General
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: General
crveni se usro od tvoje prijetnje i abuse prijavo i od straha nemre spavat.vuksadinare wrote:peta kolono kad ja popizdim tako mi boga bice belaja..sve se pise i sve se biljezi...za sud i presude
veber- Posts : 53509
2014-12-30
crveni je neprijatelj nije peta kolona..zna se sto je peta kolona a sto otvoreni neprijatelj..veber wrote:crveni se usro od tvoje prijetnje i zlostavljaju prijavo i od straha nemre spavat.vuksadinare wrote:peta kolono kad ja popizdim tako mi boga bice belaja..sve se pise i sve se biljezi ... za sud i presude
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:crveni je neprijatelj nije peta kolona..zna se sto je peta kolona a sto otvoreni neprijatelj..veber wrote:crveni se usro od tvoje prijetnje i zlostavljaju prijavo i od straha nemre spavat.vuksadinare wrote:peta kolono kad ja popizdim tako mi boga bice belaja..sve se pise i sve se biljezi ... za sud i presude
Onda mene nećeš?
crvenkasti-
2014-04-17
crveni je kao i ti!vuksadinare wrote:crveni je neprijatelj nije peta kolona..zna se sto je peta kolona a sto otvoreni neprijatelj..veber wrote:crveni se usro od tvoje prijetnje i zlostavljaju prijavo i od straha nemre spavat.vuksadinare wrote:peta kolono kad ja popizdim tako mi boga bice belaja..sve se pise i sve se biljezi ... za sud i presude
peder u isčekivanju. već pita kaj ga ne buš?
2014-12-30
srce ce te strefit issa mivuksadinare wrote:peta kolono kad ja popizdim tako mi boga bice belaja..sve se pise i sve se biljezi...za sud i presude
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ne..neprijatelje razmjenjujemo za nase ili na licu mjesta roknemo...a peta kolona se prvo mora osramotiti ili na sramocenjecrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:crveni je neprijatelj nije peta kolona..zna se sto je peta kolona a sto otvoreni neprijatelj ..veber wrote:crveni se usro od tvoje prijetnje i zlostavljaju prijavu i od straha nemre spavat.vuksadinare wrote:peta kolono kad ja popizdim tako mi boga bice belaja..sve se pise i sve se biljezi ... za sud i presude
Onda mene nećeš?
2015-09-08
veber....biraj...bolno ili bezbolno?veber wrote:crveni je kao i ti!vuksadinare wrote:crveni je neprijatelj nije peta kolona..zna se sto je peta kolona a sto otvoreni neprijatelj ..veber wrote:crveni se usro od tvoje prijetnje i zlostavljaju prijavu i od straha nemre spavat.vuksadinare wrote:peta kolono kad ja popizdim tako mi boga bice belaja..sve se pise i sve se biljezi ... za sud i presude
2015-09-08
debo cujem nekako tvoje otkucaje..ne boj se..nismo bas da streljamo odmahdebotoijusto wrote:srce ce te strefit issa mivuksadinare wrote:peta kolono kad ja popizdim tako mi boga bice belaja..sve se pise i sve se biljezi ... za sud i presude
2015-09-08
ajd kada već nudiš daj dva bezbolno i jedan bolno. bolno bez leda.vuksadinare wrote:veber....biraj...bolno ili bezbolno?veber wrote:crveni je kao i ti!vuksadinare wrote:crveni je neprijatelj nije peta kolona..zna se sto je peta kolona a sto otvoreni neprijatelj ..veber wrote:crveni se usro od tvoje prijetnje i zlostavljaju prijavu i od straha nemre spavat.vuksadinare wrote:peta kolono kad ja popizdim tako mi boga bice belaja..sve se pise i sve se biljezi ... za sud i presude
2014-12-30
aevuksadinare wrote:debo cujem nekako tvoje otkucaje..ne boj se..nismo bas da streljamo odmahdebotoijusto wrote:srce ce te strefit issa mivuksadinare wrote:peta kolono kad ja popizdim tako mi boga bice belaja..sve se pise i sve se biljezi ... za sud i presude
nisam ni mislio da ces nac malog od djakica sto ima hotel ili onog popa sto jebe malu dicu nego bas mene jebivjetra o svom poslu a samo gledam oko sebe
2014-04-12
opasniji si ti nego oni..oni javno pa najebu ti potajno pa se pitas 'ko ja?ma nisam di pise da to jesam'..debotoijusto wrote:aevuksadinare wrote:debo cujem nekako tvoje otkucaje..ne boj se..nismo bas da streljamo odmahdebotoijusto wrote:srce ce te strefit issa mivuksadinare wrote:peta kolono kad ja popizdim tako mi boga bice belaja..sve se pise i sve se biljezi ... za sud i presude
nisam ni mislio da ces nac malog od djakica sto ima hotel ili onog popa sto jebe malu dicu nego bas mene jebivjetra o svom poslu a samo gledam oko sebe
2015-09-08
Vučino, ustaše i Nijemci su ti saveznici.
Srbi, Srbi su neprijatelji!
Veber je ok.
Veber je ok.
crvenkasti-
2014-04-17
zar nisu?..zar Suljo nije rekao 'ne mozemo biti prijatelji..' pa ako nisi prijatelj onda logicno si neprijatelj..crvenkasti wrote:Vučino, ustaše i Nijemci su ti saveznici.
Veber je ok.
