Podmukla ateistička podvala vjernicima
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Podmukla ateistička podvala vjernicima
Ajebote ...vrhunski :DDDDaben wrote:meni je nojgore ka siromasi iz bolnice dovedu dite doma i unda ga ležu na nekvalitetni jogi, na jogi iz jiska. a bogati se razmeću džepićastin šustama i pjenastin nadmadracima, teplin kuvertama...u državnin jaslama bi svi imali lipu slamu, a epikur bi ravno da i svako dite dobije po ćebe, no kid left behind!
Guest- Guest
Netočno...Istina je sljedeća, osudila je, dakle, osudila je sebe na propast...tre911 wrote:
Svaka civilizacija je osuđena na propast,
Guest- Guest
Krist će te spasiti?tre911 wrote:
Svaka civilizacija je osuđena na propast, barem su takva iskustva do sada, no ono što ti laprdaš o novoj svjetskoj vladi i jedinstvenom svjetu je van svake pameti; nešto najgore po ljude, nešto toliko grozno da će Krist morati opet sići na zemlju da bi spasio što se spasiti može no sam se zapitao hoće li naći tada vjeru na zemlji :(
Guest- Guest
Opet ti sereš, ko to mi jeli blento? kako to da ti nisi stvarao isti svijet iako u njemu živiš, kako to da si ti iznad njega kada se tako predstavljaš po ko zna koji put? Ti nisi čovjek ili što? de prestani srati i izjasnio se jesi li čovjek ili nisi, ako nisi reci tko si a ako jesi onda prestani srati po ljudima sa kojima i gradiš ovaj svijet takav kakav jeste, prestani umišljati da si neka vertikala kada će te ovdje svako ko naleti isprdati ko malog majmuna i to bez pardona.red wolf wrote:Jebiga, stvorili ste posredno jedan smrdljivi svijet...Hodate s parolama u rukama tražeći bolji svijet, a oni vam se s balkona s čašom pjenušca smiju...aben wrote:meni je nojgore ka siromasi iz bolnice dovedu dite doma i unda ga ležu na nekvalitetni jogi, na jogi iz jiska. a bogati se razmeću džepićastin šustama i pjenastin nadmadracima, teplin kuvertama...u državnin jaslama bi svi imali lipu slamu, a epikur bi ravno da i svako dite dobije po ćebe, no kid left behind!
Guest- Guest
Zar ti taj Krist nije došao iz židovskog naroda čija mudrost je toliko velika da su samo jednom rečenicom objasnili ti kako ćeš živjeti u raju?...A ona glasi, ne čini drugima ono što ne želiš da drugi čine tebi!!!!
Guest- Guest
Osudila ili osuđena ti dođe na isto jer je svaka propala kada je zabrazdila u hedonizam a to je upravo ono što ti zagovaraš.red wolf wrote:Netočno...Istina je sljedeća, osudila je, dakle, osudila je sebe na propast...tre911 wrote:
Svaka civilizacija je osuđena na propast,
Guest- Guest
Udari slobodno...tre911 wrote:Opet ti sereš, ko to mi jeli blento? kako to da ti nisi stvarao isti svijet iako u njemu živiš, kako to da si ti iznad njega kada se tako predstavljaš po ko zna koji put? Ti nisi čovjek ili što? de prestani srati i izjasnio se jesi li čovjek ili nisi, ako nisi reci tko si a ako jesi onda prestani srati po ljudima sa kojima i gradiš ovaj svijet takav kakav jeste, prestani umišljati da si neka vertikala kada će te ovdje svako ko naleti isprdati ko malog majmuna i to bez pardona.red wolf wrote:Jebiga, stvorili ste posredno jedan smrdljivi svijet...Hodate s parolama u rukama tražeći bolji svijet, a oni vam se s balkona s čašom pjenušca smiju...aben wrote:meni je nojgore ka siromasi iz bolnice dovedu dite doma i unda ga ležu na nekvalitetni jogi, na jogi iz jiska. a bogati se razmeću džepićastin šustama i pjenastin nadmadracima, teplin kuvertama...u državnin jaslama bi svi imali lipu slamu, a epikur bi ravno da i svako dite dobije po ćebe, no kid left behind!
Guest- Guest
pa ne baš...tre911 wrote:
Osudila ili osuđena ti dođe na isto
Guest- Guest
A nego ko? Ne nađe se niko dostojan da otpečati Božju knjigu osim Krista.red wolf wrote:Krist će te spasiti?tre911 wrote:
Svaka civilizacija je osuđena na propast, barem su takva iskustva do sada, no ono što ti laprdaš o novoj svjetskoj vladi i jedinstvenom svjetu je van svake pameti; nešto najgore po ljude, nešto toliko grozno da će Krist morati opet sići na zemlju da bi spasio što se spasiti može no sam se zapitao hoće li naći tada vjeru na zemlji :(
Guest- Guest
Gdje to?tre911 wrote:
kada je zabrazdila u hedonizam a to je upravo ono što ti zagovaraš.
Guest- Guest
A dobro...tre911 wrote:A nego ko? Ne nađe se niko dostojan da otpečati Božju knjigu osim Krista.red wolf wrote:Krist će te spasiti?tre911 wrote:
Guest- Guest
Kako površno, prava zapovijed glasi ljubav, u njemu su sadržani svi zakoni jer ako ljubiš bližnjega nećeš učiniti ni preljub niti oteti niti ubiti niti zanemariti....u ljubavi su svi zakon objedinjeni.red wolf wrote:Zar ti taj Krist nije došao iz židovskog naroda čija mudrost je toliko velika da su samo jednom rečenicom objasnili ti kako ćeš živjeti u raju?...A ona glasi, ne čini drugima ono što ne želiš da drugi čine tebi!!!!
