Big 7 Travel : Best beaches in the world 2019- 1. ZLATNI RAT, Brač
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Big 7 Travel : Best beaches in the world 2019- 1. ZLATNI RAT, Brač
uglavnom sliak hrvatskog turizma se lagano mijenja u korist kontinentalnog turizma zbog svojih nekih prednosti..samo bojim se da u slucaju velikog rasta opet ne dođe do svojevrsne 'apartmanizacije' kao na obali..recimo plitvicka jezera i okolica su vec poceli poprimati ta obiljezja
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
vuksadinare wrote:uglavnom sliak hrvatskog turizma se lagano mijenja u korist kontinentalnog turizma zbog svojih nekih prednosti..samo bojim se da u slucaju velikog rasta opet ne dođe do svojevrsne 'apartmanizacije' kao na obali..recimo plitvicka jezera i okolica su vec poceli poprimati ta obiljezja
Ne boj se, se bu vredu.Jebote, gori si od moje žene, sami strahovi su te..
krivo si razmel ti 'bojim se'..poznavajuci mentos nasih ljudi i pohlepu kad nanjuse negdje mogucnost zarade lako se ovi sa obale presele na kontinentEroo wrote:vuksadinare wrote:uglavnom sliak hrvatskog turizma se lagano mijenja u korist kontinentalnog turizma zbog svojih nekih prednosti..samo bojim se da u slucaju velikog rasta opet ne dođe do svojevrsne 'apartmanizacije' kao na obali..recimo plitvicka jezera i okolica su vec poceli poprimati ta obiljezja
Ne boj se, se bu vredu.Jebote, gori si od moje žene, sami strahovi su te..
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Ovo ti nije Vis nego komiža. Tamo iza je restoran Jastozera. Slika je poprilično umjetna jer sam bio na toj lokaciji par puta (iako mi je komiža možda najljepše mjesto na jadranu)Eroo wrote:Ovo mi je fantastično, nestvarno... kao da je naslikao Propadalo.
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Piše Vis!AssadNaPodmornici wrote:Ovo ti nije Vis nego komiža. Tamo iza je restoran Jastozera. Slika je poprilično umjetna jer sam bio na toj lokaciji par puta (iako mi je komiža možda najljepše mjesto na jadranu)Eroo wrote:Ovo mi je fantastično, nestvarno... kao da je naslikao Propadalo.
Na Komiži sam bio, ali ovoga se ne sjećam.
piše Vis, jer Komiža i jest na Visu :)
Noor wrote:XAssadNaPodmornici wrote:Meni osobno bzvz jer je izložena vjetru i jer je gužva tamo
bila 2x
fora je ali je parking skup, a realno osim što spektakularno izgleda nije tako dobro za kupanje ko na nekim drugim plažama
da, meni je recimo ostao u sjećanju šljunak kroz koji stopalo dosta propada..i na suhom, a u moru i puno više, što mi se nije svidjelo, a osim toga vjetrovito je jako, kako Yoda kaže, ne smiješ se podići s ležaljke, već ju je nosilomarcellus wrote:Noor wrote:XAssadNaPodmornici wrote:Meni osobno bzvz jer je izložena vjetru i jer je gužva tamo
bila 2x
fora je ali je parking skup, a realno osim što spektakularno izgleda nije tako dobro za kupanje ko na nekim drugim plažama
inače da, fora je...fotke su spektakularne :)
mi smo tada ljetovali u Makarskoj, kod Totena (šalim se ), pa dalje po Braču do Zlatnog Rata išli vlakićem
Noor wrote:kod Totena
Bio cica svojevremeno vise puta. Najlepsi deo je u stvari ona "plaza" Borik na putu do tamo (sto su vise stene a manje plaza) i onaj drvored borova. Ne zam da li i dalje postoji...marcellus wrote:Noor wrote:XAssadNaPodmornici wrote:Meni osobno bzvz jer je izložena vjetru i jer je gužva tamo
bila 2x
Mislija san na grod Vis.Noor wrote:piše Vis, jer Komiža i jest na Visu :)
ekipa ode na brač a ne posjeti unutrašnjost ili najviši vrh na otocima. brač je jedan od najljepših otoka jadrana. i naravno ne za sunčam se+jedem u aldiju
pogled s vidove gore
na drugoj strani. možeš samo brodom s mora ili tovarom kopnom.
za djecu dušu dalo. pješčana plaža. ali nakon 30 m od obale već je za brod usidrit.lijevo se ide za postire a , desno ima još jedna super vala. samo je plitka, uska i relativno dugačka, no na kraju je žalo od oblutka i s čamcem od 5-10m bez pol frke pristaneš.
pogled s vidove gore
na drugoj strani. možeš samo brodom s mora ili tovarom kopnom.
za djecu dušu dalo. pješčana plaža. ali nakon 30 m od obale već je za brod usidrit.lijevo se ide za postire a , desno ima još jedna super vala. samo je plitka, uska i relativno dugačka, no na kraju je žalo od oblutka i s čamcem od 5-10m bez pol frke pristaneš.
2014-12-30
imao sam tu sreću pa sam upoznao jedriličara, davno. kod čovjeka spavao i pokazao mi zakutke otoka. ero trkelja o nekoj plaži koju je oblikovao jugo s jedne strane i bura s druge, a da nije napisao nikaj o jednoj od najstarijih zvjezdarnica, biblioteci, samostanu u stijeni. cijelom tom sustavu. ne on bulazni o šodru kojeg je nanjelo more.
ali od kosovca nikaj drugo ni za očekivat.
inače svakako posjetit koga zanima povjest, gradnja i vizura.
brač i hvar imaju toliko mjesta za vidjet....
2014-12-30
Polupismeni, posjetom njihovim grobljima se može više vidjeti i naučiti (u manjim krajevima), nego posjetom njihovim bibliotekama,veber wrote:imao sam tu sreću pa sam upoznao jedriličara, davno. kod čovjeka spavao i pokazao mi zakutke otoka. ero trkelja o nekoj plaži koju je oblikovao jugo s jedne strane i bura s druge, a da nije napisao nikaj o jednoj od najstarijih zvjezdarnica, biblioteci, samostanu u stijeni. cijelom tom sustavu. ne on bulazni o šodru kojeg je nanjelo more.
samostanu i slično. A šta bih ja o tome pričao s nepismenim čovjekom.
tito je čuvao kravicu i čitao, maznuo glavu.
ti si u vukojebini s ovcama svirao klavir.
nije bilo struje, ali klavir se vukao na svaku pašu.
i prdonjo stari, objavio si sliku plaže koja je zakurac, a nemaš pojma o povjesti brača.
da ti nije bilo jna i udbe ne bi ti ni do slovenije dogurao...
ti si u vukojebini s ovcama svirao klavir.
nije bilo struje, ali klavir se vukao na svaku pašu.
i prdonjo stari, objavio si sliku plaže koja je zakurac, a nemaš pojma o povjesti brača.
da ti nije bilo jna i udbe ne bi ti ni do slovenije dogurao...
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zlatni rat voted No.1 beach in the world
» Croatia nominated for best country in the world in travel awards
» Freedom in the World 2019 Map
» World's Safest Countries 2019
» Zagreb voted No.3 Best Christmas Markets in the World for 2019
» Croatia nominated for best country in the world in travel awards
» Freedom in the World 2019 Map
» World's Safest Countries 2019
» Zagreb voted No.3 Best Christmas Markets in the World for 2019