ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Izbori

Page 40 of 44 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Next

Go down

Izbori - Page 40 Empty Re: Izbori

Post by Guest 9/11/2015, 15:26

Jebote led, da mi je netko rekao da će ovako završiti, ne bih mu vjerovao...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 15:30

red wolf wrote:Jebote led, da mi je netko rekao da će ovako završiti, ne bih mu vjerovao...
Jesi li zadovoljan?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcus-t 9/11/2015, 15:31

marcellus wrote:Kako god, obzirom je medij za koji radim izrazito podržavao  most u kampanji, osobno mi ovo ide na ruku. Ionako nas HDZ ne može smisliti, s razlogom... obzirom koliko pišemo protiv njih.
Ojla Marcello! Već počelo prevrtanje kaputa na drugo lice? Sad ćeš biti piskaralo u službi MOST-a? :D
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 15:31

Eva wrote:
red wolf wrote:Jebote led, da mi je netko rekao da će ovako završiti, ne bih mu vjerovao...
Jesi li zadovoljan?
Pa sad, kako sam očekivao da će SDP izgubiti, kad ono SDP ima više mandata s partnerima nego HDZ...hehehehehehehehehe
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 15:34

red wolf wrote:
Eva wrote:
Jesi li zadovoljan?
Pa sad, kako sam očekivao da će SDP izgubiti, kad ono SDP ima više mandata s partnerima nego HDZ...hehehehehehehehehe
Ja sam hepi pepi kao da sam ja na čelu vlade. Sam da ni partija više slobodna, sad mu im kugle vise oko obje noge. Nema labavo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 9/11/2015, 15:34

Izgleda da Milorat Pupovac ipak neće biti glavni izborni gubitaš,kako sam rekao. Pazite sad ovo.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 9/11/2015, 15:35

POSTIZBORNA PREGOVARANJA
[size=34]Sedam manjinaca već stalo uz Milanovića? Dosadašnji premijer u prednosti za poziciju mandatara

[/size]

• Pogledaj sve iz: Hrvatska

• Pogledaj sve vijesti

Izbori - Page 40 Sedam-manjinaca-vec-stalo-uz-Milanovica-Dosadasnji-premijer-u-prednosti-za-poziciju-mandatara_ca_large
Ilustracija NL

Autor: [size=12]Portal Novilist.hr
Objavljeno: 9. studenog 2015. u 10:54

Iako koalicija Hrvatska raste ni sa 7 ili 8 manjinskih zastupnika neće imati većinu dovoljnu za sastavljanje Vlade, jer i dalje sve ovisi o MOST-u Bože Petrova, ovaj je detalj svejedno vrlo značajan za daljnji razvoj događaja
Koalicija Hrvatska raste navodno je već  osigurala podršku minimalno sedam od osam manjinskih zastupnika.
Saborske mandate su na listi srpske nacionalne manjine osigurali Milorad Pupovac, Mile Horvat i Mirko Rašković, Šandor Juhas ispred mađarske manjine, Furio Radin ispred talijanske, Vladimir Bilek na listi češke i slovačke, Veljko Kajtazi na listi romske i Ermina Lekaj Prljaskaj ispred albanske nacionalne manjine.
Zanimljivo je da raskol do kojeg je nedavno došlo u SDSS-u, kojeg su neposredno uoči izbora napustili neki donedavno bitni članovi, nije pretjerano naškodio toj stranci, budući su joj ostala sva tri zastupnika srpske nacionalne manjine.
Razgovori o podršci "manjinaca" SDP-ovoj koaliciji su, neslužbeno doznajemo, obavljeni još sinoć.
Iako koalicija Hrvatska raste ni sa 7 ili 8 manjinskih zastupnika neće imati većinu dovoljnu za sastavljanje Vlade, jer i dalje sve ovisi o MOST-u Bože Petrova, ovaj je detalj svejedno vrlo značajan za daljnji razvoj događaja.
Naime, ukoliko predsjednica mandat za sastavljanje nove vlade odluči brzo dati relativnom pobjedniku izbora, Zoran Milanović će biti u velikoj prednosti jer više neće nastupati s pozicije nekoga tko ima 59 mandata, već će ih imati 66 ili 67 što će biti teže ignorirati.
Priču je na Facebooku još noćas potvrdio Arsen Bauk. On je napisao: "Ko ono kaže da se HDZ-ovci ne izjašnjavaju u anketama. Kako sad stvari stoje dobili su više u anketi (57) nego na izborima (56)... Nego, jel to mi s IDS-om i SDSS-om imamo više od "domoljubne"?" Izbori - Page 40 Square
[/size]
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 15:39

MEĐUNARODNI tajnik HDZ-a održao je danas u 14 sati konferenciju za medije na kojoj je još jednom istaknuo da je HDZ pobjednik izbora te da sada slijede pregovori s drugim strankama.

