Kad se omile mamino kuhanje i tatin auto
Page 1 of 1
Kad se omile mamino kuhanje i tatin auto
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/novi-podaci-otkrivaju-najvise-u-eu-volimo-zivot-s-roditeljima-mladi-svedani-roditeljski-dom-napustaju-sa-185-godina-pogledajte-kada-to-rade-hrvati/9225857/
Mislim da je prosjecna dob 47, ali su slagali u YYanketama B-~
Mislim da je prosjecna dob 47, ali su slagali u YYanketama B-~
Re: Kad se omile mamino kuhanje i tatin auto
tematika je postavljena kao prozivanje Hrvata srednjih godina
To je svakako rezultat gospodarsko-političke nesposobnosti države i nemogućnost napredovanja pa čak puno puta ni opstanka mladih u vlastitoj državi
ne mogu svi biti dileri i lopovi ili stranački uhljebi
drugačije se kod nas ne može
To je svakako rezultat gospodarsko-političke nesposobnosti države i nemogućnost napredovanja pa čak puno puta ni opstanka mladih u vlastitoj državi
ne mogu svi biti dileri i lopovi ili stranački uhljebi
drugačije se kod nas ne može
2014-04-16
Malo je to kod nas kompliciranije.
Odeš od roditelja na stan ili digneš kredit. Onda pored stanarine ili kredita još moraš pomoći i roditeljima jer sa svojim mizernim mirovinama nema šanse da pokriju troškove hrane i režija občno za prevelike kuće koje su gradili računajuči da će dijeca ostat tamo.
Ovako sad kadbacim pogled kroz prozoru mom susjedstvu vidim odmah 4 kuće katnice s cca 250-300m2 u kojima žive starci ili samo jedan od roditelja i to koristeći samo sobu kuhinju i kupatilo. Znači ostale sobe,kuhinje i kupatila zjape prazna jer su djeca otišla.
Odeš od roditelja na stan ili digneš kredit. Onda pored stanarine ili kredita još moraš pomoći i roditeljima jer sa svojim mizernim mirovinama nema šanse da pokriju troškove hrane i režija občno za prevelike kuće koje su gradili računajuči da će dijeca ostat tamo.
Ovako sad kadbacim pogled kroz prozoru mom susjedstvu vidim odmah 4 kuće katnice s cca 250-300m2 u kojima žive starci ili samo jedan od roditelja i to koristeći samo sobu kuhinju i kupatilo. Znači ostale sobe,kuhinje i kupatila zjape prazna jer su djeca otišla.
Je s prosječnom plaćom za koju većina tik klinaca rani nakon škole baš možeš ići sam živiti. Jedino ako odmah odu vakna ili su im roditelji domoljubi banditi iz HDZa, HVIDRe i sl.
Btw. mislim da se trenutno stažiranje nakon faksa plaća 2700 kn na misec pa ti živi od toga.
Btw. mislim da se trenutno stažiranje nakon faksa plaća 2700 kn na misec pa ti živi od toga.
Last edited by catabbath on 11/8/2019, 15:13; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
mnogi ni nakon stažiranja nemaju puno višecatabbath wrote:Je s prosječnom plaćom za koju većina tik klinaca rani nakon škole baš možeš ići sam živiti. Jedino ako odmah odu vakna ili su im roditelji domoljubi banditi iz HDZa, HVIDRe i sl.
a što je daleko veći problem kod nas posao ne možeš zadržati
na mnogim radnim mjestima praksa je da te drže dok dobivaju poticaje na tebe, kasnije smjena
immortal-
2014-04-16
za mene
to je problem drustvenog poretka
privrednog sistema
odnosa vlasti prema narodu
taj problem postoji dugo
on je stariji od nas samih
zato je ovo prostor koji
gubi svoju omladinu
koja je zdrava, skolovana
kreativna i żeljna zivota.
to je problem drustvenog poretka
privrednog sistema
odnosa vlasti prema narodu
taj problem postoji dugo
on je stariji od nas samih
zato je ovo prostor koji
gubi svoju omladinu
koja je zdrava, skolovana
kreativna i żeljna zivota.
Guest- Guest
Similar topics
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Švabi hvale ruski auto...
» Vesna Pusic protiv Zokija:Milanovicevi stavovi su kao kuhanje zabe.Najava blokade je apsurdna,komicna,zalosna.'
» Ja sam Srbin, sacuvajte mi auto
» tko misli kupit auto
» Švabi hvale ruski auto...
» Vesna Pusic protiv Zokija:Milanovicevi stavovi su kao kuhanje zabe.Najava blokade je apsurdna,komicna,zalosna.'
» Ja sam Srbin, sacuvajte mi auto
» tko misli kupit auto
Page 1 of 1