Debeljak uvozi 200 Indijaca u splitski škver
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Debeljak uvozi 200 Indijaca u splitski škver
Toliko o rvatakoj brodogradnji
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/617526/debeljak-39uvozi39-200-indijaca-prva-skupina-zavarivaca-i-cjevar-iz-azije-u-splitski-skver-stize-u-rujnu-znamo-i-kolika-ce-im-biti-placa-iz-39brodosplita39-se-pohvalili-i-39izdasnim39-mjerama-kojima-se-trude-zadrzati-stare-i-privuci-n
Ovo najbolje sve lagano ugasit prije nego mi ovi dovede po Indije ode
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/617526/debeljak-39uvozi39-200-indijaca-prva-skupina-zavarivaca-i-cjevar-iz-azije-u-splitski-skver-stize-u-rujnu-znamo-i-kolika-ce-im-biti-placa-iz-39brodosplita39-se-pohvalili-i-39izdasnim39-mjerama-kojima-se-trude-zadrzati-stare-i-privuci-n
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Debeljak uvozi 200 Indijaca u splitski škver
pojacat ce se populacija roma ovdjeRayMabus wrote:Toliko o rvatakoj brodogradnji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
plus kad to dovede obitelji ovdje a mnoze se indijci ko stakori...za deset godina bar 10 d0 15% stanovnika splita bit ce indijci...
2015-09-08
jedino uzdat se u buru da ce ih zauzdati ...inace klima im pase...bez bure nije hladno..more,palme ..ko da su doma
2015-09-08
To triba gasit sve di njima triba radnik iz uvoza. To odma ključ u bravu , zatvorit i bog.
Šta će mi tvoja ekonomija , ja tu radit neću jer su male plaće za taj posal a ti ćeš mi dovodit Indijce da mi se tu vrte oko kuće.
Šta će mi tvoja ekonomija , ja tu radit neću jer su male plaće za taj posal a ti ćeš mi dovodit Indijce da mi se tu vrte oko kuće.
2014-04-11
Ima ih miljardu i po. To jednom kad in pustiš da ih mogu dovodit gotovo ti je.vuksadinare wrote:plus kad to dovede obitelji ovdje a mnoze se indijci ko stakori...za deset godina bar 10 d0 15% stanovnika splita bit ce indijci...
2014-04-11
sad pogledaj da ih bar pola od tih 200 ozenjeno..pa dovedu svoje obitelji gdje bar ima dvoje,roje djece minimum..to ti ih je vec 500,600..pa kad pocnu dolaziti drugi za njima a ozene se i ona druga polovica evo njih za par godina nekoliko tisuca u splitu a to je vec respektabilna brojka...jer oni se sigurno nece vratiti u indiju s obzirom kakav ce im tu placa biti..e sad triba se nadat da je vecini njih hrvatska samo prolazna stanica za zapad...pa vecina ode a manjina sotane opet to bi bilo zadovoljavajuce...ipak realno mislim da njima split i hrvatska nije krajnje odrediste...i oni znaju za njemacku,svedsku,pogotovo britaniju gdje ej hrpa njihovih pa im se tamo puno lakse uklopiti..RayMabus wrote:Ima ih miljardu i po. To jednom kad in pustiš da ih mogu dovodit gotovo ti je.vuksadinare wrote:plus kad to dovede obitelji ovdje a mnoze se indijci ko stakori...za deset godina bar 10 d0 15% stanovnika splita bit ce indijci...
2015-09-08
Triba pustit Arape u Dalmaciju tako da ljudi po Splitu misle da su ovi Indijci Arapi pa ih počmu prijavljivat policiji.
2014-04-11
to ce ispeglat torcida...zna se tko je gazda i tko određuje sto i tko ce biti u splitu...debeljak se sjebao u racunici...
2015-09-08
Sad pustit Arape u Dalmaciju tako da se ne zna koji je ilegalni islamista a koji je Indijac
2014-04-11
Njima je osiguran smještaj a ovo nisu baš plaće od pet tisuća kuna nego više tako da se njima ne ispalti ostat ode i plaćat podstanarstvo. Uostalom oni po ugovoru ne mogu radit niti jedan drugi posao osim za oni koji su došli dakle ako je cijevar ne može radit u trgovini , turizmu il kako on oće.vuksadinare wrote:sad pogledaj da ih bar pola od tih 200 ozenjeno..pa dovedu svoje obitelji gdje bar ima dvoje,roje djece minimum..to ti ih je vec 500,600..pa kad pocnu dolaziti drugi za njima a ozene se i ona druga polovica evo njih za par godina nekoliko tisuca u splitu a to je vec respektabilna brojka...jer oni se sigurno nece vratiti u indiju s obzirom kakav ce im tu placa biti..e sad triba se nadat da je vecini njih hrvatska samo prolazna stanica za zapad...pa vecina ode a manjina sotane opet to bi bilo zadovoljavajuce...ipak realno mislim da njima split i hrvatska nije krajnje odrediste...i oni znaju za njemacku,svedsku,pogotovo britaniju gdje ej hrpa njihovih pa im se tamo puno lakse uklopiti..RayMabus wrote:Ima ih miljardu i po. To jednom kad in pustiš da ih mogu dovodit gotovo ti je.vuksadinare wrote:plus kad to dovede obitelji ovdje a mnoze se indijci ko stakori...za deset godina bar 10 d0 15% stanovnika splita bit ce indijci...
