Ja sam Srbin, sacuvajte mi auto
Page 1 of 1
Re: Ja sam Srbin, sacuvajte mi auto
Novi Sad.
Verovatno Hrvat.
Verovatno Hrvat.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
U nas nema više biranja. Ovo je sinoć bilo :Serbinho-3 wrote:Novi Sad.
Verovatno Hrvat.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/598714/opet-gorjeli-automobili-u-splitu-turistima-iz-danske-namjerno-zapaljeno-vozilo-policija-traga-za-pociniteljima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To je kultura kod vas.
Ovde u Italiji grebu kljucevima, izgrebe ti auto.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
od čega mislite živjeti ako se pročuje za ovoRayMabus wrote:U nas nema više biranja. Ovo je sinoć bilo :Serbinho-3 wrote:Novi Sad.
Verovatno Hrvat.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/598714/opet-gorjeli-automobili-u-splitu-turistima-iz-danske-namjerno-zapaljeno-vozilo-policija-traga-za-pociniteljima
immortal-
2014-04-16
strancima ili drugi razloziSerbinho-3 wrote:To je kultura kod vas.
immortal-
2014-04-16
Evo srpska himna na televiziji , Hrvatska Srbija rukomet , igra se u Zadru
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Preporucujem svima..
kasnije potraziti odgovorne ,prebiti bezbolnom palicom,potrpati u prtljaznik,i....nesretnu zemlju pognojiti...
kasnije potraziti odgovorne ,prebiti bezbolnom palicom,potrpati u prtljaznik,i....nesretnu zemlju pognojiti...
Guest- Guest
Similar topics
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» tko misli kupit auto
» sa frankfurtskog auto-salona.
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» tko misli kupit auto
» sa frankfurtskog auto-salona.
Page 1 of 1