"Prvo želim zahvaliti biračima u Hrvatskoj i inozemstvu koji su glasali za Domoljubnu koaliciju na ovim parlamentarnim izborima te čestitati svim kandidatima koji su se natjecali na izborima i osvojili mandate ", kazao je Kovač.

Dodao je da je HDZ sa svojom koalicijom osvojio najveći broj mandata te da se iz toga može zaključiti da je Domoljubna koalicija pobjednik ovih izbora.

"Kako bismo mogli sastaviti vladu, mi ćemo otvoriti pregovore sa strankama koje su isto tako izabrane u Sabor. Most je najveća stranka i s Mostom ćemo prvo razgovarati, ali ima i drugih stranaka", kazao je.

Kaže da su spremni na konsenzus i reforme te da sada nije vrijeme za slavlje, već da je vrijeme za ozbiljan posao.

"Gospodin Prgomet je bio zamjenik predsjednika HDZ-a, mi ga poznajemo, on poznaje nas, to je naša prednost", zaključio je.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/izvanredna-pressica-u-hdzu-poznajemo-prgometa-on-poznaje-nas-tu-smo-u-prednosti/854815.aspx
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 15:40

Možda vam to i nije prednost nego mana, ha?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 9/11/2015, 15:41

Eva wrote:Možda vam to i nije prednost nego mana, ha?
Pa i Zdravko Tomac je bio istaknuti član SDP-a,pa sumnjam da kad bi on sad bio u položaju Prgometa,da bi to za SDP bila prednost.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 15:41

Dobro upoznaj svog neprijatelja, da bi ga što lakše porazio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 15:41

Eva wrote:
red wolf wrote:
Eva wrote:
Jesi li zadovoljan?
Ja sam hepi pepi kao da sam ja na čelu vlade. Sam da ni partija više slobodna, sad mu im kugle vise oko obje noge. Nema labavo.
Jao, dođi u 21. stoljeće...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 9/11/2015, 15:41

Prgomet poprskao sve..Dragu za premijera

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Ringo10 9/11/2015, 15:42

Ima li spasenja za ovaj naš Hrvatski puk I našu Hrvatsku od ove jebene SDP-HDZ prešutne koalicije I ove naše "sjaši Kurta-uzjaši Murta" sudbine!

Pa Bože svemogući ima li kraja ovome. Hoće li ikada doći neko ko će promijeniti ovu ustajalu žabokrečinu.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/11/2015, 15:43

je l' se šatoraši konačno sele doma i sklanjaju  svoje ruglo iz savske???

jesu li otkrili tko je taj drugi kaj bu opal???

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/11/2015, 15:45

jastreb wrote:
Eva wrote:Možda vam to i nije prednost nego mana, ha?
Pa i Zdravko Tomac je bio istaknuti član SDP-a,pa sumnjam da kad bi on sad bio u položaju Prgometa,da bi to za SDP bila prednost.

zdravko tomac je jučer bio domoljub i među prvima su ga uhvatile tv-kamere na velesajmu.

ostaje tajna kaj je našao zajedničkog u karamarku i tuđmanu???
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jastreb 9/11/2015, 15:46

sitting_bull wrote:je l' se šatoraši konačno sele doma i sklanjaju  svoje ruglo iz savske??? 
Zar su još undje?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/11/2015, 15:49

Na kraju se mrtvi broje...pricekajmo ovo je zemlja cudesa....doslo vrijeme da i bosanac prca hercegovca
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/11/2015, 15:52

Realno neko fantaziranje o sloznosti i odricanju je puka utopija...kao narod i drzava smo oslabljeni...kao i bbbovci u frakcijskim borbama cijena placena u ateni
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ero 9/11/2015, 15:53

Izbori - Page 40 Image
hosting image
Nije boles' sve šta boli...A možda je u pitanju samo onih 7 milijuna kuna? :D
Ero
Ero

2014-04-23

Back to top Go down

Post by epikur37 9/11/2015, 15:54

Ero wrote:Izbori - Page 40 Image
hosting image
Nije boles' sve šta boli...A možda je u pitanju samo onih 7 milijuna kuna? :D

Kaj god da je, čini se da opet neće biti kako si pisao ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 40 of 44 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44  Next

Back to top

- Similar topics