General
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: General
polimac ga nije pogledao jer je priznao da ga nije pogledao a rekao je 'pogledat cu ga kad stignem'...ali bitno da je dao kritiku filma jer su ga tako ocjenili druge kolege koje su ga pogledale...izbori su demokratski proces..zasto bi netko morao glasati kako ti glasas...jer mislis da je tvoj izbor najbolji izbor..na osnovu cega?...cern-adebotoijusto wrote:koji kriticar ? koja kritika ? poveznica ?vuksadinare wrote:ko i srbijastrong odgovorio si mi samo da odgovoris bez opipljivog argumenta..i nesto natrabunjavsi...nisi mi odgovorio kako navodni filmski kriticar moze dati kritiku filma a da ga nije pogledao i to proglasiti strucnom kritikom..i drugo sa kim se hrvatski građani zadovoljili ponuđenim rješenima umjesto ovih pobrojanih..a koji imaju određene kvalitete da hr građani mogu biti zadovoljni drugim rješenjimadebotoijusto wrote:nema potrebe nabrajati , prosjecan HR gradjanin je zadovoljan kraljicom i svrsava na bandica budimo realni nisu materijal za filmsku kritiku
izborni rezultat nije dovoljan argument ?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dosta srpske djece je spasila Dana Budisavljević, ima ovaj film.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:polimac ga nije pogledao jer je priznao da ga nije pogledao a rekao je 'pogledat cu ga kad stignem'...ali bitno da je dao kritiku filma jer su ga tako ocjenili druge kolege koje su ga pogledale...izbori su demokratski proces..zasto bi netko morao glasati kako ti glasas...jer mislis da je tvoj izbor najbolji izbor..na osnovu cega?...cern-adebotoijusto wrote:koji kriticar ? koja kritika ? poveznica ?vuksadinare wrote:ko i srbijastrong odgovorio si mi samo da odgovoris bez opipljivog argumenta..i nesto natrabunjavsi...nisi mi odgovorio kako navodni filmski kriticar moze dati kritiku filma a da ga nije pogledao i to proglasiti strucnom kritikom..i drugo sa kim se hrvatski građani zadovoljili ponuđenim rješenima umjesto ovih pobrojanih..a koji imaju određene kvalitete da hr građani mogu biti zadovoljni drugim rješenjimadebotoijusto wrote:nema potrebe nabrajati , prosjecan HR gradjanin je zadovoljan kraljicom i svrsava na bandica budimo realni nisu materijal za filmsku kritiku
polimac je film pogledao 2x ne znam o cemu pricas...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
hm..da..moze i treci put....debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:polimac ga nije pogledao jer je priznao da ga nije pogledao a rekao je 'pogledat cu ga kad stignem'...ali bitno da je dao kritiku filma jer su ga tako ocjenili druge kolege koje su ga pogledale...izbori su demokratski proces..zasto bi netko morao glasati kako ti glasas...jer mislis da je tvoj izbor najbolji izbor..na osnovu cega?...cern-adebotoijusto wrote:koji kriticar ? koja kritika ? poveznica ?vuksadinare wrote:ko i srbijastrong odgovorio si mi samo da odgovoris bez opipljivog argumenta..i nesto natrabunjavsi...nisi mi odgovorio kako navodni filmski kriticar moze dati kritiku filma a da ga nije pogledao i to proglasiti strucnom kritikom..i drugo sa kim se hrvatski građani zadovoljili ponuđenim rješenima umjesto ovih pobrojanih..a koji imaju određene kvalitete da hr građani mogu biti zadovoljni drugim rješenjimadebotoijusto wrote:nema potrebe nabrajati , prosjecan HR gradjanin je zadovoljan kraljicom i svrsava na bandica budimo realni nisu materijal za filmsku kritiku
2015-09-08
polimca smo zgotovili koji jos kriticar nije pogledao ?vuksadinare wrote:hm..da..moze i treci put....debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:polimac ga nije pogledao jer je priznao da ga nije pogledao a rekao je 'pogledat cu ga kad stignem'...ali bitno da je dao kritiku filma jer su ga tako ocjenili druge kolege koje su ga pogledale...izbori su demokratski proces..zasto bi netko morao glasati kako ti glasas...jer mislis da je tvoj izbor najbolji izbor..na osnovu cega?...cern-adebotoijusto wrote:koji kriticar ? koja kritika ? poveznica ?vuksadinare wrote:
ko i srbijastrong odgovorio si mi samo da odgovoris bez opipljivog argumenta..i nesto natrabunjavsi...nisi mi odgovorio kako navodni filmski kriticar moze dati kritiku filma a da ga nije pogledao i to proglasiti strucnom kritikom..i drugo sa kim se hrvatski građani zadovoljili ponuđenim rješenima umjesto ovih pobrojanih..a koji imaju određene kvalitete da hr građani mogu biti zadovoljni drugim rješenjima
2014-04-12
ante tomic....debotoijusto wrote:polimca smo zgotovili koji jos kriticar nije pogledao ?vuksadinare wrote:hm..da..moze i treci put....debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:polimac ga nije pogledao jer je priznao da ga nije pogledao a rekao je 'pogledat cu ga kad stignem'...ali bitno da je dao kritiku filma jer su ga tako ocjenili druge kolege koje su ga pogledale...izbori su demokratski proces..zasto bi netko morao glasati kako ti glasas...jer mislis da je tvoj izbor najbolji izbor..na osnovu cega?...cern-adebotoijusto wrote:
koji kriticar ? koja kritika ? poveznica ?
