Izbori
Page 39 of 44
Page 39 of 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Re: Izbori
Jok, Soča. Znaš, kak Talijani vele, ZokaEro wrote:Rijeka s velikim R?Eva wrote:Znam, jer ima još vas Metuzalema komunjara živih. Treba pričekat još koju godinicu, a onda će nam rijeka donijet vaše lešine.Ero wrote:Želje se ti ne bi ispunile, vjeruj mi na riječ...Eva wrote:Ali za HR je to najgora moguća opcija. Mada ne bi bilo loše, jer onda bi to bio i njihov pogreb.Ero wrote:Nikad ne reci nikad kad je politika u pitanju.marcellus wrote: HDZ + SDP je najmanje loša ali najmanje vjerojatna opcija.
Guest- Guest
Uhljebi svih boja na aparatima, rekel bi Joda.vili40 wrote:što je,još uvijek veliko nezadovoljstvo,strah i nevjerica.Bilo bi valjda bolje da je recimo HDZ glatko pobijedio pa onda da puste iz kaveza svoje hrčke,stjenice i termite i božji mir sljedećih 4 godine.
Guest- Guest
bilo bi pošteno da sad malo uhljebi posjećuju burzu...Eva wrote:Uhljebi svih boja na aparatima, rekel bi Joda.vili40 wrote:što je,još uvijek veliko nezadovoljstvo,strah i nevjerica.Bilo bi valjda bolje da je recimo HDZ glatko pobijedio pa onda da puste iz kaveza svoje hrčke,stjenice i termite i božji mir sljedećih 4 godine.
vili40-
2015-08-02
Znači,ipak se slažeš sa mojim jutrošnjim postom u kojem sam naveo da su glavna smetnja promjenama ljudi odrasli u doba Juge i 90-tovaške Hrvatske.Eva wrote:Znam, jer ima još vas Metuzalema komunjara živih. Treba pričekat još koju godinicu,
No,među njima smo i ja i ti.
Tako da,ja sam toga svjestan,će to sazrijevanje trajati još ohoho.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A Rijeci ...Fijuuuuu....me.Eva wrote:Jok, Soča. Znaš, kak Talijani vele, ZokaEro wrote:Rijeka s velikim R?Eva wrote:Znam, jer ima još vas Metuzalema komunjara živih. Treba pričekat još koju godinicu, a onda će nam rijeka donijet vaše lešine.Ero wrote:Želje se ti ne bi ispunile, vjeruj mi na riječ...Eva wrote:Ali za HR je to najgora moguća opcija. Mada ne bi bilo loše, jer onda bi to bio i njihov pogreb.Ero wrote:Nikad ne reci nikad kad je politika u pitanju.marcellus wrote: HDZ + SDP je najmanje loša ali najmanje vjerojatna opcija.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Pa naravno da se slažem, kad je moja teza, više puta izrečena na onom forumu, da HR ne bu bolje dok svi rođeni prije 1990 ne riknu.Zakaj su Židovi 40 godina lutali pustinjom? Ne zbog loših markacija, neg zato da stasa nova generacija koja ni upoznala egipatskog izobilja i koja se neće klanjat zlatnom teletu.jastreb wrote:Znači,ipak se slažeš sa mojim jutrošnjim postom u kojem sam naveo da su glavna smetnja promjenama ljudi odrasli u doba Juge i 90-tovaške Hrvatske.Eva wrote:Znam, jer ima još vas Metuzalema komunjara živih. Treba pričekat još koju godinicu,
Guest- Guest
Znači ima HR još fore za lutanje. Tako sam i mislio...Eva wrote:Pa naravno da se slažem, kad je moja teza, više puta izrečena na onom forumu, da HR ne bu bolje dok svi rođeni prije 1990 ne riknu.Zakaj su Židovi 40 godina lutali pustinjom? Ne zbog loših markacija, neg zato da stasa nova generacija koja ni upoznala egipatskog izobilja i koja se neće klanjat zlatnom teletu.jastreb wrote:Znači,ipak se slažeš sa mojim jutrošnjim postom u kojem sam naveo da su glavna smetnja promjenama ljudi odrasli u doba Juge i 90-tovaške Hrvatske.Eva wrote:Znam, jer ima još vas Metuzalema komunjara živih. Treba pričekat još koju godinicu,
