Karamarko: 'Hrvatsku neće spašavati nikakvi mostovi i mostići, to je glas za SDP’!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Karamarko: 'Hrvatsku neće spašavati nikakvi mostovi i mostići, to je glas za SDP’!
Sam se javio ...ničim izazvan....sitting_bull wrote:Ero wrote:Manjine nikad ne bi smjele biti jezičak u ključnim stvarima za državu.
Najlošiji primjer toga imate u Crnoj Gori.
Koliko ja vidim i SDP je vladao s "prikrivenom manjinom" u svojim redovima.
Tko su oni? Evo ih imate i na ovom forumu pišu...
niti tzv. dijaspora.
kakva je to dijaspora kad kandidat dijaspore živi 20 km od jelačić placa više od 30 godina???
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Karamarko: 'Hrvatsku neće spašavati nikakvi mostovi i mostići, to je glas za SDP’!
Više je Most uzeo HDZ-u nego SDP-u...HDZ nek se zahvali dijaspori, ali ni to im ne pomaže...
Guest- Guest
TI si nešto prognozirao o raspadu Mosta...red wolf wrote:Više je Most uzeo HDZ-u nego SDP-u...HDZ nek se zahvali dijaspori, ali ni to im ne pomaže...
Guest- Guest
Pa tek ćemo sada vidjeti...Evo, traže da Prgomet bude premijer...Neka odu s tom ponudom Karamarku...Milanović već ima oko 66 mandata na raspolaganju...Starhemberg wrote:TI si nešto prognozirao o raspadu Mosta...red wolf wrote:Više je Most uzeo HDZ-u nego SDP-u...HDZ nek se zahvali dijaspori, ali ni to im ne pomaže...
Guest- Guest
ne pati tako glasno i ne otkrivaj karakter..uvijek uz one na vlasti,pa i sad..:Dsitting_bull wrote:maggie13 wrote:sve je moguce..mozda se vrati odakle je potekao..:Dsitting_bull wrote:ne bu zoki vodil hdz
drži se ti karamarka, a mo'š se vratiti i dr.ivi. ako on ponovno preuzme hdz ti si opet na konju...
2014-04-12
red wolf wrote:Više je Most uzeo HDZ-u nego SDP-u...HDZ nek se zahvali dijaspori, ali ni to im ne pomaže...
naravno, zapravo kad pogledaš gdje je most dobio glasove to su sve glasovi koje bi inače dobio hdz sdp-u nisu uspjeli uzeti ništa niti su namjeravali
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Namjeravali jesu,ali nisu mogli..samo su ih okrznuli..:)
2014-04-12
Pa ne znam baš,kad pogledamo koliko su Kukurikavci dobili 2011 a koliko sad,mislim da je Mostu uzeo i od jednih i od drugih.marcellus wrote:red wolf wrote:Više je Most uzeo HDZ-u nego SDP-u...HDZ nek se zahvali dijaspori, ali ni to im ne pomaže...
naravno, zapravo kad pogledaš gdje je most dobio glasove to su sve glasovi koje bi inače dobio hdz sdp-u nisu uspjeli uzeti ništa niti su namjeravali
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Uzeo je, pa nisu ni svi sdpeovi birači od prošlih izbora baš toliko glupi da istima daju opet glas...Antif_No1 wrote:Pa ne znam baš,kad pogledamo koliko su Kukurikavci dobili 2011 a koliko sad,mislim da je Mostu uzeo i od jednih i od drugih.marcellus wrote:red wolf wrote:Više je Most uzeo HDZ-u nego SDP-u...HDZ nek se zahvali dijaspori, ali ni to im ne pomaže...
Guest- Guest
Pazi kak se tješe partijci uhljebi? Treba koem rupčić?marcellus wrote:red wolf wrote:Više je Most uzeo HDZ-u nego SDP-u...HDZ nek se zahvali dijaspori, ali ni to im ne pomaže...
Guest- Guest
Ma znam,ali eto,marcel po običaju dramatizira.Starhemberg wrote:Uzeo je, pa nisu ni svi sdpeovi birači od prošlih izbora baš toliko glupi da istima daju opet glas...Antif_No1 wrote:Pa ne znam baš,kad pogledamo koliko su Kukurikavci dobili 2011 a koliko sad,mislim da je Mostu uzeo i od jednih i od drugih.marcellus wrote:red wolf wrote:Više je Most uzeo HDZ-u nego SDP-u...HDZ nek se zahvali dijaspori, ali ni to im ne pomaže...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ma Plenković je ljigavac Stier nema podršku krimogenog krila stranke tipa Mamić & Co.epikur37 wrote:Tko će preuzeti HDZ nakon karamarkovog poraza....?
Plenković je televizičniji ali nema osobnost bolje Stir.
Kermit-
2014-04-17
Uvijek sam se čudio zašto su u HDZu izabrali ovog lika da ih predstavlja - lika koji je osnivao HDZ - a onda ih izdao i otišao u SMEŠIĆEVU ( konvertita kako mu je trenutno odgovoralao ) podršku, lika koji je šutio na mnogobrojne nepravilnosti u društvu dok je bio u nekim drugim službama - lika koji se stalno krio od javnosti i jedva da bi koju progovorio - po mom osobnom sudu u HDZu su imali puno stručnije , sposobnije i bolje kandidate za vođu stranke ; npr. Domagoja,Plenkovića, Marića - koji bi svakako polučili bolji izborni rezultat od ovog neuvjerljivog Marka koji je neprepoznatljiv u svome djelovanju i osobnoj pojavi - njegova osobna baština je debelo podrivena njegovim prošlim djelovanjem i nemuštim ponašanjem na političkoj sceni , a to nažalost mnogi u HDZu nisu mogli ( ili htjeli ) prepoznati i stoga su tu gdje sada jesu !!
Last edited by redder4 on 10/11/2015, 11:24; edited 1 time in total (Reason for editing : tekst)
Guest- Guest
Za Most su glasovali mnogi hadezeovi birači očekujući koaliciju Mosta i HDZ-a. Mnogi su sada razočarani kad se kalkulira s koalicijom s SDP-om i sumnjam da bi opet se jednako izjasnili.
nikad, nema pomirenja sa zlocincima dok traje obnovaRegoč wrote:E, a da HDZ i SDP odjebu sve druge i sami koaliraju? Stabilnija je vlada s dva partnera nego s petnaest.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusija je daleko, a Srbija ga spašavati neće: Dodik ostao sam
» Glas razuma: Kroz Hrvatsku ne prolaze izbjeglice, ovo je kolonizacija...
» Karamarko:'Spas za Hrvatsku je da se orbanizira'
» '' KARAMARKO PORUČIO ČLANOVIMA HDZ-A: “Molite ‘Oće naš’ svako jutro za Hrvatsku” ''
» KARAMARKO PORUČIO ČLANOVIMA HDZ-A: “Molite ‘Oće naš’ svako jutro za Hrvatsku”
» Glas razuma: Kroz Hrvatsku ne prolaze izbjeglice, ovo je kolonizacija...
» Karamarko:'Spas za Hrvatsku je da se orbanizira'
» '' KARAMARKO PORUČIO ČLANOVIMA HDZ-A: “Molite ‘Oće naš’ svako jutro za Hrvatsku” ''
» KARAMARKO PORUČIO ČLANOVIMA HDZ-A: “Molite ‘Oće naš’ svako jutro za Hrvatsku”
Page 4 of 4