:Pogledaj onu temu Vuka SD sa predugim naslovom. Kao priopćenje Torcide Knin, au stvarima nikakvog priopćenja nema, već je isti u ime Torcide iznio neka svoj stajalište. Bez linka.kic wrote:Ringo10 wrote:Ne, ustase najveći problem. Cetnici su marginalije bez ikakve snage.kic wrote:
ako ne trpimo ustaše, ne trebamo ni četnike, i meni je odnos prema objektu skupina koje su osuđene ok-
A ustaštvo je rak, leukemija koja razara hrvatsko društvo.
Ustaštvo treba zatrijeti.
meni je znak jednakosti, cilj je ideologije mržnje, nema se tu šta će iskoristiti, uvijek će se dogoditi nasilni incidenti jer je ta navijačka subkultura šljam-
2015-09-08
LAko ce Hrvatska za cetnike. Sa njima je stvar zavrsena nakon Oluje i mirne reintegracije Podunavlja. Sve nakon toga su nemocna trzanja.RayMabus wrote:Ni partizani ne vole četnike.Ringo10 wrote:Kolji. Hajde kolji, umjesto sto masturbiras po tipkovnici i huskas druge na nedjela i jer si zadnja pizda pa nemas muda da osobno nesto uradis u tom smislu.RayMabus wrote:Petko je četnik.
Kraj priče.
A ustastvo je kancer koji je metastazirao jer se sa njim koketiralo.
2015-09-24
Skoro svake godine sam u HR. I nemoj meni zato da filozofiras.Noor wrote:ma kako ti išta o tome znaš iz australije...šta je problem, a šta marginalija?Ringo10 wrote:Ne, ustase su najveci problem. Cetnici su marginalija bez ikakve snage.kic wrote:
2015-09-24
Na kraju će pravaši svojom ustašofilijom zasrati i ono navrjedije a to je domovinski rat, hrvatska državnost i pomirba.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ringo10 wrote:Skoro svake godine sam u HR. I nemoj meni zato da filozofiras.Noor wrote:ma kako ti išta o tome znaš iz australije...šta je problem, a šta marginalija?Ringo10 wrote:Ne, ustase su najveci problem. Cetnici su marginalija bez ikakve snage.kic wrote:
skoro i krava jajce znesla :)
Vec su napola i dopola zasrali.epikur37 wrote:Na kraju će pravaši svojom ustašofilijom zasrati i ono navrjedije a to je domovinski rat, hrvatska državnost i pomirba.
Ne znam koliko znate ali i medjunarodni mediji javljaju o ovim sranjima.
2015-09-24
koja pomirba?...puhovski,pusic sestra i brat,pilsel,fumic,terselicka..tebi nije dobroepikur37 wrote:Na kraju će pravaši svoje ustašofilijom zasrati i ono navrjedije a domovinski rat, hrvatska država i pomirba.
2015-09-08
tuđmanova...utemeljitelja države...vuksadinare wrote:koja pomirba?...puhovski,pusic sestra i brat,pilsel,fumic,terselicka..tebi nije dobroepikur37 wrote:Na kraju će pravaši svoje ustašofilijom zasrati i ono navrjedije a domovinski rat, hrvatska država i pomirba.
vi ste postali veća opasnost od ljevice
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I ti si pametna. Nema to veze s petkom znaš dobro, oni će sad staviti sliku kako ga draža ljulja u koljevci 1942. Tu je jasno što je, besposličari su nabili fantomke i išli se obračunati s gostima lokala. Znaju da ne smiju pa su se zato zamaskirali i pobjegli, to hoće podvaliti pod borbu za hrvatsku. Ta borba je završila 1995. Ovo je sada huliganstvo i kanalizacija. I terorizam.Noor wrote:kaya, pametna si žena..nemoj brzatikaya wrote:Ne pazi, tu se stavlja dokaz krivnje činjenica da netko navija za zvezdu ili gleda zvezdu, pa pitam jel to možda ovdje zabranjeno pa ne znam..ili su teže retardiraniepikur37 wrote:kaya wrote:Daj mi nešto reci, jel u ovoj drzavi ne smije nitko navijati za zvezdu ili šta? Misliš da hrvati u srbiji navijaju isto za zvezdu ili za dinamo/ hajdukRayMabus wrote:
Ne smije.
ZDS
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
joj daj ne seri....jebo ze ovakva drzava da te jebo u kojem vode glavnu rijec oni koji su zbrisali kad je bilo najpotrebnije...koji od kad je drzave blate branitelje i domovinski rat i koji bi u tvojoj omiljenij rusiji sigurno bili streljani i pojeo ih mrakepikur37 wrote:tuđmanova ... utemeljitelja države ...vuksadinare wrote:koja pomirba? ... puhovski, pusic sestra i brat, pilula, fumic, terselicka..tebi nije dobroepikur37 wrote:Na kraju će pravaši ustašofilijom zasrati i ono navrjediti domovinski rat, hrvatsku državu i pomirbu.
vi ste postali veća opasnost od ljevice
2015-09-08
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Boris Petko "Hrvat iz Šibenika" bio je uhićen u Beogradu zbog napada na policiju
» lijepe vijesti petkom , +
» lijepa vijest petkom
» lijepa vijest petkom
» lijepa vijest petkom
» lijepe vijesti petkom , +
» lijepa vijest petkom
» lijepa vijest petkom
» lijepa vijest petkom
Page 3 of 6