2015-09-08
vuksadinare wrote:zar nisu?..zar Suljo nije rekao 'ne mozemo biti prijatelji..' pa ako nisi prijatelj onda logicno si neprijatelj..crvenkasti wrote:Vučino, ustaše i Nijemci su ti saveznici.
Veber je ok.
Gdje si ti učio logiku?
crvenkasti-
2014-04-17
logika nije ni potrebna sto se tice srbije i sulje i njegovih rijeci..sve je jasno ko dan..imas prijatelje i neprijatelje vi ste ovo drugo..sorrycrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:zar nisu?..zar Suljo nije rekao 'ne mozemo biti prijatelji..' pa ako nisi prijatelj onda logicno si neprijatelj..crvenkasti wrote:Vučino, ustaše i Nijemci su ti saveznici.
Veber je ok.
Gdje si ti učio
2015-09-08
peder komunjara srbin uhljeb i opasanvuksadinare wrote:opasniji si ti nego oni..oni javno pa najebu ti potajno pa se pitas 'ko ja?ma nisam di pise da to jesam'..debotoijusto wrote:aevuksadinare wrote:debo cujem nekako tvoje otkucaje..ne boj se..nismo bas da streljamo odmahdebotoijusto wrote:srce ce te strefit issa mivuksadinare wrote:peta kolono kad ja popizdim tako mi boga bice belaja..sve se pise i sve se biljezi ... za sud i presude
2014-04-12
vuksadinare wrote:logika nije ni potrebna sto se tice srbije i sulje i njegovih rijeci..sve je jasno ko dan..imas prijatelje i neprijatelje vi ste ovo drugo..sorrycrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:zar nisu?..zar Suljo nije rekao 'ne mozemo biti prijatelji..' pa ako nisi prijatelj onda logicno si neprijatelj..crvenkasti wrote:Vučino, ustaše i Nijemci su ti saveznici.
Veber je ok.
Gdje si ti učio logiku?
Da smo se rukovodili logikom, imalii bismo kurac, a ne Hrvatsku.
crvenkasti-
2014-04-17
pa nisi ni bezopasan naime siris defetizam i sve je crnodebotoijusto wrote:peder komunjara srbin uhljeb i opasanvuksadinare wrote:opasniji si ti nego oni..oni javno pa najebu ti potajno pa se pitas 'ko ja? ma nisam di pise da to jesam' ..debotoijusto wrote:aevuksadinare wrote:debo cujem nekako tvoje otkucaje..ne boj se..nismo bas da streljamo odmahdebotoijusto wrote:
srce ce te strefit issa mi
ako ti je sve crno potrazi srecu drugdje ako mislis da ce ti drugdje biti bolje..a nece..ali sa takvim stavom jednostavno smetas..kuzis..smetalica si..takav ne trebas..
2015-09-08
da smo se vodili logikom vi bi ostali sa druge strane drine..ali jbg nismo pa smo morali kusati vasa sranja i gluposticrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:logika nije ni potrebna sto se tice srbije i sulje i njegove rijeci..sve je jasno ko dan..imas prijatelji i neprijatelj vi ste ovo drugo..sorcrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:zar nisu? .. zar Suljo nije rekao 'ne mozes biti prijatelji ..' pa ako nisi prijatelj onda logicno si neprijatelj ..crvenkasti wrote:Vučino, ustaše i Nijemci su ti saveznici.
Veber je ok.
Gdje si ti učio logiku?
Da smo se rukovodili logikom, imali smo kurac, a ne Hrvatska.
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa nisi ni bezopasan naime siris defetizam i sve je crnodebotoijusto wrote:peder komunjara srbin uhljeb i opasanvuksadinare wrote:opasniji si ti nego oni..oni javno pa najebu ti potajno pa se pitas 'ko ja? ma nisam di pise da to jesam' ..debotoijusto wrote:aevuksadinare wrote:
debo cujem nekako tvoje otkucaje..ne boj se..nismo bas da streljamo odmah
ako ti je sve crno potrazi srecu drugdje ako mislis da ce ti drugdje biti bolje..a nece..ali sa takvim stavom jednostavno smetas..kuzis..smetalica si..takav ne trebas..
bolji ce ti bit nepalci i pakistanci
2014-04-12
vuksadinare wrote:da smo se vodili logikom vi bi ostali sa druge strane drine..ali jbg nismo pa smo morali kusati vasa sranja i gluposticrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:logika nije ni potrebna sto se tice srbije i sulje i njegove rijeci..sve je jasno ko dan..imas prijatelji i neprijatelj vi ste ovo drugo..sorcrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:
zar nisu? .. zar Suljo nije rekao 'ne mozes biti prijatelji ..' pa ako nisi prijatelj onda logicno si neprijatelj ..
Gdje si ti učio logiku?
Da smo se rukovodili logikom, imali smo kurac, a ne Hrvatska.
Pa nismo mi Hrvati doveli Srbe niti smo o tome odlučivali.
Austrijanci su ih doveli prije nego su Hrvati uopće nastali.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Domagoj Tolić: general Dudaković je zapovjedio ‘Odvedite generala HVO-a na spavanje!’; Nakon toga general Vlado Šantić zvjerski je mučen i ubijen
» General dolazi
» General Glasnović u Siriji
» Umro general Marijan Čad
» Umro general Praljak
» General dolazi
» General Glasnović u Siriji
» Umro general Marijan Čad
» Umro general Praljak
Page 2 of 4