2015-09-08
ante nije filmski kriticar i nisam vidio tekst njegov s kritikom filmavuksadinare wrote:ante tomic....debotoijusto wrote:polimca smo zgotovili koji jos kriticar nije pogledao ?vuksadinare wrote:hm..da..moze i treci put....debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:
polimac ga nije pogledao jer je priznao da ga nije pogledao a rekao je 'pogledat cu ga kad stignem'...ali bitno da je dao kritiku filma jer su ga tako ocjenili druge kolege koje su ga pogledale...izbori su demokratski proces..zasto bi netko morao glasati kako ti glasas...jer mislis da je tvoj izbor najbolji izbor..na osnovu cega?...cern-a
sjedi 1 i sutra dovedi roditelje u skolu
2014-04-12
on sve zna ne treba sumnjati u njegovo misljenje ..debotoijusto wrote:ante nije filmski kriticar i nisam vidio tekst njegov s kritikom filmavuksadinare wrote:ante tomic....debotoijusto wrote:polimca smo zgotovili koji jos kriticar nije pogledao ?vuksadinare wrote:hm..da..moze i treci put....debotoijusto wrote:
sjedi 1 i sutra dovedi roditelje u skolu
2015-09-08
Diana i Dana su dvie Budisavljevićke. Točnije, Diana je Budisavljevićka, a Dana je Budisavljevićeva.epikur37 wrote:Dosta srpske djece je spasila Dana Budisavljević, ima ovaj film.
Obuhvatan, težak i opasan posao Diana Budisavljević ne bi mogla uraditi bez mreže podrške koju su činili:
Židovska bogoštovna općina u Zagrebu koja je posredovala u slanju pomoći zatočenim ženama i djeci u logorima,
sestre Hrvatskog crvenog križa koje su pomagale u organiziranju prijevoza i skrbi za malene logoraše, te
Caritasa Zagrebačke nadbiskupije na čelu s ravnateljem Stjepanom Dumićem i msg. Pavlom Jesihom koji su organizirali udomljavanje djece po obiteljima.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Diana_Budisavljevi%C4%87Židovska bogoštovna općina u Zagrebu koja je posredovala u slanju pomoći zatočenim ženama i djeci u logorima,
sestre Hrvatskog crvenog križa koje su pomagale u organiziranju prijevoza i skrbi za malene logoraše, te
Caritasa Zagrebačke nadbiskupije na čelu s ravnateljem Stjepanom Dumićem i msg. Pavlom Jesihom koji su organizirali udomljavanje djece po obiteljima.
Zanimljivo je da se u njezinu akciju spašavanja srbske nejači nije uključila Srbska pravoslavna crkva.
čudim se da crvljikasti nije ovo komentiraoRegoč wrote:Obuhvatan, težak i opasan posao Diana Budisavljević ne bi mogla uraditi bez mreže podrške koju su činili:https://hr.wikipedia.org/wiki/Diana_Budisavljevi%C4%87
Židovska bogoštovna općina u Zagrebu koja je posredovala u slanju pomoći zatočenim ženama i djeci u logorima,
Zanimljivo je da se u njezinu akciju spašavanja srbske nejači nije uključila Srbska pravoslavna crkva.
tre wrote:čudim se da crvljikasti nije ovo komentiraoRegoč wrote:Obuhvatan, težak i opasan posao Diana Budisavljević ne bi mogla uraditi bez mreže podrške koju su činili:https://hr.wikipedia.org/wiki/Diana_Budisavljevi%C4%87
Još ga žena nije pripustila kompu.Noor wrote:tre wrote:čudim se da crvljikasti nije ovo komentiraoRegoč wrote:Obuhvatan, težak i opasan posao Diana Budisavljević ne bi mogla uraditi bez mreže podrške koju su činili:https://hr.wikipedia.org/wiki/Diana_Budisavljevi%C4%87
nije slučajno ni slučajnoNoor wrote:tre wrote:čudim se da crvljikasti nije ovo komentiraoRegoč wrote:Obuhvatan, težak i opasan posao Diana Budisavljević ne bi mogla uraditi bez mreže podrške koju su činili:https://hr.wikipedia.org/wiki/Diana_Budisavljevi%C4%87
sad sam tek shvatila 'ko me ciri ;-DLeviathan2 wrote:kojeg generala?crvenkasti wrote:Tko ne pogleda Genarala, nije Hrvat!
a mi koji nismo hrvati, jer ga trebamo gledat il mozemo skrenut pogled i gledat zenske recimo
Pa, di si ti, leviiii ;-)))
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» General dolazi
» General Glasnović u Siriji
» Umro general Marijan Čad
» Umro general Praljak
» General dolazi
» General Glasnović u Siriji
» Umro general Marijan Čad
» Umro general Praljak
Page 4 of 4