Karamarko: 'Hrvatsku neće spašavati nikakvi mostovi i mostići, to je glas za SDP’!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Karamarko: 'Hrvatsku neće spašavati nikakvi mostovi i mostići, to je glas za SDP’!
I zato je sad šansa, kad su u ovoj pat poziciji, sjebat ih jednom zauvijek.maggie13 wrote:razlika je da nema razlike..to govorim oduvijek..Eva wrote:A kao ima neke razlike između HDZ-a i SDP-a? Bitange, neradnici, lopovi i niškoristi.maggie13 wrote:sve je moguce..mozda se vrati odakle je potekao..:Dsitting_bull wrote:Tony Soprano wrote:zokisitting_bull wrote:sanader
kosor
karamarko
???
ne bu zoki vodil hdz
Guest- Guest
Re: Karamarko: 'Hrvatsku neće spašavati nikakvi mostovi i mostići, to je glas za SDP’!
O kakvom to smanjivanju pričate, pobogu? Ništa od toga.
Dok god je država najveći poslodavac u tom smislu neće biti promjena.
Pitanje je samo kako pronaći najbezbolniji izlaz iz ove situacije.
Vjerovao bih u tu mogućnost ako bi se blaženih 19 odreklo svoga dijela kolača.
Last edited by Ero on 9/11/2015, 14:38; edited 1 time in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
dzango wrote:Ako ih ima više, i to je neka promena. Inače, u kojoj bi se to situaciji inače smanjio njihov broj. Kojom koalicijom?marcellus wrote:Yehudi wrote:dzango wrote:Ako je glas za SDP, onda je SDP ubedljivo dobio izbore a HDZ je opet popušio.
Tako je. I dobro da je tako.
Nije dobro.
Neće biti nikakvih promjena, osim što će biti više onih koje treba uhljebiti.
Bez koalicije. Mi sad imamo 20 ministarstava što je svjetski rekord nakon italije. To je zato jer SDP koalira s HNS-om, IDS-om, i pet manjih stranaka koje trebaju dobit svoje.
Milanović se već danas najavio psihijatru na pregled,Karamarko još oklijeva i smišlja kako će zajebati onaj vražji psiho test gdje te pita svašta,recimo,kakva je razlika između kuće od zlata i kuće od blata?
vili40-
2015-08-02
dzango wrote:Pupovac će uz Most. Jedina sigurna kombinacija.Starhemberg wrote:Ma budu Zokija vodili Glavaš i Pupovac, na sve je on spreman... No prije će Pupi uz Karamarka, stara je to bratija.sitting_bull wrote:Tony Soprano wrote:zokisitting_bull wrote:sanader
kosor
karamarko
???
ne bu zoki vodil hdz
Pa dobro logično je da manjine uvijek podupru vlast u zamjenu za određene beneficije i ne da odlučuju i budu jezičak na vagi tko će vladati, sve drugo nije pristojno,
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Koga god da Most podrži,u svakom slučaju razočarat će dio svojih birača.Prijašnji HDZovci biti će razočarani ako Most podrži Milanovića i obratno u slučaju bivših glasaća SDP-a,ukoliko podrže Karamarka. Sigurno je kako će se jedan dio njih osjećati namagarčeni.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa sam nek lova bude kod nekog iz MOSTA, a svi ostali lopovi da moraju doć k njima i tražit za sladoled. Već time bi se proračun obranil.Ero wrote:O kakvom to smanjivanju pričate, pobogu? Ništa od toga.
Guest- Guest
U slučaju dogovora HDZ-a i Mosta,imali bi dovoljno ruku da odjebu Pupovčeve ucjene.marcellus wrote:dzango wrote:Pupovac će uz Most. Jedina sigurna kombinacija.Starhemberg wrote:Ma budu Zokija vodili Glavaš i Pupovac, na sve je on spreman... No prije će Pupi uz Karamarka, stara je to bratija.sitting_bull wrote:Tony Soprano wrote:zokisitting_bull wrote:sanader
kosor
karamarko
???
ne bu zoki vodil hdz
Pa dobro logično je da manjine uvijek podupru vlast u zamjenu za određene beneficije i ne da odlučuju i budu jezičak na vagi tko će vladati, sve drugo nije pristojno,
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Manjine nikad ne bi smjele biti jezičak u ključnim stvarima za državu.
Najlošiji primjer toga imate u Crnoj Gori.
Koliko ja vidim i SDP je vladao s "prikrivenom manjinom" u svojim redovima.
Tko su oni? Evo ih imate i na ovom forumu pišu...
2014-04-23
ja se iskreno nadam...pretjerase zaista.Eva wrote:I zato je sad šansa, kad su u ovoj pat poziciji, sjebat ih jednom zauvijek.maggie13 wrote:razlika je da nema razlike..to govorim oduvijek..Eva wrote:A kao ima neke razlike između HDZ-a i SDP-a? Bitange, neradnici, lopovi i niškoristi.maggie13 wrote:sve je moguce..mozda se vrati odakle je potekao..:Dsitting_bull wrote:Tony Soprano wrote:zokisitting_bull wrote:sanader
kosor
karamarko
???
ne bu zoki vodil hdz
2014-04-12
Pa kaj ti je Ištvan napravil?Ero wrote:Manjine nikad ne bi smjele biti jezičak u ključnim stvarima za državu.
