Kgk elementarna nepogoda , nakon astigmatizma u Kninu oboljela od desničarsko sljepilo
Page 1 of 1
Kgk elementarna nepogoda , nakon astigmatizma u Kninu oboljela od desničarsko sljepilo
PROTEKLIH dana se puno pisalo o odluci predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović da da intervju za ekstremistički i filoustaški Hrvatski tjednik, glasilo poznato po tome da su papu Franju proglasili antikristom, a Kolindu - bestidnicom i lažnim patriotom.
Besramno ulizivanje ekstremnoj desnici koja ovaj put podržava Škoru
Skandalozno je samo po sebi da predsjednica Republike daje legitimitet takvom tjedniku svojim pristajanjem na intervju, a razlog za takav Kolindin potez očito je ulizivanje glasačima ekstremne desnice, koji su joj prošli put donijeli pobjedu na predsjedničkim izborima. Oni su se u međuvremenu razočarali u Kolindu i sada većinom podržavaju Miroslava Škoru.
No dok se većina pozornosti medija usmjerila na to da je Kolinda uopće dala intervju Hrvatskom tjedniku, zanemareno je što je ona uopće u tom intervjuu rekla i na kakva je pitanja odgovarala.
Index je pročitao cijeli Kolindin intervju za HT te smo izdvojili najskandaloznija pitanja i odgovore, kojih nije malo.
Kolinda tvrdi da je njena obitelj bila žrtva komunističkog režima
Besramno ulizivanje ekstremnoj desnici koja ovaj put podržava Škoru
Skandalozno je samo po sebi da predsjednica Republike daje legitimitet takvom tjedniku svojim pristajanjem na intervju, a razlog za takav Kolindin potez očito je ulizivanje glasačima ekstremne desnice, koji su joj prošli put donijeli pobjedu na predsjedničkim izborima. Oni su se u međuvremenu razočarali u Kolindu i sada većinom podržavaju Miroslava Škoru.
No dok se većina pozornosti medija usmjerila na to da je Kolinda uopće dala intervju Hrvatskom tjedniku, zanemareno je što je ona uopće u tom intervjuu rekla i na kakva je pitanja odgovarala.
Index je pročitao cijeli Kolindin intervju za HT te smo izdvojili najskandaloznija pitanja i odgovore, kojih nije malo.
Kolinda tvrdi da je njena obitelj bila žrtva komunističkog režima
Re: Kgk elementarna nepogoda , nakon astigmatizma u Kninu oboljela od desničarsko sljepilo
“U nastavku je Predsjednica govorila o ukorijenjenosti svoga visokoga patriotizma. Nju osjećaj domoljublja obuzme ponekad i do te mjere da se previše opusti”, navodi se onda u uvodu, s time da bi ispravnije bilo reći da je Kolindin patriotizam dubok, a ne visok, ako je već ukorijenjen. Korijenje ne može biti visoko, no bilo bi previše očekivati od domoljuba poput Marijačića da poznaje hrvatski jezik.
Kolinda uredniku filoustaškog lista: I ja imam dušu za Hrvatsku kao što ju imate i Vi, gospodine Marijačiću
Sljedeći biser u uvodu intervjua je kad se Kolinda obrati uredniku filoustaškog lista ovim riječima: “I ja imam dušu za Hrvatsku kao što ju imate i Vi, gospodine Marijačiću”, a onda slijedi spominjanje “komunističkog zla” i napad na “jugonostalgičarski plitke i maliciozne novinare” koji su ismijali Kolindine laži o voćnim jogurtima u Jugoslaviji, za koje Marijačić piše da su bile “metafora za nedostatak izbora” te trijumfalno dodaje kako Kolinda “i danas stoji iza svojih tvrdnji” (koje su dokazano pogrešne).
Kolinda uredniku filoustaškog lista: I ja imam dušu za Hrvatsku kao što ju imate i Vi, gospodine Marijačiću
Sljedeći biser u uvodu intervjua je kad se Kolinda obrati uredniku filoustaškog lista ovim riječima: “I ja imam dušu za Hrvatsku kao što ju imate i Vi, gospodine Marijačiću”, a onda slijedi spominjanje “komunističkog zla” i napad na “jugonostalgičarski plitke i maliciozne novinare” koji su ismijali Kolindine laži o voćnim jogurtima u Jugoslaviji, za koje Marijačić piše da su bile “metafora za nedostatak izbora” te trijumfalno dodaje kako Kolinda “i danas stoji iza svojih tvrdnji” (koje su dokazano pogrešne).
Re: Kgk elementarna nepogoda , nakon astigmatizma u Kninu oboljela od desničarsko sljepilo
stigla sora..bje'z mo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kolinda se onda besramno prebacuje na reklamiranje religioznosti svoje obitelji u istom odgovoru, pa navodi da je njena nona “svaki dan kuhala ručak župniku” - još jedan koji se nažderao na tuđi račun, te da je Kolinda “išla na vjeronauk od prvog razreda”.
