Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Primera División 19/20
nisam gledao tekmu, ali proučit ću sve kad alkoholne pare popuste..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ti si ih prije svega unistija...End wrote:bome jesam...fridrih_niche wrote:
End vas je unistija obojicu, moja sućut...
:(
ali zamisli koji jadnik bez stava moraš biti kad ostarjela drtina piše da je zamrzio barcu zbog mene..
i sad je pederkov fan.. samo da bude kontra nas.. to je dovoljni pokazatelj kako smo ih uništili.
Al totalno unistija...
Guest- Guest
Ne moraš se pravdati alkoholom za ove nebuloze kaj tu drobiš, jer evidentno je da je tebi Bog uzel pamet. Kome alkohol uzme pamet taj se i otrijezni, a kome Bog uzme pamet taj je zagorski forumski idiot the end.
Zeko-
2015-08-26
Petak je sutrA,vikend kreće . Ima vremena do ponedjeljkaEnd wrote:nisam gledao tekmu, ali proučit ću sve kad alkoholne pare popuste..
Neće čerga ništa osvojit ove godine, pa čak ni ovu sprdačinu od natjecanja za koju su prodali šupak Arapima. Ne samo oni, nego sva 4.
End wrote:nisam gledao tekmu, ali proučit ću sve kad alkoholne pare popuste..
Najbolje bi bilo da prestaneš da piješ, vidi se da ti je alkohol spržio i to zrno mozga koje si imao...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Brat Brale wrote:Patetico je postao čergina filijala...
Jeo sam govna...
Opet sam sebe samara
Guest- Guest
Dybala wrote:Brat Brale wrote:Brat Brale wrote:Patetico je postao čergina filijala...
Jeo sam govna...
Opet sam sebe samara
Ne debilu jednodienzionalni. Ja za razliku od tebe i većine kretena ovde priznam kada napravim grešku...
Guest- Guest
Nije njemu alkohol spržio ništa, jer on to zrno nikada nije ni imao.Brat Brale wrote:End wrote:nisam gledao tekmu, ali proučit ću sve kad alkoholne pare popuste..
Najbolje bi bilo da prestaneš da piješ, vidi se da ti je alkohol spržio i to zrno mozga koje si imao...
Zeko-
2015-08-26
Barca sinoć brutalno pokradena...
Messiju ukraden čist gol, a i Piqueu...
A mali Lionel je opet pokaz da je najbolji nogometaš svih vrimena...
To šta lik radi (protiv jedne od najboljih obrana i najboljeg golmana svita) nije normalno...
Atletico je moga pobjedit jedino ovako, al nisu oni krivi šta im je pobjeda poklonjena...
Koji tužan dan će bit kad Messi prestane igrat...
Tuga...
Messiju ukraden čist gol, a i Piqueu...
A mali Lionel je opet pokaz da je najbolji nogometaš svih vrimena...
To šta lik radi (protiv jedne od najboljih obrana i najboljeg golmana svita) nije normalno...
Atletico je moga pobjedit jedino ovako, al nisu oni krivi šta im je pobjeda poklonjena...
Koji tužan dan će bit kad Messi prestane igrat...
Tuga...
Guest- Guest
epska krađa..
0 članaka danas na tu temu.
ali neka uzmu madridski cigani taj trofej, ipak su sami kreirali ovo smiješno natjecanje da bi se za superkup borile 2 ekipe koje nisu ništa osvojile prošle sezone. sramota
0 članaka danas na tu temu.
ali neka uzmu madridski cigani taj trofej, ipak su sami kreirali ovo smiješno natjecanje da bi se za superkup borile 2 ekipe koje nisu ništa osvojile prošle sezone. sramota
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ovo natjecanje ti je dovoljan pokazatelj koliko je balun uništen...
Superkup Španjolske od 4 (!) ekipe koji se igra u Kataru, Saud. Arabiji, pitaj Boga di?!
Sprdačina...
;)
Superkup Španjolske od 4 (!) ekipe koji se igra u Kataru, Saud. Arabiji, pitaj Boga di?!
Sprdačina...
;)
Guest- Guest
https://twitter.com/footyhumour/status/1215398202872078337?s=21
Kako balavander roka autustičnog debila iz rosarija.
Bravo mali, imaš muda!
Bravo mali, imaš muda!
Guest- Guest
Hahahaha...koeficijent je bio 1,05 da će kmečat nakon jučerašnje utakmice.Brat Brale wrote:
Krivaja i mali spermenko trenutno...
Brat Brale wrote:https://twitter.com/footyhumour/status/1215398202872078337?s=21
Bravo mali, imaš muda!
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ovo natjecanje ti je dovoljan pokazatelj koliko je balun uništen...
Sprdačina...
;)
Lova brate. Pa i Talijani igraju finale u pm,Saudijskoj Arabiji ili Kataru,ni sam ne znam.
NBA tekme se igraju Meksiko,London.
Čekam da LP krene igrati se u Kini neke tekme
Odustajen od sporta...muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:Ovo natjecanje ti je dovoljan pokazatelj koliko je balun uništen...
Sprdačina...
;)
Lova brate. Pa i Talijani igraju finale u pm,Saudijskoj Arabiji ili Kataru,ni sam ne znam.
NBA tekme se igraju Meksiko,London.
Čekam da LP krene igrati se u Kini neke tekme
;)
Guest- Guest
Poch odjebao čergare jer neće da kao legenda Espanyola preuzima taj ciganski, raspali, lopovski klub...
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División (za enda i MODRIĆA)