Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Mladić (22) zapucao jer ga je odbila 15 godina starija žena
Dečko je malo lud, ali očito ima ukusa :P
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Oš reć, nemreš 2xmarcus-t wrote:Ja ne. Posvetim se potpuno onoj koja je sa mnom.Eva wrote:Maggie je sramežljiva, a možda ti je samo htjela pomoć. Kaj ne mašta svaki frajer o sendviču?
Guest- Guest
To ti kažeš. Kad bi ti bila u pitanju, nebi ni 3 bio neki problem.Eva wrote:Oš reć, nemreš 2xmarcus-t wrote:Ja ne. Posvetim se potpuno onoj koja je sa mnom.Eva wrote:Maggie je sramežljiva, a možda ti je samo htjela pomoć. Kaj ne mašta svaki frajer o sendviču?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
haha,ludo :PEva wrote:Oš reć, nemreš 2xmarcus-t wrote:Ja ne. Posvetim se potpuno onoj koja je sa mnom.Eva wrote:Maggie je sramežljiva, a možda ti je samo htjela pomoć. Kaj ne mašta svaki frajer o sendviču?
2014-04-12
Baš smo se tri okupilemarcus-t wrote:To ti kažeš. Kad bi ti bila u pitanju, nebi ni 3 bio neki problem.Eva wrote:Oš reć, nemreš 2xmarcus-t wrote:Ja ne. Posvetim se potpuno onoj koja je sa mnom.Eva wrote:Maggie je sramežljiva, a možda ti je samo htjela pomoć. Kaj ne mašta svaki frajer o sendviču?
Guest- Guest
Eva, uzalud se otimaš. Mislim da te moj lik već proganja i u snu. Rekao sam ti da ćeš biti moja. Pa koliko trajalo da trajalo.Eva wrote:Baš smo se tri okupilemarcus-t wrote:To ti kažeš. Kad bi ti bila u pitanju, nebi ni 3 bio neki problem.Eva wrote:Oš reć, nemreš 2xmarcus-t wrote:Ja ne. Posvetim se potpuno onoj koja je sa mnom.Eva wrote:Maggie je sramežljiva, a možda ti je samo htjela pomoć. Kaj ne mašta svaki frajer o sendviču?
2015-10-07
eto, počnite gulit mrkvuEva wrote:
Baš smo se tri okupile
Guest- Guest
Eva pobjegne kad god postane ozbiljno.marcus-t wrote:Eva, uzalud se otimaš. Mislim da te moj lik već proganja i u snu. Rekao sam ti da ćeš biti moja. Pa koliko trajalo da trajalo.Eva wrote:Baš smo se tri okupilemarcus-t wrote:To ti kažeš. Kad bi ti bila u pitanju, nebi ni 3 bio neki problem.Eva wrote:Oš reć, nemreš 2xmarcus-t wrote:Ja ne. Posvetim se potpuno onoj koja je sa mnom.Eva wrote:Maggie je sramežljiva, a možda ti je samo htjela pomoć. Kaj ne mašta svaki frajer o sendviču?
2015-10-07
Ma ti si plašljiva ko zec.Eva wrote:Ne volim ozbiljne veze
2015-10-07
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Italija: Žena s nikabom kažnjena sa 30.000 eura jer je odbila pokazati lice
» korisnik 'Tindera' traži od suda da mu prizna 20 godina manje, radi veće šanse kod žena...
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Islamski Fundamentalista zapucao na Hriscanstvo
» Italija: Žena s nikabom kažnjena sa 30.000 eura jer je odbila pokazati lice
» korisnik 'Tindera' traži od suda da mu prizna 20 godina manje, radi veće šanse kod žena...
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Islamski Fundamentalista zapucao na Hriscanstvo
Page 3 of 3