I dalje u istom odgovoru Kolinda onda objavljuje da je njena misija “vratiti Hrvatsku na put koji je zacrtao predsjednik Tuđman” i baš tome je “posvetila sve svoje projekte, sada posebno i branding”.
I dalje u istom odgovoru Kolinda onda objavljuje da je njena misija “vratiti Hrvatsku na put koji je zacrtao predsjednik Tuđman” i baš tome je “posvetila sve svoje projekte, sada posebno i branding”.
Eto stigla ja a vas dvojica samivuksadinare wrote:stigla sora..bje'z mo
Na pitanje je li Hrvatska bolja nakon Kolindinog predsjedničkog mandata, ona odgovara da je i to ovako objašnjava: “Prije svega zato što je pokazala i dokazala da ima ljude koji je mogu učiniti boljom i najboljom. Drugo, vratili smo interese Hrvatske i hrvatskoga naroda u fokus politike, jače smo se povezali s Hrvatima u BiH i iseljeništvu. Treće, napredak pokazuju i statistički rezultati.” Kolinda dodaje da ne vjeruje statistikama, ali da vjeruje ljudima diljem Hrvatske koji joj govore: 'Predsjednice, meni je danas malo bolje, hajdemo raditi da nam bude još bolje.' Dakle, sad smo već došli u područje nemilosrdnog vrijeđanja inteligencije čitatelja, pa i onih Hrvatskog tjednika.
TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA
Na pitanje je li Hrvatska bolja nakon Kolindinog predsjedničkog mandata, ona odgovara da je i to ovako objašnjava: “Prije svega zato što je pokazala i dokazala da ima ljude koji je mogu učiniti boljom i najboljom. Drugo, vratili smo interese Hrvatske i hrvatskoga naroda u fokus politike, jače smo se povezali s Hrvatima u BiH i iseljeništvu. Treće, napredak pokazuju i statistički rezultati.” Kolinda dodaje da ne vjeruje statistikama, ali da vjeruje ljudima diljem Hrvatske koji joj govore: 'Predsjednice, meni je danas malo bolje, hajdemo raditi da nam bude još bolje.' Dakle, sad smo već došli u područje nemilosrdnog vrijeđanja inteligencije čitatelja, pa i onih Hrvatskog tjednika.
TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA
Predsjednice
Meni je danas malo bolje
Ha ha
Upm
Meni je danas malo bolje
Ha ha
Upm
ti bi sestoricu kao one picice u crnoj gori...a valjas li stogod da takvu cast zasluzisSora wrote:Eto stigla ja a vas dvojica samivuksadinare wrote:stigla sora..bje'z mo
2015-09-08
Podrška tezama negatora Jasenovca
Kolinda se onda poražavajuće hvali time što “nije otišla ni u Jasenovac na službeni dio” te da je tamo išla isključivo kao “osoba, kao Hrvatica, kao majka i građanka”. Ali dužnost predsjednice je baš u tome da kao predsjednica ode u Jasenovac, što je Kolinda ipak učinila, i to u društvu izraelskog predsjednika. Ona zapravo laže čitatelje Hrvatskog tjednika jer i njen posjet Jasenovcu u društvu izraelskog kolege “službeni dio”.
Nakon toga Kolinda izjavljuje da u vezi Jasenovca “treba provesti kompletnu forenziku” te da ćemo “tek tada pouzdanije moći utvrditi što je sa žrtvama u Jasenovcu”, čime daje podršku najgorim filoustaškim lažima i negiranju zločinačkog karaktera ovog logora.
Kolinda se onda poražavajuće hvali time što “nije otišla ni u Jasenovac na službeni dio” te da je tamo išla isključivo kao “osoba, kao Hrvatica, kao majka i građanka”. Ali dužnost predsjednice je baš u tome da kao predsjednica ode u Jasenovac, što je Kolinda ipak učinila, i to u društvu izraelskog predsjednika. Ona zapravo laže čitatelje Hrvatskog tjednika jer i njen posjet Jasenovcu u društvu izraelskog kolege “službeni dio”.
Nakon toga Kolinda izjavljuje da u vezi Jasenovca “treba provesti kompletnu forenziku” te da ćemo “tek tada pouzdanije moći utvrditi što je sa žrtvama u Jasenovcu”, čime daje podršku najgorim filoustaškim lažima i negiranju zločinačkog karaktera ovog logora.