Guest- Guest
marcellus wrote:dzango wrote:Ako ih ima više, i to je neka promena. Inače, u kojoj bi se to situaciji inače smanjio njihov broj. Kojom koalicijom?marcellus wrote:Yehudi wrote:dzango wrote:Ako je glas za SDP, onda je SDP ubedljivo dobio izbore a HDZ je opet popušio.
Tako je. I dobro da je tako.
Nije dobro.
Neće biti nikakvih promjena, osim što će biti više onih koje treba uhljebiti.
Bez koalicije. Mi sad imamo 20 ministarstava što je svjetski rekord nakon italije. To je zato jer SDP koalira s HNS-om, IDS-om, i pet manjih stranaka koje trebaju dobit svoje.
Pa kako zamišljaš to? Manjinskom Vladom HDZ-a?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
DEva wrote:Pa kaj ti je Ištvan napravil?Ero wrote:Manjine nikad ne bi smjele biti jezičak u ključnim stvarima za državu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
E, a da HDZ i SDP odjebu sve druge i sami koaliraju? Stabilnija je vlada s dva partnera nego s petnaest.
Ne znam jesi to namjerno napisao ili ne, ali upravo 15 partnera su samo njih dvoje. 7 s lijeve strane i 8 s desne strane. Toliko je zapravo stranaka.Regoč wrote:E, a da HDZ i SDP odjebu sve druge i sami koaliraju? Stabilnija je vlada s dva partnera nego s petnaest.
Obje stranke su realno potučene na izborima. 15 stranaka nije uspjelo sastaviti Vladu.
Guest- Guest
Niš. I da oće nemere. Nema sučin, a i doleko san..Eva wrote:Pa kaj ti je Ištvan napravil?Ero wrote:Manjine nikad ne bi smjele biti jezičak u ključnim stvarima za državu.
2014-04-23
Karamarko je bio oapsan igrač za HercegBosnu i ruske interese, sad možemo biti mirniji :) ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Domoljubna koalicija - HDZ, HSS, HSP AS, BUZ, ZDS, HDS, HSLS i HrastFénix wrote:Ne znam jesi to namjerno napisao ili ne, ali upravo 15 partnera su samo njih dvoje. 7 s lijeve strane i 8 s desne strane. Toliko je zapravo stranaka.Regoč wrote:E, a da HDZ i SDP odjebu sve druge i sami koaliraju? Stabilnija je vlada s dva partnera nego s petnaest.
Obje stranke su realno potučene na izborima. 15 stranaka nije uspjelo sastaviti Vladu.
Hrvatska raste - SDP, HNS, Hrvatski laburisti, HSU, A-HSS i Zagorska stranka
14 komada je popušilo. Ovo se zapravo nikad nije dogodilo od samostalnosti.
Guest- Guest
maggie13 wrote:sve je moguce..mozda se vrati odakle je potekao..:Dsitting_bull wrote:ne bu zoki vodil hdz
drži se ti karamarka, a mo'š se vratiti i dr.ivi. ako on ponovno preuzme hdz ti si opet na konju...
sitting_bull-
2015-09-28
Ero wrote:Manjine nikad ne bi smjele biti jezičak u ključnim stvarima za državu.
niti tzv. dijaspora.
kakva je to dijaspora kad kandidat dijaspore živi 20 km od jelačić placa više od 30 godina???
sitting_bull-
2015-09-28
Sam se javio ...ničim izazvan....sitting_bull wrote:Ero wrote:Manjine nikad ne bi smjele biti jezičak u ključnim stvarima za državu.
niti tzv. dijaspora.
kakva je to dijaspora kad kandidat dijaspore živi 20 km od jelačić placa više od 30 godina???
2014-04-23
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rusija je daleko, a Srbija ga spašavati neće: Dodik ostao sam
» Glas razuma: Kroz Hrvatsku ne prolaze izbjeglice, ovo je kolonizacija...
» Karamarko:'Spas za Hrvatsku je da se orbanizira'
» '' KARAMARKO PORUČIO ČLANOVIMA HDZ-A: “Molite ‘Oće naš’ svako jutro za Hrvatsku” ''
» KARAMARKO PORUČIO ČLANOVIMA HDZ-A: “Molite ‘Oće naš’ svako jutro za Hrvatsku”
» Glas razuma: Kroz Hrvatsku ne prolaze izbjeglice, ovo je kolonizacija...
» Karamarko:'Spas za Hrvatsku je da se orbanizira'
» '' KARAMARKO PORUČIO ČLANOVIMA HDZ-A: “Molite ‘Oće naš’ svako jutro za Hrvatsku” ''
» KARAMARKO PORUČIO ČLANOVIMA HDZ-A: “Molite ‘Oće naš’ svako jutro za Hrvatsku”
Page 3 of 4