Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Liga Prvaka 19/20
a mukama za sahtar nema kraja ulazi petkovic zvan ibrahimovic
End- Posts : 21177
2015-08-25
Eto izvukli i oni bod na gostovanju. Ako ništa drugo bliže su trećem mjestu jer sumnjam da će Atalanta remizirat il pobjedit Mancester City. Dobro su prošli. 2:2 je super rezultat s obzirom na sve.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Misliš,šahtar je izvukao bod!
Mislim Dinamo je izvukao bod. Nemojte previše sebe precijenjivat , uspijeh bi vam bio i treće mjesto.muckodjubre wrote:Misliš,šahtar je izvukao bod!
2014-04-11
Po prikazanom večeras,šahtar je izvukao bod!
Da samo Dinamo je goli kurac u Ligi prvaka pa prema tome spusti se na zemlju. Bude li treći to mu je uspijeh.muckodjubre wrote:Po prikazanom večeras,šahtar je izvukao bod!
2014-04-11
Ti si debil. Ajde odjebi trolčino među svoje bolesnike na VIP.RayMabus wrote:Da samo Dinamo je goli kurac u Ligi prvaka pa prema tome spusti se na zemlju. Bude li treći to mu je uspijeh.muckodjubre wrote:Po prikazanom večeras,šahtar je izvukao bod!
A ti si upravo završio na mom ignoreu. Pa pa.Roland Deschain wrote:Ti si debil. Ajde odjebi trolčino među svoje bolesnike na VIP.RayMabus wrote:Da samo Dinamo je goli kurac u Ligi prvaka pa prema tome spusti se na zemlju. Bude li treći to mu je uspijeh.muckodjubre wrote:Po prikazanom večeras,šahtar je izvukao bod!
2014-04-11
Suze mi teku radi toga.RayMabus wrote:A ti si upravo završio na mom ignoreu. Pa pa.Roland Deschain wrote:Ti si debil. Ajde odjebi trolčino među svoje bolesnike na VIP.RayMabus wrote:Da samo Dinamo je goli kurac u Ligi prvaka pa prema tome spusti se na zemlju. Bude li treći to mu je uspijeh.muckodjubre wrote:Po prikazanom večeras,šahtar je izvukao bod!
Mabuse pogledaj utakmicu pa komentiraj ,nije ovo demagogija i prodavanje magle kao na vipu .
Guest- Guest
Adolfov sin Paulo opet pokazao da vrijeme da messi odjebe iz repke.
Adolfo Dybala hvala ti sto si podario novu legendu koja ce uzeti mundial
Adolfo Dybala hvala ti sto si podario novu legendu koja ce uzeti mundial
Guest- Guest
Pa bolje radi toga nego kad shvatiš da osim Atalante koja tu igra prvi put svi ostali u grupi imaju više utakmica u Ligi prvaka pa recimo imaju jače veze pa te sudac naguzi u već dobivenoj utakmici. 2:2 je dobar rezultat. Atalanta izgubila i treće misto je već dosta bliže a sve iznad toga ti je plus a precjenjivanje sebe a potcjenjivanje drugog nije dobar stav. Nije ti ovo prva hrvatska telekom liga nego grupna faza lige prvaka. Lako se to okrene. Ima još utakmkca do kraja.Roland Deschain wrote:Suze mi teku radi toga.RayMabus wrote:A ti si upravo završio na mom ignoreu. Pa pa.Roland Deschain wrote:Ti si debil. Ajde odjebi trolčino među svoje bolesnike na VIP.RayMabus wrote:Da samo Dinamo je goli kurac u Ligi prvaka pa prema tome spusti se na zemlju. Bude li treći to mu je uspijeh.muckodjubre wrote:Po prikazanom večeras,šahtar je izvukao bod!
2014-04-11
Dinamo odlično igra samo očito morat će malo prestat podcijenjivat drugu stranu , zato ti je oni drugi gol a onda malo do kraja utakmice , vratnica i eto ti 2:2. To ti je to.Dybala wrote:Mabuse pogledaj utakmicu pa komentiraj ,nije ovo demagogija i prodavanje magle kao na vipu .
2014-04-11
Samo bih dodao. Puno se priča o Olmu, Oršiću itd. Treba spomenuti jednog drugog dečka, Nikola Moro je odigrao fantastičnu utakmicu jučer u sredini. Površni gledatelj možda ne primijeti njegov doprinos, ali on je jučer odradio ogroman posao, dobio hrpu duela, radio prekide kad je trebalo, dijelio lopte. Olakšao posao i obrani i napadu. Leovac i KTC također odlični.
A gdje ti vidiš da itko ikoga podcjenjuje ili precijenjuje?RayMabus wrote:Dinamo odlično igra samo očito morat će malo prestat podcijenjivat drugu stranu , zato ti je oni drugi gol a onda malo do kraja utakmice , vratnica i eto ti 2:2. To ti je to.Dybala wrote:Mabuse pogledaj utakmicu pa komentiraj ,nije ovo demagogija i prodavanje magle kao na vipu .
Po prikazanom sinoć,šahtar je izvukao bod!
Grupa je takva da me ne bi čudilo da atalanta dobij šahtara u gostima,a šahtar dinama u zg
kic wrote:
slušala se tekma na radiju, kao u 30im^^
Da tekma...
darth_vader-
2014-04-17
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50