Debeljak uvozi 200 Indijaca u splitski škver
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Debeljak uvozi 200 Indijaca u splitski škver
Danas su mladići premlitavi za raditi u škveru... Liti + 60 zimi propuh, fizički posao, ... Brzo se štuvaju i daju otkaz... Pok. ćaća je cili život odradio u škveru, a mater je škver zvala " tamo gdje divljaci sijeku lim " citirajući usmenu predaju o nekakvom cigi koji je iimao šator uz ogradu škvera i zna bi često prijetiti dici da će ih zaposliti tamo iza žice gdje divljaci seku limove...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
crni ko cumur,šiljaste glave.kako ih sad razlikovat od domace srbadije....?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ja ću prodavat zemlju i iznajmljivat podstarima a ne radit kod nekoga a oni će dovlačit ljude iz država koje imaju deset puta manji standard ovdje da ne dignu cijenu rada
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/617537/splitski-strucnjak-za-39slobodnu39-komentira-trziste-rada-u-hrvatskoj-u-suvremenom-svijetu-stariji-od-50-godina-vise-ne-smiju-biti-teret-evo-sto-bi-drzava-i-poslodavci-trebali-napraviti
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/617537/splitski-strucnjak-za-39slobodnu39-komentira-trziste-rada-u-hrvatskoj-u-suvremenom-svijetu-stariji-od-50-godina-vise-ne-smiju-biti-teret-evo-sto-bi-drzava-i-poslodavci-trebali-napraviti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Debeljak uvozi 200 Indijaca iz Indije, Pivac uvozi 200 tona govedine iz Argentine, Agrokor uvozi 2000 tona jabuka iz Poljske.....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ne ispalti se ode radit. Ja san da otkaz prije tri godine jer su male plaće a troškovi života veliki i umisto da se ne da poslodavcima uvoz oni su odma te godine dali 7000 radnih dozvola , iduće 35 tisuća a ove 70 tisuća i sad oće ukidanje kvota i sad ću se ja takmičit s Indijcima kojih ima miljardu i po.
Prominit ću ja taktiku , prodat komad zemlje koji mi ne triba da imam još love sa strane a ovo šta se dešava u Hrvatskoj nije nikakvo čudo šta mladi biže.ća i neće se vratit.
Prominit ću ja taktiku , prodat komad zemlje koji mi ne triba da imam još love sa strane a ovo šta se dešava u Hrvatskoj nije nikakvo čudo šta mladi biže.ća i neće se vratit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dinamo uvozi tanker Brazilaca...orion wrote:Debeljak uvozi 200 Indijaca iz Indije, Pivac uvozi 200 tona govedine iz Argentine, Agrokor uvozi 2000 tona jabuka iz Poljske.....
kic wrote:
Indijci, radišni, dobar potez
darth_vader-
2014-04-17
Kad se konkretno radi o hindusima(Indijcima) prije par mjeseci nagovjestio sam ti moju strategiju.Očito je galaktička federacija odlučila zatvorit oči.RayMabus wrote:Ne ispalti se ode radit. Ja san da otkaz prije tri godine jer su male plaće a troškovi života veliki i umisto da se ne da poslodavcima uvoz oni su odma te godine dali 7000 radnih dozvola , iduće 35 tisuća a ove 70 tisuća i sad oće ukidanje kvota i sad ću se ja takmičit s Indijcima kojih ima miljardu i po.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Debeljak izbacio sindikat
» Putin je od Indijaca dobio neviđeni šamar
» Debeljak je početkom godine preuzeo brodogradilište u Norveškoj. Bankrotiralo je
» Zašto u filmu nema Afrikanaca, Indijaca i žena - ilitiga Dunkirk pod paljbom
» SLOVAČKA masovno uvozi Bosance
» Putin je od Indijaca dobio neviđeni šamar
» Debeljak je početkom godine preuzeo brodogradilište u Norveškoj. Bankrotiralo je
» Zašto u filmu nema Afrikanaca, Indijaca i žena - ilitiga Dunkirk pod paljbom
» SLOVAČKA masovno uvozi Bosance
Page 3 of 3