Glavni urednik suljinog Informera nije mogao sakriti ogromnu mrznju prema Hrvatima i Hrvatskoj:'Navijati za Hrvate elementarna je nepogoda za svakog Srbina.Da,Hrvati ja vas mrzim.'
Page 1 of 1
Glavni urednik suljinog Informera nije mogao sakriti ogromnu mrznju prema Hrvatima i Hrvatskoj:'Navijati za Hrvate elementarna je nepogoda za svakog Srbina.Da,Hrvati ja vas mrzim.'
https://informer.rs/vesti/kolumne/757104/dragan-vucicevic-dosta-zlocina-kolumna
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Glavni urednik suljinog Informera nije mogao sakriti ogromnu mrznju prema Hrvatima i Hrvatskoj:'Navijati za Hrvate elementarna je nepogoda za svakog Srbina.Da,Hrvati ja vas mrzim.'
....ajd bar javno priznas...i koji je sluzbeni stav vladajucih...inace da je suprotno ne bi bio glavni urednik najvaznijeg suljinog propagandnog medija
2015-09-08
Re: Glavni urednik suljinog Informera nije mogao sakriti ogromnu mrznju prema Hrvatima i Hrvatskoj:'Navijati za Hrvate elementarna je nepogoda za svakog Srbina.Da,Hrvati ja vas mrzim.'
Meni je najbitnije da su oni srećni jer imaju AV na čelu države. To je jedino bitno : da su ljudi srećni.
Sreća što je 'hrvatskih navijača' danas i ovde, među nama, jako malo - desetak posto, ne više. I sreća što je Srbija danas, prvi put od 1918. godine, zaista srpska država, a ne nekakav nenacionalni, jugoslovenski provizorijum. Sreća, najzad, što imamo predsednika Aleksandra Vucića, koji jasno i glasno nasred RTS-a kaže da nikako ne može i neće da navija za Hrvatsku i da će uvek navijati samo za Srbiju i samo za srpske prijatelje. A Hrvati to nikako nisu.
Sreća što je 'hrvatskih navijača' danas i ovde, među nama, jako malo - desetak posto, ne više. I sreća što je Srbija danas, prvi put od 1918. godine, zaista srpska država, a ne nekakav nenacionalni, jugoslovenski provizorijum. Sreća, najzad, što imamo predsednika Aleksandra Vucića, koji jasno i glasno nasred RTS-a kaže da nikako ne može i neće da navija za Hrvatsku i da će uvek navijati samo za Srbiju i samo za srpske prijatelje. A Hrvati to nikako nisu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kreten loše imitira Aleksandra Dugina.
S jedne strane.
No efekti njegovih izjava su slični onima Željka Komšića.
Zapravo nam donose puno više koristi nego štete, jer nakon što odrade svoje, nikome vani ništa ne treba objašnjavati u vezi politike tzv. građanske opcije u BiH i kralja Aleksandra u Srbiji prema Hrvatskoj.
S jedne strane.
No efekti njegovih izjava su slični onima Željka Komšića.
Zapravo nam donose puno više koristi nego štete, jer nakon što odrade svoje, nikome vani ništa ne treba objašnjavati u vezi politike tzv. građanske opcije u BiH i kralja Aleksandra u Srbiji prema Hrvatskoj.
Last edited by Speare Shaker on 16/12/2022, 21:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
...inace ne bi ovo napisao da nije dobio mig sefa..a to isto i sef misli....
2015-09-08
ova kolumna je u rangu kolumni...glavnih urednika tada promilosevicevskih novina..iz 89,90 i 91...inace ovaj lik je porijeklom iz okolice knina pa me ni to ne cudi..
2015-09-08
vuksadinare wrote:ova kolumna je u rangu kolumni...glavnih urednika tada promilosevicevskih novina..iz 89,90 i 91...inace ovaj lik je porijeklom iz okolice knina pa me ni to ne cudi..
Bome…ali hajde, barem je napisao, kao što je i njegov šef rekao.
Navijaju protiv Hrvatske. Ne reprezentacije.
Hrvatske.
niels-
2021-04-26
Sta recivuksadinare wrote:https://informer.rs/vesti/kolumne/757104/dragan-vucicevic-dosta-zlocina-kolumna
Nista
Jedan sovinisticki pamflet vise ili manje
Nebitno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I da, taj tekst predstavlja zvanicnu politiku SrbijeRingo10 wrote:Sta recivuksadinare wrote:https://informer.rs/vesti/kolumne/757104/dragan-vucicevic-dosta-zlocina-kolumna
Nista
Jedan sovinisticki pamflet vise ili manje
Nebitno
Suljo je promijenio dlaku Ali je onaj isti mladi Suljo iz Gline iz 1991-1995 te godine
I tekst pokazuje koliko je moguc suzivot na nasim prostorima
2015-09-24
Problem sa tim takozvanim balkanskim elitama nacionalisticke provenijencije je to sto oni medjusobne odnose vide iskljucivo kroz sukobe I konflikte I kroz ludjacku propagandu
Jer sve drugo bi znacilo da nisu pravi sinovi svoga naroda ...da su mlakonje I izdajnici
Tu mislim prvenstveno na srpsku I bosnjacku politiku ...na hrvatsku mnogo manje jer nije Plenki takav format kao ni Zoki
Jer sve drugo bi znacilo da nisu pravi sinovi svoga naroda ...da su mlakonje I izdajnici
Tu mislim prvenstveno na srpsku I bosnjacku politiku ...na hrvatsku mnogo manje jer nije Plenki takav format kao ni Zoki
2015-09-24
Similar topics
» Suljin trbuhozborac i glavni urednik Informera uputio jezivu prijetnju Bjelogrlicu:'Bjelogrlicu treba iscupati jezik'
» Vladika Ksenofont sipao mrznju prema Hrvatima i Katolickoj crkvi
» Je li se pogubila?Vidovic Kristo optuzila medije da sire mrznju prema Hrvatskoj
» Srbin uputio strasne prijetnje Hrvatima i Bosnjacima:'Balije pukne li opet ni pile necu ostaviti u dvoristu a vas Hrvate mrzim i vracam vas kao sardine'
» Franciskovica na dulje vrijeme iza resetaka i na prisilno ubrizgavanje otrova dok ovakvi i dalje siju nesnosivu mrznju prema Hrvatima na slobodi
» Vladika Ksenofont sipao mrznju prema Hrvatima i Katolickoj crkvi
» Je li se pogubila?Vidovic Kristo optuzila medije da sire mrznju prema Hrvatskoj
» Srbin uputio strasne prijetnje Hrvatima i Bosnjacima:'Balije pukne li opet ni pile necu ostaviti u dvoristu a vas Hrvate mrzim i vracam vas kao sardine'
» Franciskovica na dulje vrijeme iza resetaka i na prisilno ubrizgavanje otrova dok ovakvi i dalje siju nesnosivu mrznju prema Hrvatima na slobodi
Page 1 of 1