Adis Pokvić sam ispisao "Ustaške" grafite i prijeteće poruke na svojoj kući u Gornjem Vakufu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Adis Pokvić sam ispisao "Ustaške" grafite i prijeteće poruke na svojoj kući u Gornjem Vakufu
NAVODNA ŽRTVA USTVARI POČINITELJ Otkriveno tko je autor fašističkih grafita u Uskoplju
Policijski službenici MUP SBK/KSB u suradnji s policijskim službenicima Federalne uprave policije su radeći na otkrivanju izvršitelja prijavljenog kaznenog djela „Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje, razdora ili netrpeljivosti“, došli do saznanja da je u pitanju lažno prijavljivanje u vezi s navedenim kaznenim djelom.
Naime, opsežnim radnjama na terenu došlo se do materijalnih dokaza kao i priznanja oštećenog lica A.P. rođen 1987.godine, da je isti počinio radnje koje su okarakterizirane kao djelo „Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje, razdora ili netrpeljivosti“.
Po kompletiranju predmeta protiv počinitelja će biti podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu „Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje, razdora ili netrpeljivosti“ iz člana 163 stav 1. KZFBiH, stoji u priopćenju MUP-a.
Dnevnik.ba
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
2018-04-10
2018-04-10
Re: Adis Pokvić sam ispisao "Ustaške" grafite i prijeteće poruke na svojoj kući u Gornjem Vakufu
Gledati od 1:26
I vidjeti o kakvoj se psihologiji laži radi...
2018-04-10
Re: Adis Pokvić sam ispisao "Ustaške" grafite i prijeteće poruke na svojoj kući u Gornjem Vakufu
Evo Suljagić izbrisao sve tweetove :)
Oće li biti isprika?
Oće li biti isprika?
2018-04-10
Abid Pokvić kaže da nije mogao vjerovati šta je vidio.
"Ne mogu da dođem sebi da se ovo moglo desiti ovdje. Poslije rata, Gornji Vakuf-Uskoplje nije imao nikad incidenta. U zavadi nismo ni sa kim. Tačno sam iznenađen."
"Ne mogu da dođem sebi da se ovo moglo desiti ovdje. Poslije rata, Gornji Vakuf-Uskoplje nije imao nikad incidenta. U zavadi nismo ni sa kim. Tačno sam iznenađen."
2018-04-10
Hektorović wrote:Abid Pokvić kaže da nije mogao vjerovati šta je vidio.
hebalo nanu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:Abid Pokvić kaže da nije mogao vjerovati šta je vidio.
hebalo nanu
Kazao je kako prije nekoliko godina otišao u Austriju da radi. S puta je došao jučer, a sinoć je izašao s prijateljima.
“Jutros dolazim i budim se, pronalazim to na autima šarano i ispisano. Kukavički, katastrofa”, kazao je Adis.
2018-04-10
...popio čojk malo više, jebiga. Ne sjeća se ni da je on to učinio.Hektorović wrote:
Padoše mi na pamet Markale...zna bit da su Srbi u pravu, glede počinitelja.
Teqija je to...Ketmani.
Ovo nam je dovoljno dokaza da ehli sunnet vel džemaat vjeruje u dozvoljenost tekijje u njenim krajnjim granicama i to da je dozvoljena do Sudnjeg dana, pa i da je laž vadžib kako kaže Gazali, pokazivanje nevjerstva što priznaje Razi, proklinjanje u srcu što prenosi Buharija, zatim da čovjek može reći sve što hoće i da prokune Poslanika, s.a.v.a., ako se boji za porodicu i imetak kao što prenosi pisac sire Halebijje i da govori ono što je neposlušnost prema Allahu, dž.š., ako se boji ljudi, kao što prenosi Sujuti.
Teqija je to...Ketmani.
Ovo nam je dovoljno dokaza da ehli sunnet vel džemaat vjeruje u dozvoljenost tekijje u njenim krajnjim granicama i to da je dozvoljena do Sudnjeg dana, pa i da je laž vadžib kako kaže Gazali, pokazivanje nevjerstva što priznaje Razi, proklinjanje u srcu što prenosi Buharija, zatim da čovjek može reći sve što hoće i da prokune Poslanika, s.a.v.a., ako se boji za porodicu i imetak kao što prenosi pisac sire Halebijje i da govori ono što je neposlušnost prema Allahu, dž.š., ako se boji ljudi, kao što prenosi Sujuti.
Kao i u Benkovcu i Zapuzanima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...ma ja ba..nego cestitam ti na pobjedi rijeke protiv aberdeena kolega...jastreb wrote:Kao i u Benkovcu i Zapuzanima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jastreb wrote:Kao i u Benkovcu i Zapuzanima.
Kako se zvao onaj šta se britvom sam izranjavao i obtužio "ustaše" da su ga htjeli priklat?
gle hajvana
2015-09-08
da sad i hrvati napisu slicno ovom poslije ovog hajvana tko ce vjerovati bosnajcima da to nisu opet oni sami napisali
2015-09-08
IQ 60
2015-09-08
Ja njima ništa više ne vjerujem, ni Markale, ni Srebrenicu...vuksadinare wrote:da sad i hrvati napisu slicno ovom poslije ovog hajvana tko ce vjerovati bosnajcima da to nisu opet oni sami napisali
Za Markale sam siguran da su ga producirali sami, a za Srebrenicu da pretjeruju barem s faktorom 3.
Na lažima grade cijelu svoju poratnu politiku.
Našli mu nepotrošen sprej u'kući i jebiga...vuksadinare wrote:IQ 60
http://saff.ba/prijetnje-bosnjacima-gornjeg-vakufa-bit-ce-jos-srebrenica-kukasti-krizevi-nece-ostati-balija-uskoplje/
Bakirov SAFF ne odustaje...
nadaju se da ce se predomislitiEroo wrote:http://saff.ba/prijetnje-bosnjacima-gornjeg-vakufa-bit-ce-jos-srebrenica-kukasti-krizevi-nece-ostati-balija-uskoplje/
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Muškarac (44) osumnjičen je za ustaške grafite oko Županje
» 'Diži se bolan. Ti k'o da si u svojoj kući'
» SKANDAL U SUBOTICI! Na radiju pustili Tompsona, grmele ustaške poruke sa zvučnika, građani zgroženi!
» Pokvić pušten na slobodu
» Putin se ispišao po CIA-i
» 'Diži se bolan. Ti k'o da si u svojoj kući'
» SKANDAL U SUBOTICI! Na radiju pustili Tompsona, grmele ustaške poruke sa zvučnika, građani zgroženi!
» Pokvić pušten na slobodu
» Putin se ispišao po CIA-i
Page 1 of 2