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Eva wrote:Pa naravno da se slažem, kad je moja teza, više puta izrečena na onom forumu, da HR ne bu bolje dok svi rođeni prije 1990 ne riknu.Zakaj su Židovi 40 godina lutali pustinjom? Ne zbog loših markacija, neg zato da stasa nova generacija koja ni upoznala egipatskog izobilja i koja se neće klanjat zlatnom teletu.jastreb wrote:Znači,ipak se slažeš sa mojim jutrošnjim postom u kojem sam naveo da su glavna smetnja promjenama ljudi odrasli u doba Juge i 90-tovaške Hrvatske.Eva wrote:Znam, jer ima još vas Metuzalema komunjara živih. Treba pričekat još koju godinicu,
Tonči Matulić i Igor Zidić bi se složili s vama. Ipak, radi većeg uvida u drevne tajne, iznio bih razmišljanje kako je je Bog htio uvesti Izraelce odmah u Kanaan ali su se ovi preplašili naroda iz tog kraja. Radi neposlušnosti potucali su se pustinjom.
Guest- Guest
Zato su imigraniti hrabri danasLe Roi Soleil wrote:Eva wrote:Pa naravno da se slažem, kad je moja teza, više puta izrečena na onom forumu, da HR ne bu bolje dok svi rođeni prije 1990 ne riknu.Zakaj su Židovi 40 godina lutali pustinjom? Ne zbog loših markacija, neg zato da stasa nova generacija koja ni upoznala egipatskog izobilja i koja se neće klanjat zlatnom teletu.jastreb wrote:Znači,ipak se slažeš sa mojim jutrošnjim postom u kojem sam naveo da su glavna smetnja promjenama ljudi odrasli u doba Juge i 90-tovaške Hrvatske.Eva wrote:Znam, jer ima još vas Metuzalema komunjara živih. Treba pričekat još koju godinicu,
Tonči Matulić i Igor Zidić bi se složili s vama. Ipak, radi većeg uvida u drevne tajne, iznio bih razmišljanje kako je je Bog htio uvesti Izraelce odmah u Kanaan ali su se ovi preplašili naroda iz tog kraja. Radi neposlušnosti potucali su se pustinjom.
Guest- Guest
evo prgometa za premijera, božo je svoje odradio kao pretty face u kampanji...
bože koji đubar rekoh ja da su ti treći putevi gori od prva dva, u stvari njihov toksični otpad
Eva wrote:
Zato su imigraniti hrabri danas
Eva, pozdravljam te, moram ipak i delat danas. Ova južina ubija, jučer bil dan za kratke rukave.
Guest- Guest
Disperzija ovlasti i odgovornosti, to se zove. Funkcije su nevažne, gledaju se rezultati.marcellus wrote:evo prgometa za premijera, božo je svoje odradio kao pretty face u kampanji...
Guest- Guest
Pomalo...Sve će to Zoki posložiti...marcellus wrote:evo prgometa za premijera, božo je svoje odradio kao pretty face u kampanji...
Guest- Guest
Bok. Je, vruće je kao da je 9 mjesec. Bar štedimo na grijanjuLe Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Zato su imigraniti hrabri danas
Eva, pozdravljam te, moram ipak i delat danas. Ova južina ubija, jučer bil dan za kratke rukave.
Guest- Guest
Page 39 of 44 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» CG izbori
» Izbori u BiH
» izbori HDZ
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» CG izbori
» Izbori u BiH
» izbori HDZ
Page 39 of 44