Dan pobjede
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Dan pobjede
nije tu samo bilo domaće naivne stoke nego i uvozne iz srbije koliko hoćeš, vikend ratnici i čistači bijele tehnike su bila svakodnevnica dok su mogli pljačkati uz pomoć i zaštitu JNA.pizzon wrote:tre wrote:onim što su napadali Hrvatsku i kad počnu dobijati po pički odma zovnu JNA, te iste četnike smo rasturali ko beba zvečku i da vam nije bilo JNA kako rekoh rat bi završio 91e i to puno povoljnije za sve, ovako ste popušili debelu kurčinu od koje se nećete još dugo oporavitipizzon wrote:kojim cetnicimatre wrote:što ti znaš lupetati to je strašnoStanojko wrote:
Prosto, imao si Slobu komunca i partizanske generale na celu... Bilo oce kaki-nece kaki, kreni-stani... Posle napravio dil sa skrbamacom i predao teritoriju naivno verujuci da ce ga ameri ostaviti na vlasti. Kao i obicno, opet se zajebao. Kada su mu se kod Kosova konacno otvorile oci (da je Srbija u svakom slucaju bila predvidjena za odstrel iz vise razloga, tipa nova NATO doktrina, odjebavanje ruskog saveznika u pozadini, instaliranje vojne baze u Srbiji i zokruzivanje juznog krila projektovanog ratista ka Rusiji itd, itd...) bilo mu je prekasno. Nazalost i Srbiji.
Ideja da ste vi tu bili neki kurac je cisto samozavaravanje...
Pa da vama četnicima nije bilo JNA već 91 bi rat bio gotov majmune bradati
znaci pises o lokalnim srbima
koje sloba nije znao da zastiti.
ni politicki a ni vojno.
to je tacno.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Taj Sloba ispada još i pametan čovik kad vidiš na kakvom čelu glupog naroda je on bija na vlasti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Može i obrnuto, kako su Srbi pametan narod kada je izabrao lezbu i vučića....
pizzon wrote:
pobili ste i proterali sopstvene
gradjane.
koje sopstvene građane bre konju
pa oni su upravo zato i krenuli u rat jer nisu htjeli biti građani RH
imali su državljanstvo krajine, jugoslavije, rep. srpske, svake pičke materine samo ne hrvatske
"sopstvene" građane ste vi protjerali iz vukovara jer je onda još bila SFRJ, mi smo neovisnost proglasili tek 8. listopada 91 a vi ste istjerali sve hrvate iz knina, škabrnje i sl. davno prije
A gomila debila.mutava baštarda wrote:Može i obrnuto, kako su Srbi pametan narod kada je izabrao lezbu i vučića....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
namjerno nisam nikaj napisao. zaboravio si dijagrama.tre wrote:ajde ne bulazni da te recimo miha ne potraži. Nas par forumaša smo bili na istočnim granicama no to ne znači da ne bi bili u oluji da je netko drugi mogao odraditi istočnu slavoniju u tom trenutku od realnog scenarija mješanja vj u ratni sukob. Kad su vidjeli što ih čeka odlučili su se ne mješati jer su ionako bili u kurcu dok je HV nizala pobjedu za pobjedom i plus enormno veća motivacija i odernije oružje te sasvim superiorna vojna doktrina s kojom smo i satrali srbljovejastreb wrote:Ja mislim da sam ja jedini forumas sudionik Oluje.
2014-12-30
Regoč wrote:Vlastite građane? Dakle, ipak pobuna protiv vlastite države?pizzon wrote:Regoč wrote:pizzon wrote:ne tudjmanu,
vasem slobi i baba juli
da podignete spomenik.
valjda ce svanuti jutro
a da na celu srbije bude
original -srbin.
srbin koji ne zna za druge korene
osim jedine srbije.
ti koji su dosli
davno su se povukli
gradjane.
netacno !
hrvatska nije bila drzava samo hrvata.
vec i ostalih gradjana, posebno srba.
hrvatska temelji na zajednickoj
visevekovnoj borbi vs turaka, svaba,
madjara ili italijana.
vi ste imali referendum hrvata
a mi pravo da branimo yugu
vojno i poluticki.
druga je stvar sto se neko nije
probudio iz noba.
Guest- Guest
Meatke wrote:pizzon wrote:
nasa pamet je vaskrsnula srbiju.
ako sam ja sendvicar
ok
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Može i obrnuto, kako su Srbi pametan narod kada je izabrao lezbu i vučića....
ne lupetaj
prosvapski seratoru
nisu hteli samovolju vecine
druga je stvar sto nisu imali
pravog moderatora u bg
a ni unutar sebe
Guest- Guest
pizzon wrote:mutava baštarda wrote:Može i obrnuto, kako su Srbi pametan narod kada je izabrao lezbu i vučića....
ne lupetaj
prosvapski seratoru
nisu hteli samovolju vecine
druga je stvar sto nisu imali
pravog moderatora u bg
a ni unutar sebe
Kic, aj banaj ovu budaletinu danas. Za njegovo dobro. Da mu se zdravstveno stanje još više ne pogorša.
darth_vader-
2014-04-17
sretan dan pobjede i domovinske zahvalnosti...
budimo diskretni u proslavi, da se srbi slučajno ne uvrijede..
budimo diskretni u proslavi, da se srbi slučajno ne uvrijede..