Sta pitas uopcevuksadinare wrote:ti bi sestoricu kao one picice u crnoj gori...a valjas li stogod da takvu cast zasluzisSora wrote:Eto stigla ja a vas dvojica samivuksadinare wrote:stigla sora..bje'z mo
Dakle zasto je intervju ogledni primjerak trenutne Politicke skole u Hrvatskoj
Koja je losija od kumrovečke szo posto
1. Zena iz POBOZNR porodice bogate i s dobrim partizanskim pedigreom LAZE DA SU JE KOMUNISTI .NESTO poslali u SAD U SKOLU ..DAKLE ZLOSTAVLJALI
2. Zena "s lijrvo desno nigdje moga stana Oj ulico alat sam pijana "..pokusava ugurati PAVELICA U svoje domoljublje. Ini najopširniji greški kpju moze bilo kpji politicar u RH da rehsbilitira hitletovog saveznika i slugu.
3. Apelira na siroko srce a malo poboljšanje standarda u Hrvata kso.koga ebe...sve je isto, lako vam se svaki dan se PIRLITAT KAD IMATe SRCE ZA HRVATSKU
Itd itd
Jad i bijeda nscionalisticke politike
Koja je losija od kumrovečke szo posto
1. Zena iz POBOZNR porodice bogate i s dobrim partizanskim pedigreom LAZE DA SU JE KOMUNISTI .NESTO poslali u SAD U SKOLU ..DAKLE ZLOSTAVLJALI
2. Zena "s lijrvo desno nigdje moga stana Oj ulico alat sam pijana "..pokusava ugurati PAVELICA U svoje domoljublje. Ini najopširniji greški kpju moze bilo kpji politicar u RH da rehsbilitira hitletovog saveznika i slugu.
3. Apelira na siroko srce a malo poboljšanje standarda u Hrvata kso.koga ebe...sve je isto, lako vam se svaki dan se PIRLITAT KAD IMATe SRCE ZA HRVATSKU
Itd itd
Jad i bijeda nscionalisticke politike
Narod ima u bankama našparano 40 milijardi €, što će reći
u prosjeku po stanovniku (per capita) 10,000 €/p.c..
Plus ono šta imaju doma, kao sigurno je sigurno.
PS: Po Sorino 20,000 KM/p.c.
u prosjeku po stanovniku (per capita) 10,000 €/p.c..
Plus ono šta imaju doma, kao sigurno je sigurno.
PS: Po Sorino 20,000 KM/p.c.
PS2:
Komšiluku uglavnom smeta Kolindino domoljublje.
Prisutan je i njihov strah, jer će u jednom trenutku
HR predsjedavati EU-om (28 država), plus da je
Pejčinović Burić šefica Vijeća Europe (47 država).
Sve će saznat iz prve ruke. Jebeno, nema više laganja...
Komšiluku uglavnom smeta Kolindino domoljublje.
Prisutan je i njihov strah, jer će u jednom trenutku
HR predsjedavati EU-om (28 država), plus da je
Pejčinović Burić šefica Vijeća Europe (47 država).
Sve će saznat iz prve ruke. Jebeno, nema više laganja...
Časnije je dati intervju Hrvatskom tjedniku nego Indexu.
Koli!
Koli je kraljica!
Nikakvi marifetluci orjunaša i petokolonaša joj neće spriječiti drugi mandat.
Go, Koli, go...
Nikakvi marifetluci orjunaša i petokolonaša joj neće spriječiti drugi mandat.
Go, Koli, go...
koga pametnog briga?Sva tri favorita "ništ koristi" kao i cijela politička pozornica,nesposobnjakovići,mutikaše,hohštapleri i još svašta.Ništa se više normalno,odlučno i pozitivno ne može uvući među njih.
vili40-
2015-08-02
hoces reci..to je tako kad se u birtiji kuje politika i politicarivili40 wrote:koga pametnog briga?Sva tri favorita "ništ koristi" kao i cijela politička pozornica,nesposobnjakovići,mutikaše,hohštapleri i još svašta.Ništa se više normalno,odlučno i pozitivno ne može uvući među njih.
2015-09-08
Similar topics
» Miro Bulj jedva ceka sudjenje sa Mesicem:'Mesic je elementarna nepogoda za hrvatski narod'
» Glavni urednik suljinog Informera nije mogao sakriti ogromnu mrznju prema Hrvatima i Hrvatskoj:'Navijati za Hrvate elementarna je nepogoda za svakog Srbina.Da,Hrvati ja vas mrzim.'
» Biljana Plavsic oboljela od korone i u teskom je stanju
» Tesla 3 pod utjecajem nepogoda
» Miro Bulj o Mesicu:'On je kukavica i nepogoda za Hrvatsku.Unistit cu ga'
» Glavni urednik suljinog Informera nije mogao sakriti ogromnu mrznju prema Hrvatima i Hrvatskoj:'Navijati za Hrvate elementarna je nepogoda za svakog Srbina.Da,Hrvati ja vas mrzim.'
» Biljana Plavsic oboljela od korone i u teskom je stanju
» Tesla 3 pod utjecajem nepogoda
» Miro Bulj o Mesicu:'On je kukavica i nepogoda za Hrvatsku.Unistit cu ga'
Page 1 of 1