Mi imamo u našem gospodarskom programu šest puta bolje predviđene bolne rezove nego Božo Petrov
Page 1 of 1
Mi imamo u našem gospodarskom programu šest puta bolje predviđene bolne rezove nego Božo Petrov
"Imamo šest puta bolje mjere nego Petrov, ali smo šutjeli"
Pitam građane požeško-slavonske županije gdje im je pamet. Tolike glasove su rasuli dajući povjerenje Živim zidovima, a ne nama, požalio se Franjo Lucić (HDZ)
Mi imamo u našem gospodarskom programu šest puta bolje predviđene bolne rezove nego Božo Petrov. Nismo smjeli o njima govoriti prije izbora jer bismo uplašili ljude i oni ne bi glasali za nas. Bez bolnih rezova nema oporavka Republike Hrvatske. To sam prije dvije godine rekao i našem predsjedniku Tomislavu Karamarku, rekao je na konferenciji za medije u Požegi član Predsjedništva HDZ-a i saborski zastupnik Franjo Lucić.
"Gdje je biračima pamet?"
- Pitam građane požeško-slavonske županije gdje im je pamet. Tolike glasove su rasuli dajući povjerenje Živim zidovima, a ne nama koji o njima i njihovoj djeci skrbimo. Ogorčen sam na naše građane jer su rastočili glasove HDZ-a. Nitko nije računao na rasipanje glasova i na to da će MOST dobiti 19 mandata – nabrajao je Lucić. Ako trebao, objasnio je, HDZ će i sljedeće četiri godine provesti u oporbi.
Naglasio je kako je SDP totalno poražen u V. izbornoj jedinici te da im je MOST uzeo mandate. Iskoristio je Lucić priliku te je na konferenciji čestitao Boži Petrovu i članovima MOST-a na ostvarenim rezultatima.
http://www.24sata.hr/politika/imamo-sest-puta-bolje-mjere-nego-petrov-ali-smo-sutjeli-446106
Guest- Guest
Re: Mi imamo u našem gospodarskom programu šest puta bolje predviđene bolne rezove nego Božo Petrov
kako će građani najebati
Guest- Guest
Re: Mi imamo u našem gospodarskom programu šest puta bolje predviđene bolne rezove nego Božo Petrov
ostrakon wrote:Nismo smjeli o njima govoriti prije izbora jer bismo uplašili ljude i oni ne bi glasali za nas.
Guest- Guest
Ovaj je imao gadno jutro...
Guest- Guest
Da, gdje je biračima pamet da se drznu ne glasati za njih već oholo odaberu prosipati, valjda prirodnim pravom zagarantirane, hadezeovske glasove? Postizborna dostojanstvenost u izjavama.
Guest- Guest
Pa ima lik pravo...sdpov slogan je bio 500 radnih mjesto tjedno (?) i glas za sdp je bio protiv bolnih rezova...svi ostali vi nesto rezali, barem deklarativno, a to se stadu ne svida
2014-04-14
ma nema rezova jer rezovi su njihove pšijavice koje su se skupili zadnjih 25 godina po svim tim dirkecijama, vodama, agencijama, uredima, zavodim, tako da dok ne prijeti poptuni kolaps sve po starom, a ovo će biti žešći kurvarluk samo čekajnevjestin_razbojnik wrote:Pa ima lik pravo...sdpov slogan je bio 500 radnih mjesto tjedno (?) i glas za sdp je bio protiv bolnih rezova...svi ostali vi nesto rezali, barem deklarativno, a to se stadu ne svida
Kermit-
2014-04-17
pa jasno, samo komentiram, štogod adezeovac mislio slagati bio je na tragu, o rezovima se ne smije puno i široko...rezat' ćemo nešto, možda na olovkama i bojicama u uredu, ali ne na ljudima, agencijama, županijama i p. m.
tkogod javno ode s time ne može računati ni na stranačku bazu, pa se onda koriste izmišljeni termini, kao reforme...pa ubaciš IFO ili 500 radnih mjesta da zvučiš ozbiljnije
tkogod javno ode s time ne može računati ni na stranačku bazu, pa se onda koriste izmišljeni termini, kao reforme...pa ubaciš IFO ili 500 radnih mjesta da zvučiš ozbiljnije
2014-04-14
AHHAHAHAHHA, koji as
Guest- Guest
A znaš šta je baza .....baza je da ako dođe do ponovljenih izbora nitko živ neće glasati za njih sad kad su ovo izjavili.Starhemberg wrote:ostrakon wrote:Nismo smjeli o njima govoriti prije izbora jer bismo uplašili ljude i oni ne bi glasali za nas.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kretenluk.RayMabus wrote:A znaš šta je baza .....baza je da ako dođe do ponovljenih izbora nitko živ neće glasati za njih sad kad su ovo izjavili.Starhemberg wrote:ostrakon wrote:Nismo smjeli o njima govoriti prije izbora jer bismo uplašili ljude i oni ne bi glasali za nas.
