Nemci sve manje jedu meso: Ni niža cena ne pomaže povećanju prodaje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nemci sve manje jedu meso: Ni niža cena ne pomaže povećanju prodaje
Nije ništa čudno kad su im zeleni na vlasti :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da. Osobno ne volim termički obrađeno povrće.Maggie19 wrote:Papriku ne volimdanni1 wrote:Moš ti s povrćem eksperimentirat do smrti i neš ništa jestivo izmislit, izuzev ajvaraMaggie19 wrote:pa da, imam talenta i volim eksperimentirati..:-)AlfaOmega wrote:Vrsna si kuvarica pa možeš birati. Drugi pak kak im se servira.
Samo me meso sve manje privlaci
.i riba.
Povrce najbolje ;-))
.
;-D
Ima puno vrsta povrca i raznih kombinacija. Volim ja i vrlo jednostavne, poput pohanih tikvica ili patlidzana, sparoga, punjenih articoka..
Najbolja stvar je za mene paradajz, hladan obavezno, narezat i samo posolit.
Krastavci s kiselim vrhnjem, isto hladni ko smrt. Toplo il mlako povrće je...bljak.
zena..samo sprijeda-hladno ko smrt..odlicno... ..inace,danas je relativno s obzirom na povrce,jerbo se puno tretira,pa je cak termicka obrada prilicno nuzna..BIO i EKO sranja su samo marketniski trik,jerbo uduplaju cijenu za isti vrag..danni1 wrote:Da. Osobno ne volim termički obrađeno povrće.Maggie19 wrote:Papriku ne volimdanni1 wrote:Moš ti s povrćem eksperimentirat do smrti i neš ništa jestivo izmislit, izuzev ajvaraMaggie19 wrote:pa da, imam talenta i volim eksperimentirati..:-)AlfaOmega wrote:Vrsna si kuvarica pa možeš birati. Drugi pak kak im se servira.
.i riba.
Povrce najbolje ;-))
.
;-D
Ima puno vrsta povrca i raznih kombinacija. Volim ja i vrlo jednostavne, poput pohanih tikvica ili patlidzana, sparoga, punjenih articoka..
Krastavci s kiselim vrhnjem, isto hladni ko smrt. Toplo il mlako povrće je...bljak.
etoc,prosle godine su objavili da se kora Limuna,NIKAKO niti pod kojim okolnostima ne koristi...primjer za aromu u kolacima,nariba se u razne kreme i slicno..ja volim iz kore iscjediti malo etericnog,pa onda baciti uz krisku limuna u ledenu kolu..nis..samo smijes cijediti..nis naribana korica u kolace..
Malo kad pogledas to voce i povrce,presavrseno je da bi bilo prirodno..jedino jos Turcadija drzi do toga,pa uzgajaju prirodno..kolikotoliko..
Guest- Guest
Inace zapazam povecamnje broja "restorana" koji prodaju tako...neki mishung travica i naribanog povrca,sa nekim dijetalnim dresinzima,mrkvice,salatice zelene,svasta nesto..a cijenu nabiju od 8-12 Ojrova...brate,kilo-kilo i po ghovedine kod Turcadije,pa pravi gulash,peci snicle prvoklasne i stogod pozelis..a ovi samo tanki prilog zvacu i papreno placaju..
Guest- Guest
ja ne volim velike termicke obrade.danni1 wrote:Da. Osobno ne volim termički obrađeno povrće.Maggie19 wrote:Papriku ne volimdanni1 wrote:Moš ti s povrćem eksperimentirat do smrti i neš ništa jestivo izmislit, izuzev ajvaraMaggie19 wrote:pa da, imam talenta i volim eksperimentirati..:-)AlfaOmega wrote:Vrsna si kuvarica pa možeš birati. Drugi pak kak im se servira.
.i riba.
Povrce najbolje ;-))
.
;-D
Mogu sve salate.
Volim i na grillu, leso kuhano, a neka povrca i pohana (tikvice, patlidzane, bukovace..)..
Vani je bilo valjda +800 danas, a za gradelama nisam ni osjetio... imobilizirao me želudac zato satima kasnije...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Vani je bilo valjda +800 danas, a za gradelama nisam ni osjetio... imobilizirao me želudac zato satima kasnije...
Sve hoću gradele ali mi se ne da po vrućini...
2015-08-06
epikur37 wrote:jasambrend wrote:Vani je bilo valjda +800 danas, a za gradelama nisam ni osjetio... imobilizirao me želudac zato satima kasnije...
Kad se navikneš, niti ne osjetiš... na žar ideš takorekuć' golim rukama... tek kasnije kad sjedneš za stol, doslovce znoj propišaš... znao sam se otići tuširati da mogu normalno jesti... al lakše mi i to, nego kužinavati bilo što na ovu vrućinu...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:epikur37 wrote:jasambrend wrote:Vani je bilo valjda +800 danas, a za gradelama nisam ni osjetio... imobilizirao me želudac zato satima kasnije...
Kad se navikneš, niti ne osjetiš... na žar ideš takorekuć' golim rukama... tek kasnije kad sjedneš za stol, doslovce znoj propišaš... znao sam se otići tuširati da mogu normalno jesti... al lakše mi i to, nego kužinavati bilo što na ovu vrućinu...
Stoji i to, lakše je napraviti gardele nego po vrućini kuhati i zajebavati se s kuhinjom.
Sutra javljaju nekakav toplinski val ali mogle bi pasti i gradele...čak riblje ako stignem šta fino kupiti kroz jutro.
2015-08-06
ja sam bila vani na grill i sad cu sljedeci tjedan izbjegavst meso ;-))jasambrend wrote:Vani je bilo valjda +800 danas, a za gradelama nisam ni osjetio... imobilizirao me želudac zato satima kasnije...
Kako ne izgoris kraj gradela?! :-O
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nemci pozivaju da se Italiji ne pomaže zbog mafije, Italijani ogorčeni
» Dok Todorić prodaje zaraženu meso privode starca zbog adventskih vijenaca
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» Ne bojte se, što manje mozga imate to čipiranje manje boli i nuspojave su blaže
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
» Dok Todorić prodaje zaraženu meso privode starca zbog adventskih vijenaca
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» Ne bojte se, što manje mozga imate to čipiranje manje boli i nuspojave su blaže
» VIDEO Poljak šokirao europarlament: Naravno da žene trebaju zarađivati manje, manje su inteligentne
Page 2 of 2