studenti e.t.- fak. u bg.u napravili najbolji
Page 1 of 1
studenti e.t.- fak. u bg.u napravili najbolji
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2019&mm=08&dd=03&nav_id=1573504
Guest- Guest
Re: studenti e.t.- fak. u bg.u napravili najbolji
I sad će Amerikanci patent napravit na to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mnogo bre lep.
ne kužim smisao električnog bicikla, romobila skate, rola i sl.
2014-12-30
veber wrote:ne kužim smisao električnog bicikla, romobila skate, rola i sl.
veća sloboda-
ali dobivamo veći kaos samo, i ja priznajem samo obično biciklo, zbog zdravlja, i skejt, jer je cool (Tony Hawk), i zahtijeva vještinu..
ovo sad s romobilima koji idu 80km/h je suludo, ljudi to voze bez kacige, na otvorenoj cesti, parkiraju gdje stignu- jureće katastrofe
Ove električne trotinete sada svi voze. Naročito japiji. Sve poludelo.veber wrote:mnogo bre lep.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nekad je bajk bio prevozno sredstvo. ok i danas je ali ne toliko. ja sam kupio bajk vrijednosti jednog dobrog skutera. da sam htio skuter kupio bi skuter. ovako sam kupio bajk, gradski na ravnom i vjetrom u leđa natjerao ga na 48km/h i to 20 minuta. i kao što mi je prodavač rekao da ću se vratiti po lančanike kada ga skužim. i tako je bilo pa mjenjam omjer prednjih jer su ovi preslabi za mene. zadnje sam već promjenio i opet je prodavač bio u pravu kada je rekao da ću i gume mijenjati. tako da mislim kupiti drugi set felgi i guma za makadam.kic wrote:veber wrote:ne kužim smisao električnog bicikla, romobila skate, rola i sl.
veća sloboda-
ali dobivamo veći kaos samo, i ja priznajem samo obično biciklo, zbog zdravlja, i skejt, jer je cool (Tony Hawk), i zahtijeva vještinu..
ovo sad s romobilima koji idu 80km/h je suludo, ljudi to voze bez kacige, na otvorenoj cesti, parkiraju gdje stignu- jureće katastrofe
i to je skup sport. da mi jetko rekao da ću nosit tajice, nabil bi ga šakom u ćelenku.
a uz opremu tipa majice, tajice, tenisice, ruksak ide još priključak za vozilo pa razne pizdarije i dođeš do cijene auta niže klase.
vozio sam električni i guba je, ide 60km/h i ulijeni te. u njemačkoj većinom voze sa bosch sustavom baterija.
2014-12-30
jedini smisao je taj da sa "motorom" smiješ po pločniku. drugi ne vidim.dzango wrote:Ove električne trotinete sada svi voze. Naročito japiji. Sve poludelo.veber wrote:mnogo bre lep.
to je kao jogurt s okusom kole.
2014-12-30
Imas još jedan. Da se sa malim točkovima a po neravnim beogradskim trotoarima i rupama, razbiješ kao pička.veber wrote:jedini smisao je taj da sa "motorom" smiješ po pločniku. drugi ne vidim.dzango wrote:Ove električne trotinete sada svi voze. Naročito japiji. Sve poludelo.veber wrote:mnogo bre lep.
2014-04-19
juri se s romobilom na cesti, po trotovaru, gdje hoćeš-
dobro, taj nisam uzeo u razmatranje. u zg mi je najbolje kada vidim da je marc zapeo na zelenom valu a ja prozujim bez krova kao i on za 20 minuta, popijem pivo, pojedem ćevape, obavim šoping i naručim drugo pivo kada se pojavi marc s cabrioletomdzango wrote:Imas još jedan. Da se sa malim točkovima a po neravnim beogradskim trotoarima i rupama, razbiješ kao pička.veber wrote:jedini smisao je taj da sa "motorom" smiješ po pločniku. drugi ne vidim.dzango wrote:Ove električne trotinete sada svi voze. Naročito japiji. Sve poludelo.veber wrote:mnogo bre lep.
2014-12-30
problem je kaj kod nas nema prometne kulture. u njemačkoj je dio trotoara rezerviran za sve kaj ide na razne načine, a nije motor ili auto. masovno je dopušten promet i mopedima do 49ccm da idu po biciklističkim stazama.kic wrote:
juri se s romobilom na cesti, po trotovaru, gdje hoćeš-
i zna se da iako nije obilježena staza da pješaci ne idu po vanjskoj strani pločnika.
kod nas mame s kolicima, bakice s pesima, dedeki s placa obožavaju biciklističke staze.
2014-12-30
Jebiga, zamisli njega na biciklu.veber wrote:dobro, taj nisam uzeo u razmatranje. u zg mi je najbolje kada vidim da je marc zapeo na zelenom valu a ja prozujim bez krova kao i on za 20 minuta, popijem pivo, pojedem ćevape, obavim šoping i naručim drugo pivo kada se pojavi marc s cabrioletomdzango wrote:Imas još jedan. Da se sa malim točkovima a po neravnim beogradskim trotoarima i rupama, razbiješ kao pička.veber wrote:jedini smisao je taj da sa "motorom" smiješ po pločniku. drugi ne vidim.dzango wrote:Ove električne trotinete sada svi voze. Naročito japiji. Sve poludelo.veber wrote:mnogo bre lep.
2014-04-19
ne moram zamišljat. sjeo je na moj. bicikl da ne bi svakaj si zamišljao. s obzirom na razliku u visini, nije bio lijep prizordzango wrote:Jebiga, zamisli njega na biciklu.veber wrote:dobro, taj nisam uzeo u razmatranje. u zg mi je najbolje kada vidim da je marc zapeo na zelenom valu a ja prozujim bez krova kao i on za 20 minuta, popijem pivo, pojedem ćevape, obavim šoping i naručim drugo pivo kada se pojavi marc s cabrioletomdzango wrote:Imas još jedan. Da se sa malim točkovima a po neravnim beogradskim trotoarima i rupama, razbiješ kao pička.veber wrote:jedini smisao je taj da sa "motorom" smiješ po pločniku. drugi ne vidim.dzango wrote:
Ove električne trotinete sada svi voze. Naročito japiji. Sve poludelo.
2014-12-30
pižon ti si kurac na biciklu, evo imam i dokaz
to ni kurac, to mlohava ćuna...
2014-12-30
Možda je bolji na maskembaluveber wrote:to ni kurac, to mlohava ćuna...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Similar topics
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Na danasnji dan su cetnici kod Omisa napravili pokolj
» Poljaci su napravili “čudo
» NATO AVIONI NAPRAVILI ZAMKU ZA RUSKI S-400
» STUDENTI IZ CELE SRBIJE SE UJEDINILI!
» Na danasnji dan su cetnici kod Omisa napravili pokolj
» Poljaci su napravili “čudo
» NATO AVIONI NAPRAVILI ZAMKU ZA RUSKI S-400
» STUDENTI IZ CELE SRBIJE SE UJEDINILI!
Page 1 of 1