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Odluči se! Ako su Srbi bili hrvatski građani, pobunili su se protiv vlastite države. Ako se nisu pobunili protiv vlastite države, nisu bili hrvatski građani.pizzon wrote:Regoč wrote:Vlastite građane? Dakle, ipak pobuna protiv vlastite države?pizzon wrote:Regoč wrote:pizzon wrote:ne tudjmanu,
vasem slobi i baba juli
da podignete spomenik.
valjda ce svanuti jutro
a da na celu srbije bude
original -srbin.
srbin koji ne zna za druge korene
osim jedine srbije.
ti koji su dosli
davno su se povukli
gradjane.
netacno !
hrvatska nije bila drzava samo hrvata.
vec i ostalih gradjana, posebno srba.
hrvatska temelji na zajednickoj
visevekovnoj borbi vs turaka, svaba,
madjara ili italijana.
vi ste imali referendum hrvata
a mi pravo da branimo yugu
vojno i poluticki.
druga je stvar sto se neko nije
probudio iz noba.
Hrvatska se ne zasniva ni na kakvoj višestoljetnoj borbi protiv Turaka, Hrvatska se zasniva na hrvatskom državnom pravu, a komunističkimi ustavi naglašavalo se zajedništvo iskazano u Narodnooslobodilačkoj borbi, no ustavnopravno bila je određena kano "nacionalna država Hrvatah, država Srbah u Hrvatskoj i narodnostih koje u njoj žive". Iz ovoga nabrajanja nisu sliedila nikakva posebna prava za bilo koju skupinu, političko je prjedstavljanje bilo isključivo na građaninu, a ne na nacionalnoj pripadnosti.
jastreb wrote:Ja mislim da sam ja jedini forumas sudionik Oluje.
Eli te sluša ...
darth_vader-
2014-04-17
Srbi imaju pravo plakati za svojim zrtvama normalno, ali politika im je 90ih bila grozna i trebali bi napraviti rezime svojih odluka i poteza, sad im je kriv Sloba i volili bi da ih je netko drugi vodio - pa bi valjda rezultat bio drugaciji? pa jebiga, nisu trebali ni krenuti u sve to, pa bi danas svima bilo bolje vjerujem, osuđujem politiku i zao mi je ljudi na svim stranama, mnogi su ovdje bili izbjeglice na hrvatskoj strani isto, treba pokusati gledati cjelokupnu sliku a ne samo ovu operaciju..
Da, da nisu krenuli u rat, nego da su pristali na osamostaljenje svih zainteresiranih, a u sklopu ugovora o razdruživanju ugovorili međunarodne zaštitne mehanizme za nacionalna prava (s tim da se odnose i na Srbiju), drukčije bismo se gledali.kic wrote:
Srbi imaju pravo plakati za svojim zrtvama normalno, ali politika im je 90ih bila grozna i trebali bi napraviti rezime svojih odluka i poteza, sad im je kriv Sloba i volili bi da ih je netko drugi vodio - pa bi valjda rezultat bio drugaciji? pa jebiga, nisu trebali ni krenuti u sve to, pa bi danas svima bilo bolje vjerujem, osuđujem politiku i zao mi je ljudi na svim stranama, mnogi su ovdje bili izbjeglice na hrvatskoj strani isto, treba pokusati gledati cjelokupnu sliku a ne samo ovu operaciju..
Kraj borbenih djelovanjah, ali ne i rata.kic wrote:
sretan dan koji za mene predstavlja kraj rata, bar u hrvatskoj..
to im pravo nikad i nitko neće braniti, ma koliko preuveličavali brojke,kic wrote:
Srbi imaju pravo plakati za svojim zrtvama normalno,
srbi imaju pravo na sve, lagati, bežati, plakati
samo su izgubili pravo dizati barikade i puške, to pravo je konzumirano, jednom za svagda
2015-08-02
jebeš oružje i traktorijadu. u samoboru je spačekijada.ljubo1212 wrote:to im pravo nikad i nitko neće braniti, ma koliko preuveličavali brojke,kic wrote:
Srbi imaju pravo plakati za svojim zrtvama normalno,
srbi imaju pravo na sve, lagati, bežati, plakati
samo su izgubili pravo dizati barikade i puške, to pravo je konzumirano, jednom za svagda
nego, jel ti se kakva štuka omakla? s traktorom i bez njega.
bivša bi, štuku.
2014-12-30
imao sam štuke početkom lipnja, sad ništa do rujna
sad je vrijeme da bivše hraniš morskom ribom,jarićima, možda kakvim praščićem iz popovače/žutice..tako nešto
sad je vrijeme da bivše hraniš morskom ribom,jarićima, možda kakvim praščićem iz popovače/žutice..tako nešto
2015-08-02
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Dan pobjede nad fašizmom
» Iz pobjede u pobjedu
» Sretan dan pobjede
» S HDZ-om u nove pobjede
» Parada pobjede
» Iz pobjede u pobjedu
» Sretan dan pobjede
» S HDZ-om u nove pobjede