Guest- Guest
Danas su žrtve svi koji sa Mabusom debatiraju o ulasku US mornarice u vode Crne Gore.bogomdani wrote:Danas je Tre zrtva...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vriedi li i obrnuto? Čini drugima što želiš da oni tebi čine? Recimo, ja bih da me siluje Lana Jurčević, smijem li onda ja nju?red wolf wrote:Zar ti taj Krist nije došao iz židovskog naroda čija mudrost je toliko velika da su samo jednom rečenicom objasnili ti kako ćeš živjeti u raju?...A ona glasi, ne čini drugima ono što ne želiš da drugi čine tebi!!!!
Nema potrebe više od ovoga, nisi u stanju odgovoriti na najosnovnije pitanje a to je sasvim dovoljno u ovom trenutku, usuđujem se reći čak i odlična kada si ti i tvoja egoistična malicioznost u pitanju.red wolf wrote:Udari slobodno...tre911 wrote:Opet ti sereš, ko to mi jeli blento? kako to da ti nisi stvarao isti svijet iako u njemu živiš, kako to da si ti iznad njega kada se tako predstavljaš po ko zna koji put? Ti nisi čovjek ili što? de prestani srati i izjasnio se jesi li čovjek ili nisi, ako nisi reci tko si a ako jesi onda prestani srati po ljudima sa kojima i gradiš ovaj svijet takav kakav jeste, prestani umišljati da si neka vertikala kada će te ovdje svako ko naleti isprdati ko malog majmuna i to bez pardona.red wolf wrote:Jebiga, stvorili ste posredno jedan smrdljivi svijet...Hodate s parolama u rukama tražeći bolji svijet, a oni vam se s balkona s čašom pjenušca smiju...aben wrote:meni je nojgore ka siromasi iz bolnice dovedu dite doma i unda ga ležu na nekvalitetni jogi, na jogi iz jiska. a bogati se razmeću džepićastin šustama i pjenastin nadmadracima, teplin kuvertama...u državnin jaslama bi svi imali lipu slamu, a epikur bi ravno da i svako dite dobije po ćebe, no kid left behind!
Guest- Guest
Predajem se...tre911 wrote:Nema potrebe više od ovoga, nisi u stanju odgovoriti na najosnovnije pitanje a to je sasvim dovoljno u ovom trenutku, usuđujem se reći čak i odlična kada si ti i tvoja egoistična malicioznost u pitanju.red wolf wrote:Udari slobodno...tre911 wrote:Opet ti sereš, ko to mi jeli blento? kako to da ti nisi stvarao isti svijet iako u njemu živiš, kako to da si ti iznad njega kada se tako predstavljaš po ko zna koji put? Ti nisi čovjek ili što? de prestani srati i izjasnio se jesi li čovjek ili nisi, ako nisi reci tko si a ako jesi onda prestani srati po ljudima sa kojima i gradiš ovaj svijet takav kakav jeste, prestani umišljati da si neka vertikala kada će te ovdje svako ko naleti isprdati ko malog majmuna i to bez pardona.red wolf wrote:Jebiga, stvorili ste posredno jedan smrdljivi svijet...Hodate s parolama u rukama tražeći bolji svijet, a oni vam se s balkona s čašom pjenušca smiju...aben wrote:meni je nojgore ka siromasi iz bolnice dovedu dite doma i unda ga ležu na nekvalitetni jogi, na jogi iz jiska. a bogati se razmeću džepićastin šustama i pjenastin nadmadracima, teplin kuvertama...u državnin jaslama bi svi imali lipu slamu, a epikur bi ravno da i svako dite dobije po ćebe, no kid left behind!
Guest- Guest
ma kako da ne, po tebi nije isto kada si teško mrtav ili lakše ubijen.red wolf wrote:pa ne baš...tre911 wrote:
Osudila ili osuđena ti dođe na isto
Guest- Guest
red wolf wrote:Gdje to?tre911 wrote:
kada je zabrazdila u hedonizam a to je upravo ono što ti zagovaraš.
Guest- Guest
Ništa bolji nije ni Ero.tre911 wrote:Nema potrebe više od ovoga, nisi u stanju odgovoriti na najosnovnije pitanje a to je sasvim dovoljno u ovom trenutku,
Na svako normalno pitanje on odgovara nekim prenebregavanjima i izmotavanjima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pročitaj apokalipsu i nauči nešto iliti u prijevodu; dođi sebi dok imaš kome.red wolf wrote:A dobro...tre911 wrote:A nego ko? Ne nađe se niko dostojan da otpečati Božju knjigu osim Krista.red wolf wrote:Krist će te spasiti?tre911 wrote:
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ateisticka zemlja 2.9% nezaposlenih
» Dodik : Komšić ne može ništa da uradi , on je smišljen kao podvala
» Šok, nevjerica i suze među vjernicima
» Podmukla igra ministra Corica i zupana Zinica u svezi odlagalista nuklearnog otpada na Banovini
» O forumašima- partizanima i vjernicima - drugi nastavak
» Dodik : Komšić ne može ništa da uradi , on je smišljen kao podvala
» Šok, nevjerica i suze među vjernicima
» Podmukla igra ministra Corica i zupana Zinica u svezi odlagalista nuklearnog otpada na Banovini
» O forumašima- partizanima i vjernicima - drugi nastavak
Page 2 of 4