Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
End wrote:Ruud van Nistelrooy: "Nitko nije ni blizu Messija. Cristiano postiže golove, Iniesta je mozak igre, Salah, Mane, Hazard i Mbappe su izvrsni igrači, ali Messi je sve to u jednom."
Guest- Guest
Pa kad igraju, kak' veliš, futbal. Nogomet se igra nogama, a ne futima.EstebanEnrique wrote:ovi moji klubovi manju i crvena zvezda igraju trecerazredni futbal u zadnje vrime...
Zeko-
2015-08-26
Barcelona-Slavija Prag 0-0
Pa ova Barcelona bez GOAT-a nemre pobijediti ni ove kaj su hajdučić osnovali i još uvijek imaju zvijezdu na pola dresa. Jel' igrao GOAT Blessi prvo poluvrijeme? Ja sam gledal samo drugo poluvrijeme i nisam ga uopće vidio da igra. Čak i najsporiji na svijetu je imao jedan šut 5 metara preko gola, ali GOAT-a uopće nije bilo na terenu. Kaj je opet ozlijeđen ili ...?
Pa ova Barcelona bez GOAT-a nemre pobijediti ni ove kaj su hajdučić osnovali i još uvijek imaju zvijezdu na pola dresa. Jel' igrao GOAT Blessi prvo poluvrijeme? Ja sam gledal samo drugo poluvrijeme i nisam ga uopće vidio da igra. Čak i najsporiji na svijetu je imao jedan šut 5 metara preko gola, ali GOAT-a uopće nije bilo na terenu. Kaj je opet ozlijeđen ili ...?
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Barcelona-Slavija Prag 0-0
Ne MoŽe MeSsI sVe SaM, e...
Guest- Guest
Naravno da ne može sam, nitko ne može sve sam. Ali dva luđaka ovdje tvrde da Blessi može sve sam, jer on je GOAT, vanzemaljac, vladar svemira .... A onda dođu nekakvi česi sa petokrakom na pola dresa i strpaju GOAT-a u mali džep da mu čak ni glava ne viri iz njega tak da ga uopće nemreš vidjeti.
Zeko-
2015-08-26
Gdje je la masia ?
Dica iz ceskih pivnica ..cak i iz fleka ih pobjedila u barceloni sa uvjerljivih 3:2
Dica iz ceskih pivnica ..cak i iz fleka ih pobjedila u barceloni sa uvjerljivih 3:2
Guest- Guest
koja simfonija kmečanja...
najgora barca ikad, a prvi na svim tablicama. to je razlika koju čini GOAT.
najgora barca ikad, a prvi na svim tablicama. to je razlika koju čini GOAT.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sinoć sudije za plastiku iz londona kao kada ih je overbro pokrao protiv smrdljivih cigana iz velike, prljave luke na mediteranu...
Guest- Guest
End wrote:najgora barca ikad, a prvi na svim tablicama. to je razlika koju čini GOAT.
Guest- Guest
I uz 2 igrača manje im ajax stvorio 2 ziceraBrat Brale wrote:Sinoć sudije za plastiku iz londona kao kada ih je overbro pokrao protiv smrdljivih cigana iz velike, prljave luke na mediteranu...
puši kurac sirijčefridrih_niche wrote:Evo me sad, reci...End wrote:niche si tu
:D
2015-08-25
demo matični brod se približava promjera 300 km, a debljine 10 km, njime upravlja zapovjednik kosmičke komande, čeka te reciklaža
2015-08-25
kic wrote:
vas dva bi sigurno osvojili ligu prvaka u pušenju
Čuvar mreže Slavije iz Praga Ondrej Kolar je uputio kritike na račun fudbalera Barselone.
"Bilo je tužno. Oni su samo otišli i nisu se ni pozdravili sa nama", rekao je Kolar.
On je istakao da je ekipa bila srećna što ima šansu da odmeri snage sa velikanima svetskog fudbala.
"Želeli smo i da zamenimo dresove, ali se oni nisu poneli baš najbolje", rekao je Kolar.
"Bilo je tužno. Oni su samo otišli i nisu se ni pozdravili sa nama", rekao je Kolar.
On je istakao da je ekipa bila srećna što ima šansu da odmeri snage sa velikanima svetskog fudbala.
"Želeli smo i da zamenimo dresove, ali se oni nisu poneli baš najbolje", rekao je Kolar.
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50