jebem ti doktore
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: jebem ti doktore
bracala ne znam na šta apeliraš. ako postoji i najmanja mogućnost zaraze ljudi moraju biti obavješteni. ljudi ne znaju nisu upućeni i radi toga ne reagiraju na povrede ne idu se cijepit jer misle da je to bezazlena stvar da tetanus nije smrtonosan isto kao što sam i ja mislio.
Guest- Guest
zajebavam se, to su strasne stvari! zar te nikada nisu vakcinisali protiv tetanusa? ako jesu-ta vakcina ima dejstvo 10 godina....
Guest- Guest
a što da ja kažem koji sam ostao bez pola tijela zbog bolničke bakterije MRSA.... i što sad živim s ovom polovicom u plastičnom oklopu.... sve doktora iz hr što je vrijedilo pobjeglo je van.... ovo što je ostalo nema veze s medicinom... to su medicinski automehaničari... u stilu drži vodu dok majstori ne odu... čekaj kad nam sad stignu uvozni doktori iz bugarske, rumunjske, afganistana, pakistana i sirije...
Guest- Guest
Zadnjih 4-5 godina je zdravstvo u Hrvatskoj krahiralo. Mnogi su otišli, a ovi što su ostali su najobičnija isfrustrirana govna koja mnoge ljude odvedu u smrt i osakate.
Inače upravo to prešućivanje dovodi čovjeka da nekome sve kosti polomi ili mu dođeš nekog bliskog člana obitelji tražiti pa ga ponižavati. Jebeno im raditi dok dojučerašnje kolege u Švedskoj, Norveškoj, Njemačkoj i drugdje zarađuju 4 puta više.
Ma jebem im svima mater u usta... Ili budi liječnik ili budi špekulant, ali istovremeno nećeš se ponašati kao da radiš s mrtvom prirodom.
U Hrvatskoj se samo silom može doći do onoga što ti sami već moraju, dužni su i plaćeni dati.
Inače upravo to prešućivanje dovodi čovjeka da nekome sve kosti polomi ili mu dođeš nekog bliskog člana obitelji tražiti pa ga ponižavati. Jebeno im raditi dok dojučerašnje kolege u Švedskoj, Norveškoj, Njemačkoj i drugdje zarađuju 4 puta više.
Ma jebem im svima mater u usta... Ili budi liječnik ili budi špekulant, ali istovremeno nećeš se ponašati kao da radiš s mrtvom prirodom.
U Hrvatskoj se samo silom može doći do onoga što ti sami već moraju, dužni su i plaćeni dati.
Guest- Guest
Srpski cigane reka ti je prapovjesni ostatak da te nece pocastiti odgovoromTommy Ramone wrote:Jebali vas isti avatari, sorry. Reci srpskom ciganu da ga neću počastit odgovorom.kuracodigraca wrote:falia si a e. pogledaj malo bolje tko je to kmečaoTommy Ramone wrote:Rajko je hajdukovac, kmeči ko curica radi male ogrebotine.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
tocno..moras biti oprezan i upoznat sa svim..inace je teska lutrija..operw wrote:tražio bi da sam znao koliko je opasno. meni je rečeno suprotno da nema opasnosti. i koliko ljudi isto to ne zna. moraš biti sam svoj doktor da bi na vrijeme reagirao i očuvao svoje zdravlje.maggie13 wrote:Trebao si traziti tetanus..imas pravo na to..
2014-04-12
kad ste već spomenuli zdravstvo. prošli tjedan me jebala upala uha za poludit. prvo mi daju neko smeće od kapi za upalu a onda drugi put neke jače kaj su i pomogle. ali zanimljivo da na obje bočice piše kapi za oči. pitam doktoricu zakaj mi daje te kapi a ne za uho, a ona meni da zdravstveno nema trenutno kapi za uši ali da je to sve isto. Bog te mazo pa mi nemamo kapi za upalu uha
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
trebao si nasuti vruće ulje u uho,kao u dobra stara vrmena
tko ima para neka ide u privatnika, tko nema neka umre. hrvatski model zdravstva
Similar topics
» jebem ti lebac
» ŠTA JE OVO KRUH VAM JEBEM
» Doktore Kolak, a da tebe neko malo grublje pajserom?
» jebem vam izdajnicku mater
» jebem ti sve...
» ŠTA JE OVO KRUH VAM JEBEM
» Doktore Kolak, a da tebe neko malo grublje pajserom?
» jebem vam izdajnicku mater
» jebem ti sve...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2