Guest- Guest
neće glasovati ni za Most, nakon što je Prgomet pokazao boje i ambiciozno ucijenio s mjestom premijera na temelju 19 mandata, to je otprilike kao kad bi žaba htjela skočiti na vrh Mt Everesta :D
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ta priča o mjestu premijra je za HDZ jer oni sad moraju kreirat koaliciju.r_nevjesta wrote:neće glasovati ni za Most, nakon što je Prgomet pokazao boje i ambiciozno ucijenio s mjestom premijera na temelju 19 mandata, to je otprilike kao kad bi žaba htjela skočiti na vrh Mt Everesta :D
Priča u osnovi ide ovako : mi želimo mjesto premijera pa ako prođe prođe a ako ne ti nemožeš sastavit vladu i ćao bao i onda SDP sastavlja vladu al im neće dat mijesto premirjera nego možda pola ministarski mijesta koje će Srbi iz vlade rado prepustit MOSTu samo da HDZ nebude na vlasti.
2014-04-11
Priča o premijerskom mijestu je priča za HDZ koji sad mora kreirat vladu. To je u suštini poruka : VI NEĆETE FORMIRAT VLADU.
2014-04-11
ye, kako ne, SDP s Milanovićem odmah je pojurio obećati Prgometu sve što poželi biti, hoće li H-Man, kralj svijeta, doživotni premijer.. samo da ostanu pridržavati nekoliko fotelja u vlasti :D sumnjam da će netko na to pristati, prema tome, ili će se Mostaši presložiti i predomisliti ili će ići novi izbori.
2014-04-12
Pa normalno da će se predomisliti ....kad HDZ odbije da Božo Petrov neće biti premijer pa u osnovi nemogu sastavit vladu pa Kolinda mora dati SDPu mandat za sastavljanje vlade ....onda će se predomisliti jer se Milanoviću neide na nove izbore a spreman je ponudi preko 50% ministarskih fotelja tj vlada je večinski MOST a premijer ostaje MIlanović.
2014-04-11
I NI NAJMANJE NESUMNJAJ DA SRBI I HRVATSKI KOMUNISTI NEĆE JEDVA DOČEKATI DA MOSTU DAJU POLA MINISTARSKIH FOTELJA PLUS JEDNA FOTELJA VIŠE AKO JE TO UVJET DA HDZ NEBUDE NA VLASTI.
U TO NITI NAJMANJE NESUMNJAJ.
U TO NITI NAJMANJE NESUMNJAJ.
2014-04-11
opisao si odličan scenarij za srušiti Most u dva poteza, daj im svakom ministarsko mjesto i veliku odgovornost s 0 iskustva i mislim da su oni definitivno odje* karijeru za 5 minuta. mislim kako bi morali biti ludi da nakon ovakvog uspjeha s kojim pametnom igrom mogu vedriti i oblačiti, iz čista mira i za jeftilen sami stave glavu na panj i čekaju da im se uskoro 4ever otfikari :/
2014-04-12
Od vedrenja i oblaćenja nema nikave koristi ako to vodi ka novim izborima ....na kojima će uzgred rećeno dobit manje glasova jer su ljudi lijeni pa će ih pola neizać na izbore.
MIlanović je dobio manje glasova , mora platit onoga ALeksa Browna a tko zna koliko pajdo košta a ako izgubi ponovljene izbore šta je lako moguće neće imat para ...zato njega ALeksa savjetuje da prihvati sve šta MOST traži ......
....ćuj pronaliziraj situaciju malo bolje i vidit ćeš vladu sa MIlanovićem na ćelu al pola ministarskih mijesta plus jedno više drži MOST ....i to ti je nova vlada.
SDP će im rado dati pola vlade samo da HDZ nebude na vlasti ...a HDZ kolaicija osam stranaka to neće.
MIlanović je dobio manje glasova , mora platit onoga ALeksa Browna a tko zna koliko pajdo košta a ako izgubi ponovljene izbore šta je lako moguće neće imat para ...zato njega ALeksa savjetuje da prihvati sve šta MOST traži ......
....ćuj pronaliziraj situaciju malo bolje i vidit ćeš vladu sa MIlanovićem na ćelu al pola ministarskih mijesta plus jedno više drži MOST ....i to ti je nova vlada.
SDP će im rado dati pola vlade samo da HDZ nebude na vlasti ...a HDZ kolaicija osam stranaka to neće.
2014-04-11
Slabo si ti to razumija, mislili su u Njemačkoj i ne u HR.nevjestin_razbojnik wrote:Pa ima lik pravo...sdpov slogan je bio 500 radnih mjesto tjedno (?) i glas za sdp je bio protiv bolnih rezova...svi ostali vi nesto rezali, barem deklarativno, a to se stadu ne svida
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Similar topics
» Božo Petrov: Vidimo se na izborima
» Božo Petrov(pozer i lažnjak)
» Bozo Petrov protiv Istambulske konvencije
» Ivo Banac se na bošnjačkom kaže Božo Petrov
» Božo Petrov kritikuje Srbiju zbog Šešelja
» Božo Petrov(pozer i lažnjak)
» Bozo Petrov protiv Istambulske konvencije
» Ivo Banac se na bošnjačkom kaže Božo Petrov
» Božo Petrov kritikuje Srbiju zbog Šešelja