Dan pobjede
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Dan pobjede
imao sam štuke početkom lipnja, sad ništa do rujna
sad je vrijeme da bivše hraniš morskom ribom,jarićima, možda kakvim praščićem iz popovače/žutice..tako nešto
sad je vrijeme da bivše hraniš morskom ribom,jarićima, možda kakvim praščićem iz popovače/žutice..tako nešto
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
aha, objasni to bivšoj. dam joj tvoj broj. bazeni su zakonljubo1212 wrote:imao sam štuke početkom lipnja, sad ništa do rujna
2014-12-30
dobili rat a izgubili mir.srpcad dobila pola bosne.mi sacuvali titinu kiflicu.ima jos puno posla...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
To ka drugo poluvrijeme. Pa eto njima je u interesu da sačuvaju pola BiH pod svojom vlašću a nas boli kurac i sad će in fino iseljavanje , pad nataliteta i navala kozojeba.....pa ćemo se igrat , drugo poluvrijeme.max123 wrote:dobili rat a izgubili mir.srpcad dobila pola bosne.mi sacuvali titinu kiflicu.ima jos puno posla...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
max123 wrote:dobili rat a izgubili mir.srpcad dobila pola bosne.mi sacuvali titinu kiflicu.ima jos puno posla...
Dobili smo i mi 51% beha,
ali u drugom poluvremnu zajedno s muslimanskom braćom do Drine
ZDS
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a ti buš u austriju ili njemačku.epikur37 wrote:max123 wrote:dobili rat a izgubili mir.srpcad dobila pola bosne.mi sacuvali titinu kiflicu.ima jos puno posla...
ZDS
2014-12-30
zapamti jednu stvar.
srbi su stoka, prevarit ćete ali se drže riječi
tvoji frendovi mujage ne drže se riječi. i stoka su veća od bilo kojeg srbina.
moj stav o sančosima znaš pa nema potrebe ponovnog pisanja.
srbi su stoka, prevarit ćete ali se drže riječi
tvoji frendovi mujage ne drže se riječi. i stoka su veća od bilo kojeg srbina.
moj stav o sančosima znaš pa nema potrebe ponovnog pisanja.
2014-12-30
veber wrote:a ti buš u austriju ili njemačku.epikur37 wrote:max123 wrote:dobili rat a izgubili mir.srpcad dobila pola bosne.mi sacuvali titinu kiflicu.ima jos puno posla...
ZDS
narafski, pravaška džamahirija mi nije opcija :)
2015-08-06
nijemci obožavaju ekipu s balkana.epikur37 wrote:veber wrote:a ti buš u austriju ili njemačku.epikur37 wrote:max123 wrote:dobili rat a izgubili mir.srpcad dobila pola bosne.mi sacuvali titinu kiflicu.ima jos puno posla...
ZDS
2014-12-30
veber wrote:nijemci obožavaju ekipu s balkana.epikur37 wrote:veber wrote:a ti buš u austriju ili njemačku.epikur37 wrote:max123 wrote:dobili rat a izgubili mir.srpcad dobila pola bosne.mi sacuvali titinu kiflicu.ima jos puno posla...
ZDS
Kad su tebe probavili, prošao bi i šaćir haljimi
:)
2015-08-06
A što vi mlađi nikad u rat ne idete? Kod vas samo babe i dede ratuju? Tu i tamo koje dijete.Stanojko wrote:Ono, kad slavis kad ti daju nesto na tacni a ti pobijes babe i dede... Tuga...
Babe dede i nejač, ponovno naučili da sa Hrvatima nema zajebancije...prosječni mladi Srbin je ionako pacifista, od rata najviše voli nove Reebokice i rakiju domaćinadanni1 wrote:A što vi mlađi nikad u rat ne idete? Kod vas samo babe i dede ratuju? Tu i tamo koje dijete.Stanojko wrote:Ono, kad slavis kad ti daju nesto na tacni a ti pobijes babe i dede... Tuga...
2014-04-15
Tuga i bruka...sta vi nesrecnici slavite... (mada, ko da i imate sta drugo)...danni1 wrote:A što vi mlađi nikad u rat ne idete? Kod vas samo babe i dede ratuju? Tu i tamo koje dijete.Stanojko wrote:Ono, kad slavis kad ti daju nesto na tacni a ti pobijes babe i dede... Tuga...
danni1 wrote:A što vi mlađi nikad u rat ne idete? Kod vas samo babe i dede ratuju? Tu i tamo koje dijete.Stanojko wrote:Ono, kad slavis kad ti daju nesto na tacni a ti pobijes babe i dede... Tuga...
Šah-mat, gasi internet...
darth_vader-
2014-04-17
dan pobjede je okej,
ali dan rješenja srbskog pitanja u hrvackoj zvuči puno bolje
2014-04-16
aben wrote:dan pobjede je okej,
Regoč-
2015-08-21
...zbog traktora koji više vratiti se neće...Regoč wrote:Mario sere! Njek u idućem ratu on mirovno to rieši.
sapienti sat!
https://www.maxportal.hr/vijesti/mario-mihaljevic-hit-u-srbiji-zasto-se-meni-ne-slavi-oluja/
On to sigurno o traktorih koje su Srbi ukrali Hrvatom pa ih nisu vratili.Noor wrote:...zbog traktora koji više vratiti se neće...Regoč wrote:Mario sere! Njek u idućem ratu on mirovno to rieši.
sapienti sat!
https://www.maxportal.hr/vijesti/mario-mihaljevic-hit-u-srbiji-zasto-se-meni-ne-slavi-oluja/
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Dan pobjede nad fašizmom
» Iz pobjede u pobjedu
» Sretan dan pobjede
» S HDZ-om u nove pobjede
» Parada pobjede
» Iz pobjede u pobjedu
» Sretan dan pobjede
» S HDZ-om u nove pobjede
» Parada pobjede
Page 5 of 8