Adis Pokvić sam ispisao "Ustaške" grafite i prijeteće poruke na svojoj kući u Gornjem Vakufu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Adis Pokvić sam ispisao "Ustaške" grafite i prijeteće poruke na svojoj kući u Gornjem Vakufu
nadaju se da ce se predomislitiEroo wrote:http://saff.ba/prijetnje-bosnjacima-gornjeg-vakufa-bit-ce-jos-srebrenica-kukasti-krizevi-nece-ostati-balija-uskoplje/
Bakirov SAFF ne odustaje...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Adis Pokvić sam ispisao "Ustaške" grafite i prijeteće poruke na svojoj kući u Gornjem Vakufu
majku ti jebem ovo nema nigdje..unistiti svoj auto da bi lazno optuzio susjeda..aj da je ciljao debelu lovu zbog toga ali ono iz ciste mrznje..pa ja ne volim dosta osoba pa ne bi zbog toag si auto unistio..IQ50
2015-09-08
imbexovci i duhacek na 'godisnjem' ..inace u suprotivi bi da ej bila istina bila prva vijest na imbex-u
2015-09-08
Adis je zreo da posjeti Međugorje, samo mu tamo mogu pomoći.
Emir Suljagić je bosanskohercegovački novinar, književnik i političar. Rođen je 21. maja 1975. u Ljuboviji, SFRJ, (danas Srbija).[1] Kao dijete živio je u Bratuncu, odakle je sa roditeljima, za vrijeme rata u BiH, prebjegao u Srebrenicu, gdje je radio kao prevodilac za UN, te preživio genocid u Srebrenici 1995. godine.
Suljagić je pisao za magazin Dani od 1996-2002, gdje je kratko bio član uređivačkog kolegija. Dvije godine je bio dopisnik iz Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju, londonskog Instituta za ratno i mirnodopsko izvještavanje.[1] Završio je Fakultet političkih nauka u Sarajevu, a doktorirao 2009. u Hamburgu na Institutu za mirovna istraživanja i sigurnosne studije. Bivši je član Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine. Bio je ministar kulture i obrazovanja Kantona Sarajevo, do 2012. kada je podnijeo ostavku
. Na Općim izborima u Bosni i Hercegovini 2014. godine kandidat je Komšićeve Demokratske fronte za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda.[2]
Enlarge this image
Suljagić je pisao za magazin Dani od 1996-2002, gdje je kratko bio član uređivačkog kolegija. Dvije godine je bio dopisnik iz Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju, londonskog Instituta za ratno i mirnodopsko izvještavanje.[1] Završio je Fakultet političkih nauka u Sarajevu, a doktorirao 2009. u Hamburgu na Institutu za mirovna istraživanja i sigurnosne studije. Bivši je član Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine. Bio je ministar kulture i obrazovanja Kantona Sarajevo, do 2012. kada je podnijeo ostavku
. Na Općim izborima u Bosni i Hercegovini 2014. godine kandidat je Komšićeve Demokratske fronte za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda.[2]
Enlarge this image
Da se primjetiti kako je Adis poturceni Srbin. Genetski zajeb.
omni-
2014-04-12
Viš, ja sam pomislio da mu je proradio hr gen...Lako mguće.omni wrote:Da se primjetiti kako je Adis poturceni Srbin. Genetski zajeb.
ala, ala...saće morat obadva auta odvest kod autolakirera...a još i fasadu prebojat :P
budaletina dobar pos'o je napravila
5 auta, sitnica.Noor wrote:ala, ala...saće morat obadva auta odvest kod autolakirera...a još i fasadu prebojat :P
Ovo im je i inače poznata praksa. O poznatog slučaaj "Markale" pa nadalje ...
5Eroo wrote:5 auta, sitnica.Noor wrote:ala, ala...saće morat obadva auta odvest kod autolakirera...a još i fasadu prebojat :P
Ovo im je i inače poznata praksa. O poznatog slučaaj "Markale" pa nadalje ...
komšije će mu kožu odrat, ako ih ne prelakira...a i bez toga
Eroo wrote:jastreb wrote:Kao i u Benkovcu i Zapuzanima.
Kako se zvao onaj šta se britvom sam izranjavao i obtužio "ustaše" da su ga htjeli priklat?
Miroslav Mlinar.
I nije učinio sam. To su mu napravili srpski kirurzi. Tražio je (i dobio) opću anesteziju, jer nije mogao podnijeti da mu to rade "na živo".
Politički maneken.
Guest- Guest
Znaš tko ga je javno odkrio da laže? Onaj njihov čuveni psihijatar.Speare Shaker wrote:Eroo wrote:jastreb wrote:Kao i u Benkovcu i Zapuzanima.
Kako se zvao onaj šta se britvom sam izranjavao i obtužio "ustaše" da su ga htjeli priklat?
Miroslav Mlinar.
I nije učinio sam. To su mu napravili srpski kirurzi. Tražio je (i dobio) opću anesteziju, jer nije mogao podnijeti da mu to rade "na živo".
Politički maneken.
Ne znam za to,ali znam da mu je Momčilo iz Čikaga poslao pisaću mašinu sa ćiriličnim slovima,kao poklon.Eroo wrote:Znaš tko ga je javno odkrio da laže? Onaj njihov čuveni psihijatar.Speare Shaker wrote:Eroo wrote:jastreb wrote:Kao i u Benkovcu i Zapuzanima.
Miroslav Mlinar.
Politički maneken.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Muškarac (44) osumnjičen je za ustaške grafite oko Županje
» 'Diži se bolan. Ti k'o da si u svojoj kući'
» SKANDAL U SUBOTICI! Na radiju pustili Tompsona, grmele ustaške poruke sa zvučnika, građani zgroženi!
» Pokvić pušten na slobodu
» Putin se ispišao po CIA-i
» 'Diži se bolan. Ti k'o da si u svojoj kući'
» SKANDAL U SUBOTICI! Na radiju pustili Tompsona, grmele ustaške poruke sa zvučnika, građani zgroženi!
» Pokvić pušten na slobodu
» Putin se ispišao po CIA-i
Page 2 of 2