2014-04-11
Iebiga Longi..vi puno vilozofirate o malim ploćama,iako u biti primjereno njima i radite,ili vice versa,dok ce Hindusi bez price raditi vrijedno..
Aštote boli kuratz..ti imas svoje Nekretnine,najmi ih švobima i sve 6...
Guest- Guest
Nemam ja ništa dok oko mene caruje truli kapitalizam koji podržava emanicipaciju i trpačinu.pismejker wrote:Iebiga Longi..vi puno vilozofirate o malim ploćama,iako u biti primjereno njima i radite,ili vice versa,dok ce Hindusi bez price raditi vrijedno..
Šta će ti kuće i obitelj ako znaš da će ti djeca živit u trulom kapitalizmu pod vladavinom matrijaharne imperije.
2014-04-11
E daaaaa....pa treba se aktivno boriti protiv Ženaaa..vish,ja na svakom koraku im preko usta klepim verbalnu protumjeru..RayMabus wrote:Nemam ja ništa dok oko mene caruje truli kapitalizam koji podržava emanicipaciju i trpačinu.pismejker wrote:Iebiga Longi..vi puno vilozofirate o malim ploćama,iako u biti primjereno njima i radite,ili vice versa,dok ce Hindusi bez price raditi vrijedno..
Šta će ti kuće i obitelj ako znaš da će ti djeca živit u trulom kapitalizmu pod vladavinom matrijaharne imperije.
Kapitalizam ste htjeli,sad se prilagodjavajte njemu..zivot ti ovisi o tvojim sposobnostima sticanja..savjetujem proucavanje Ferengijskih Pravila Sticanja..jako mudro i ucinkovito štivo..imas na netu u pe-de-ef formatu..
Kapitalizam se i bazira na sto jeftinijoj i ucinkovitijoj radnoj snazi,radi sve manjih troskova i sve vece ucinkovitosti...gledeee konkurencije,koja radi isto..
Zakon divljine..nish drugo..nemres ti ER-HA izolirati od horizonta dogadjaja u svijetu..sve se to prelijeva sustavom i svaki prije ili poslije se izbalansira sa ostatkom...zakon spojenih posuda..qaqo si jedared rekoo...
ebi ga..prilagodi se ili umri...nema trece...
Guest- Guest
Ja sam nacional socijalist.
2014-04-11
predlazem dizanje energetskog zida,oko tvojih nekretnina,i jos pokoji kloaking devajs,ono da te niti ne vide...
Guest- Guest
I ekonomski pan nacional socijalist koji kaže da se radna snaga ne smije trpati iz zemalja koji imaju puno manji standard nego stanovništvo zemlje u koju se ta radna snaga dovlaći.RayMabus wrote:Ja sam nacional socijalist.
Zato su Britanci izašli jer im je EU tila utrpat Rumunje koji imaju pet puta niži standard od Britanaca
Nastavi li ovako EU će se raspast zbog otpora.
2014-04-11
Ne triba , ja san u Kaštelima a škver je u Splitu. Eto im Debeljak i Indijci. Sad još malo Arapa poslat i bit će više ekstremnih desničara u Dalmaciji.pismejker wrote:predlazem dizanje energetskog zida,oko tvojih nekretnina,i jos pokoji kloaking devajs,ono da te niti ne vide...
2014-04-11
Meni je nudilo taj posao pa mi je lik koji radi ka zavarivać u škveru lipo objasnija koji je to posao brodski bravar. To je gore od zavarivaća. Zato im nitko neće da radi.
Mislili su da će im radnici iz Istre pohitat ovamo nakon raspada Uljanika a ovdje podstanarstvo skupo. Sad dovodi ove jadnike koje će držat iza brda i onda dovodit autobusom svaki dan na posal.
Znači mora im platit i smještaj i prijevoz. Eto ti pa trpaj.
Mislili su da će im radnici iz Istre pohitat ovamo nakon raspada Uljanika a ovdje podstanarstvo skupo. Sad dovodi ove jadnike koje će držat iza brda i onda dovodit autobusom svaki dan na posal.
Znači mora im platit i smještaj i prijevoz. Eto ti pa trpaj.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Debeljak izbacio sindikat
» Putin je od Indijaca dobio neviđeni šamar
» Debeljak je početkom godine preuzeo brodogradilište u Norveškoj. Bankrotiralo je
» Zašto u filmu nema Afrikanaca, Indijaca i žena - ilitiga Dunkirk pod paljbom
» SLOVAČKA masovno uvozi Bosance
» Putin je od Indijaca dobio neviđeni šamar
» Debeljak je početkom godine preuzeo brodogradilište u Norveškoj. Bankrotiralo je
» Zašto u filmu nema Afrikanaca, Indijaca i žena - ilitiga Dunkirk pod paljbom
» SLOVAČKA masovno uvozi Bosance
Page 1 of 3